Hayır ya öyle bir şey olamaz ben yani ilk buluşmaya kadar telefonda konuşurum sesini filan duyarım ya da görüntülü konuşurum görürüm yani bir şekilde filtresiz fotoğraf filan isterim ya da mesela sahte olma ihtimaline karşı Google diye bir şey var mesela aratıyorsun eğer sahteyse ortaya çıkıyor yani bir çok yolu var bunu engelleyebilmeniz ama yine de beklediğim gibi çıkmıyorsan sorun yok elimdeki ile yetinirim
Ayıp olmasın diye oturdum sohbet ettim arkadaşça güzel vakit geçirdik :) Sonra ayrıldık ve yine sanalda muhabbete devam ettik ama artık benim için cinsel çekiciliği kalmamıştı.
Uzun süredir flört ediyosun ve sadece yüz yüze görüşünce mi beklediğin gibi biri olmadığını anladın? Beklediğim kadar yakışıklı ya da güzel bulamadım de bence sen. Söyle direkt en azından karşıdaki insan zaman kaybetmiş olmaz.
Derhal kalkmak olmaz. O buluşma planı neyse gerçekleştirilir. Aksi çok ayıp olur. Sonra bir daha aramazsın, buluşmazsın vs. ama o buluşma planına aynen uyulmalı. :-)
öyle bir durumda kalmadan ne yapacağımı söyleyemem
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süredir flört ettiğin kişi ile ilk buluşmanı gerçekleştireceksin ama beklediğin gibi biri çıkmadı ne yaparsın?