Sevgilim neden affet miyor?

Merhaba 1 yıllık bir ilişkim vardı beraber çok sayıda şehir gezdik beraber içtik yedik kalktık karı koca hayatı yaşadık 1 yıl içinde her şey çok iyidi üniversiteye gitti bende onu görmek için kaç defa gittim ama memlekette olduğumda tartismalar oluyordu kıskançlık yüzünden benim kiskancliklarim sadece soruyordum bu kim bunu mu giyeceksin bağırma çağırma tartışma olmuyordu yanyanayken çok mutluyduk tüm çevremiz bizi kiskanirdi ama geçen hafta bir erkeği takip etti bu kim dedim tartıştık sonra çocuğu takipten çıktı bendende ayrıldı ben 10 gündür yazıyorum özür diliyorum gururumu ayaklar altına alıyorum ne yaparsam yapayım affetmiyor bitti soğudum ben artık istemiyorum diyor ama anlamıyorum ben onun icin kendimden geçtim her defasinda herşeyi yaptım onun için hastayken yanında durdum yedirdim icirdim ona mutlu olması için herşeyi yaptım ama o böyle kolay nasıl bitiriyor ve kararında net 1 hafta sonra onun okuduğu yerde iş teklifi aldım işe başlıyacam bana dedi son defa geldiğinde görüşelim böyle ayrilmayi hak etmiyoruz ama kararında gayet net olduğu gözüküyor telefonda ve durmadan bana diyor bende uyuyamıyorum bende kötüyüm ama istemiyorum sizce neden böyle yapıyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim neden affetmiyor ne yapmalıyım haala beni sevdiğini düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ortak arkadaşlarla konuştuk kısıtlamalardan sıkılmış kıskançlıktan sıkılmış oysa abarttigimi düşünmüyorum bana ne derse desin haala beni sevdiğini düşünüyorum yanına gittiğimde ne yapmam lazım
Sevgilim neden affet miyor?