Sevgilimi affedemiyorum?

sevgilimin maçı vardı (mactan once ehliyet sınavım vardı ve kaldım üzgün ve stresliydim) stad dağın basında sacma sapan bi yerde sadece 1 otobüs gidiyor ve cevrede sadece stadyum olan bi yer insan yok yani. ben, sevgilim , arkadasim mac sonu durakta beklerken arkadasım sevgilimin instagramını durakta yazdıgını goruyor tozluyken yazmıs tum takım arkadaslarının instagramı yaziyodu bende bunu gorunce cildirdim haliyle sen nasil boyle bisey yaparsın abaza arkadaslarına nasil uyarsın diye bagirip çağırmaya basladim sen beni arkadasıma da utandırdın ben utandım sende utan durumundan diye konuştum (ondan asla beklemedigim bi hareket ve zaten instagramında sadece ben ve kuzenleri var kız olarak) oysa kendini savunmaya calisti burdan kimse gecmiyor kızlar eklesin diye yapmadım falan filan diye sonradan özür diledi ama yol boyu tek kelime konusmadım otobüste yanıma da arkadasımı oturtturdum üzüntüden cok bu düşüncesizligine sinirlenmistim cok duygusal olmama rağmen sinirden aglayamadım bile eve gittiğimde 2 özür paragrafi yazmisti aklımı kullanamadım o anlamda yazmadım falan diye. inanıyorum gerçekten bu devrin erkeklerine gore saf ama takıldıgım nokta arkadaslarının yaptıgı her hareketi yapacak mı affedemiyorum dun buluştuk ve asla samimi gelemiyor davranıslari, yakın duramıyorum yanagımı sıkınca bile hosuma gitmiyor cunku hala cok kızgınım bu durumu nasıl atlatıcam. onu seviyorum ama boyle bisey yapmasi hic beklemiyodum yani guven sarsti bunu ona da söyledim acık acık.

Sevgilimi affedemiyorum?