İşini felan değiştirip unutmak en mantıklısı. ya da kalıp bu sevgiyle savaş, kendinle savaş. Çünkü her zaman çıkabilir karşına birileri sadakatin bu noktada devreye girmeli. Sadakat bir erkekle bir kadına yakışan en erdemli davranıştır. Ve sonsuza dek yanında olabilecek bir eş kadar kıymetli kim olabilir dünyada. İyi düşünmek lazım aşk gelip geçer sevgi ve sadakat kalıcı saygıyı getirir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
daha evliliğin 9. ayında bu eğilimin varsa ilerde olmuycağı kuşkusuz.. duygularından eminsen sadece geçici bir heyecanmı var yoksa eşinle beraberken onun hayalimi.. eğer ikincisi ise boşan.. adama da yazık etme..
44 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum geçici bir heyecanmıdır gerçek bir şey midir Ama adama bağımlı oldum resmen bir türlü aklımdan çıkartamıyorum sürekli zihnimi meşgul ediyor
- +1 yıl
canım belliki bir boşluğa girmiş ben sanmıyorum kocamlada severek evlendim diyor akşam eve gittiğinde kocana karşı bir soğukluk var mı ya da kocanın beğenmediğin yönleri mi var eksik yönleri
Soran+1 yıl@ÇorumluEserrrr ya hayır kocamda hiç bir sorun yok gayette çok severek evlendikk
+1 yılKocana aşık değildinde mi evlendin? Şimdi bu kişiye aşıksın. Diyelim ki boşandın ve onunla evlendin. Yarın başka bir kişiye aşık oldun. Sonra da... O zaman niye evleniyorsun? Evlenme ve her aşık olduğunla dilediğin gibi yaşa. Kocana Allah sabır versin.
00 Yorumla
+1 yılHani diyecem ki 5-6 yıllık bir evliliğin olsa kocan seni kendinden soğutacak şeyler yapmıştır derimde yahu daha 9 aylık evlisin pes be arkadaşım. Yani ifadesiz kaldım.
Tamam birilerini sevebilirsinde 9 ay da bu kadar soğuyamaz insan...60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBENİM ÇALIŞTIĞIM YERDE BİRİSİNİ YAKALAMIŞTIM. KADIN 2 ÇOCUKLU 35 YAŞINDA ANNE. 26 YAŞINDA OFİSTE ÇALIŞAN BEKAR BİR ELEMANLA YAKALADIM SARMAŞ DOLAŞ. KADINLADA SAMİMİYDİM. KADIN AĞLADI ZIRLADI NELER NELER OLDU. SONRA DEDİKİ BENİM HAKKIMDA O. USPU OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUN DİMİ DEDİ BENDE EVET DEDİM KADIN DEME ÖYLE YA DEDİ. BENDE SİKTİR GİT DEYİP İLİŞKİMİ KESTİM. BUNLARI GÖRÜNCE İSTEMSİZ BENDE KADINLARIN ÇALIŞMASINDAN YANA PEK OLUMLU DÜŞÜNMÜYORUM NE KADAR GÜVENSENİZDE BU ŞEKİLDE BİR BOŞLUK OLDUĞU AN GİDEBİLİYOR DİKKAT.
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Fx9emVDMrXwokurken bu şarkı aklıma geldi..
allahım yarın birgün benim başımada böyle bişey gelmesin.
valla çeker silahı katliyam yaparım..
2silah 3 tüfek var valla katliam çıkar.!10 Yorumla
+1 yılyaa insanlar birine aşıkken başkasıyla evlenebiliyo bu çok üzücü tabi ama evliyken başkasına aşık olmayı doğru bulmadım açıkçası , eşin ilgisizdr belki ne bilim senin de haklı sebeplerin olabilir ama geçici bir heves olabilir bu durum atmaya çalış kafandan
12 Yorumla
Soran+1 yılKocama haksızlık ediyorum farkındayım ama takıntı oldu sanki o kafamdan çıkmıyo
- +1 yıl
onun da seni sevdiğini nerden biliyosun , bu fırsatı yaratmamalıydın bence
+1 yılSonra biz kadınların çalışmasına karşıyız deyince suçlu oluyoruz. Al işte. Hiçbir şey yapmasalar da akıllarında o. puluk geçiyor bu kez de. Yok baba çalışan kadına kıza karşıyım. Diyecekler ki içinde varsa o. puluk evin içinde de yapar. Evin içinde dahi o. puluk yapmaya meyilli kadınla işim olamaz. En ufak tereddütte kapının önünde bulur kendisini.
00 Yorumla
+1 yılseni seviyor evet.. ama neyini seviyor
senle rahat ve kolayca vakit gecirmek icin seni seviyor
alacagını aldıgında büyük ihtimal artık sevmiyorum moduna gecicek
gercekten eşinle bir sorunun yoksa.. işini degiştir derim00 Yorumla
+1 yılAllah'ım bir gün benim eşim de bu soruyu sorarsa ben naparım? Diye geçti içimden direkt. :(
26 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın sizce kararım doğru mu?
- +1 yıl
Kesinlikle en doğrusu. Eğer başka iş yerinde de aynı durum olursa... Her neyse inşallah aynı şey olmaz.
Soran+1 yılyok olmaz inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
aynı şeyden bende korktum şu an ..
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Fx9emVDMrXw bu karadeniz şarkısı aklıma geldi
- +1 yıl
senin o ceylan gözlerine bir bakan başka kızı görmez bence hiç korkmana gerek yok:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik cocuk oyuncagi degil bunu anlamadan evlenmeyin. biktik sizin gibilerden. ya madem gercekten asik degilsin sevmiyosun evlendigine o zmn evlenme asik oldugunu sevdigini sanip evlenme. bunu iyice dusunmeden yapmayin. yeter valla sizin gibiler yuzunden evlenmekten korkuyoruz..
10 Yorumla
+1 yılsorun çocuk düşünmemenizde büyük ihtimalle
sen böyle yaptıkça biz sorunun sende olduğunu görüyoruz
abi sorunlu hatunlara evlilik ehliyeti verilmesin00 YorumlaMania aşk 4 senede yok olur şimdi herkes bu aşkı seçer manyak gibi aşık olur ilk zorluğu görünce ayrılır. Uzaktan her şey daha güzel görünür
10 Yorumla
+1 yılDuyguların kirlenmiş. 35 yıllık evli insanlar var hala bir birine aşıklar.
22 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın sizce doğru mu kararım?
- +1 yıl
Çok doğru karar.
+1 yılisini degistir ama kocayi degisme basit ve gelip gecici bir ask ugruna
10 YorumlaEşinden ayrılman en mantıklı karar olacaktır. İş daha da ilerlemeden eşinle konuşup ayrılmalısın. Cinayetler, darplar vs vs kararan hayatlar bu yüzden olmuyor mu? Adamın da günahına girmemiş olursun. Vebali büyük altından kalkamazsın sonra.
02 Yorumla
Soran+1 yıle yapacağımı güncellemede yazdım zaten ayrılmayıcam eşimden
+1 yılsen simdi esini baskasi icin biraksan bir gün o yeni adam seni baskasi icin birakir
10 Yorumla
+1 yılKocandan ayrıl bari de adamın başını yakma yazık günah
Bu adamı unutsan başkasına aşık olursun sen
Bari adamı rahat bırak20 Yorumla9 aylık (yeni) evlisin ama başka adama aşık oldun yazık ya ben senelerdir birisinin yoluna bakıyorum sense gözünle kocanı resmen aldatıyorsun yazık seni alan adama... taşlanmayı hakediyorsun bence.
00 YorumlaDerhal işini değiştir.
Bu işlerin sonu hep hüsran.
Adının kötüye çıkması da cabası..
Tecrübe. tecrübe. tecrübeeeeee20 Yorumla
+1 yılDaha çiçeği burnunda gelinsin bee yazık.. Ama suç sende değil seni ayartan o. pnede...
00 Yorumla
+1 yılAllah düşmanımın başına vermesin senin gibi insanları AMİN ALLAH SENİ İSLAH ETSİN
23 Yorumla- +1 yıl
Madem başkasına aşık olucaksın niye evleniyorsun ya bizim toplumumuza böyle hareketler yakışmıyor ne mutlu türküm diyene
Soran+1 yılne bileyim başkasına aşık olacağımı neyse zaten eşimden ayrılmayacağım işimi değiştiricem güncelemeye yazdım zaten
- +1 yıl
düşünsene kocan da başka bir kadına aşık
+1 yılSakın eşine ihanet etme yaptığın büyük yanlış olur aşk falan yok bak yaşın ileri yplun yarısına gelmişsin kimsenin hakkına girme üzme eşinide eşinle mutluysan sakın ama sakın ihanet etme
00 YorumlaKızım yazık ya kocana... Yuva kolay kurulmuyor ama yıkmak çok çok kolay... Tercih senin. Bu akıl verilecek, fikir beyan edilecek bir durum değil özür dilerim. Çünkü daha 9 aylık evlisin 9...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen aradan bukadar kısa zaman gecmesıne ragmen bıyle bır duygu gecısı yasıyorsan ıkı tarafı da sevmıyorsun bence..
00 YorumlaHayat senin hayatin secimlerini dikkatli yap cok uzelebilecegim sonuclarla karşılasabilir hayatini rezil ederdin
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın sizce doğru mu kararım?
Kocalar boşuna cinnet geçirmiyor kadına şiddetmi yemişim şidedini külam anlat kocan duysa seni dövmekle sonuna kadar haklı sebebsiz jimse dayak yemez
014 Yorumla
Soran+1 yılKocam duysa asla dövmez biliyo musun Çünkü sizin gibi kadına vuracak biri değil
Soran+1 yılşiddet uygulayınca hiç bir işe yaramıyor maalesef durum daha da zorlaşıyo o kadar
Soran+1 yılbenim İstanbul'da olduğumu nerden bildiniz? ve de güncellemeye bakın
Soran+1 yıltamam güncellemeyi şimdi koydum Kararsızdım ve karar verdim Ayrıca lütfen kırıcı olmayın
- +1 yıl
Ben sana şunu şöyleyim kime aşık olduysan ona gittiginde hiç iyi olmaayacak buraya yazıyorum parn varsa yiyecek hele kumarcının biriyse yandın döver yer içer aonra çok pişman olursun belliki kocandada iş yok mu dedigine göre ama rahatını bozma derim kendin bilirsin benim başıma böyle şey gelsw ben kaldıramazdım sokta sakin biriyimdir
Soran+1 yılya yok ben mühendisim maddi durumum felan iyi maddiyat hiç sorun değil zaten kocamında o adamında işi gücü kendi meslekleri var zaten kimse kumarcı felan filan değil yani
Soran+1 yılhayır o bekar ben zaten kararımı verdim işimi felan değiştiricem unutmak için psikologa gidicem güncellemede yazdım zaten
+1 yılİsini degismen daha hayirli olacak senin icin. kendine hakim olamiyosan
00 Yorumlaumarım ananda babanı aldatır damadında kızını altdatır bu işlerin sonu yok senin şerefin namusun dinin imanın haysiyetin nerede aklını kullan aklını
00 Yorumladostum sen eşini yarı yolda bırakırsan allah ta seni yarı yolda bırakır sen evlenirken eşine aşık değilmiydin
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum bence unutmaya çalış işini değiştir kendini kocana ada aşkın ateşliyle cinsel ilişki oldumu
00 Yorumla
+1 yılbence işini değiştir daha iyi yoksa bu işler şeytan işi eşinın nesi ondan eksik inan ki hepsi aynı zevk değişen hiç birşey yok
00 Yorumla
+1 yılyaş kaç gerçekten daha 9 aylık evlisin sen eşinle görücü usulü mü evlendin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa ne görücü usulü olacak Severek evlendim yaşım 22
- +1 yıl
severek evlendin madem başkasına nasıl aşık oluyorsun sadece bir boşluğa düşmüşsün aşk sanıyoırsun uzaklaş o işten iş yerinden o kişiden
kocan sana karşı ilgisizse; bir anlık boşluktasındır
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kocam ilgisiz değiL Çok ilgili biri ama aklımdan bir türlü çıkmıyo işte
+1 yılkocanı seviyorsan neden ayrılacaksın
iş yerindekini de seviyorsan bu nasıl iş anlamadım
evliysen ve kocanı seviyorsan iş yerindekini boşvereceksin
nişanlı olsan olabilirdi00 Yorumla
+1 yılişin açığı evlilik senin karakterine uygun bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılbir çiçek için başka çiçeği mi eziceksin? Arı mısın l*n sen !
00 Yorumlacanın ne istiyorsa onu yap ruhun o* olmuş temizlenmez artık nasılsa
10 Yorumla
+1 yılbanamı yoksa :D üzülme her genç kızın başına gelir :D
00 Yorumlabence boşannıp sevdiğin kişi ile birlikte olmalısın
00 Yorumla
+1 yılişinden çıkmalısın sonra bir süre eşinle vakit geçir ve ona odaklan
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce eşine aşık olmamıştın, bir süre sonrada başka birine aşık olup bunu bırakmayı düşünürsün sonu var mı bu işin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl böyle sürekli birilerine aşık oluyorsunuz. ben daha bir kişiyi bile sevemedim.
00 Yorumlal*n geri zekali başkasına bakcan neden evleniyor sun salak salak hareket etme eşine daha sık ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOo erkekler şimdi acaio kıllanmıştır
Senin gibiler yüzünden eşlerini çalıştırmicakşar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk yapmayin sonra gelip bizi buluyor kıhkıhkıhkıh 👻
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinize ne kadar saygılısınız bravo size birde 9 aydır evlsiin. Keşke evlenmeseydin adamı haketmemiisin yazık
00 YorumlaEsinle dokuz yılı paylaşıp bitirmek bu kadar basit mi
00 Yorumla
+1 yılsenin beyninde sorunmu var sevmiyon madem neden evlendin özürlü
00 Yorumlaacilen işdeğişimi yap unut gitsin yaptığın çok kötü eğer devam edersen çok kötü şeyler olacaktır
00 YorumlaKadınlar çalışmalı dimi
Al işte51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılma. l işini değiştir madem sevmıyordun kocanı nıye evlendın
02 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye yazdım zaten işimi değiştiricem güncellemeyi okuyun ayrıca kırıcı olmayın
Cevap sahibi+1 yılbı soru sordum kocanı sevmıyordun neden evlendın?
+1 yılÇok zor bir durum yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın karar verdim sizce doğru mu kararım
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın
+1 yılKalbiniz kaç kişilik acaba.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen guzeli isini degistir unut.. Hikayenin sinunu biliyorum
00 Yorumla
+1 yılIşini değiştir bence. Yuvanı yıkma!
01 Yorumla- +1 yıl
Çalışan bir eş isterdimde ama sizleri gördükçe vazgeçesim geliyor. Çalışan alsam sorun ev hanımı alsam ise ayrı bir sorun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir bitmediniz mk :)
00 Yorumla
+1 yılIşini değiştirmek en mantıklısı
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye yazdım zaten işimi değiştiricem
+1 yılseninle evlenen çok büyük hata yapmış
12 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın sizce doğru mu kararım
- +1 yıl
bu doğru.
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılBöyleleri evlilikten soğutuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bence soğutmamalı senin düşüncelerin farklıysa düzgün bir çizgi üzerinde ilerleyebilirsin ama görüşüne saygım var @__Victoria__
İşten ayrıl unut derım
00 Yorumla
+1 yılsenn gibler düşman baışına bile gelemsin
02 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakın sizce kararım doğru mu?
- +1 yıl
mantıklı şimdi yaptığın
+1 yılbir aile kurtartarılmış burada sanki :D
00 Yorumla
+1 yıleşinden ayrıl ne aptalca soru bea
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım