beklesem de beklemesem de yok benim olmadı kfjgkfldk
ha hiç beklemediğim anda karşıma çıkan kişiler oldu ama onlarla da iyi şeyler olmadı. ilişki devam etmedi
beklesem de beklemesem de yok benim olmadı kfjgkfldk
ha hiç beklemediğim anda karşıma çıkan kişiler oldu ama onlarla da iyi şeyler olmadı. ilişki devam etmedi
Ben de bekliyorum da, pek bir şey değişmiyor ya, Tutunamayanlar kitabında bir yazı vardı, doğru bir laf kabul de ettim ama bununla ilgili hala bir şey ypamıyorum :D
Yatağımın karşısında bir pencere var. Odanın duvarları bomboş. Nasıl yaşadım on yıl bu evde? Bir gün duvara bir resim asmak gelmedi mi içimden? Ben ne yaptım? Kimse de uyarmadı beni. İşte sonunda anlamsız biri oldum. İşte sonum geldi. Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım; kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım
Oğuz Atay
kendi kendimize bekliyor muyuz o zaman? ama bu konuda ne yapabilir ki 😅
Bilmiyorum ki belki filmlerin gazına geldik, belki bir köşeden dönerken hayatımızın aşkıyla karşılaşacağımızı ümit ediyoruz ama, muhtemelen olmayacak, ama üzülmekten daha mı kötüdür bilemem o da kişinin kendi iradesine kalıyor, ben beklemeye devam edicem sanırım
bekliycez umut edicez. denk gelirse gelir. biraz da rastgelme karşılaşma diye düşünüyorum ben bu işlere. arkadaşlarımızda karşımıza öyle çıkmaz mı? bakmışız birden arkadaş olmuşuz aynı ortamda.
ay bak bunu nasıl normal söyledim ama peki ya neden erkek arkadaşım böyle pat diye olmuyor?
oluşturduğum her çevreden arkadaş edinirim. olay duygusal ilişkilere gelince neden böyle 😁
İşte yapacak hiçbir şey olmaması üzüyor beklemekten başka çare yok :/
Cevap
2Cevap
Beklemeye devam et sen yinede
Beklemeden oluyor da bekliyoruz ya olmuyor işte
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?