Sevgilimi affedemiyorum?

Yaklaşık 2 yıldır sevgiliyiz ama bir türlü sorunlar bitmedi sürekli onun yaptıgı hatalar üzerinden tartışıyoruz bazen ben ona çok doğru kişiyim de o bana yanlış kişi gibi geliyor. Ayrılmak istiyorum ama nasıl yapıcagımı bilemiyorum son zamanlarda unutamadığım sorunlar şöyle

Telefonumda fotolarıma bakıyodu ablamın düğün ayakkabısının altını çekmiştim onu gördü ve sırıtarak 39 dedi beynimden kaynar sular dökülmüş gibi oldu istemsiz oldugunu vs söyledi

parasal olarak hep sıkıntıda benden borç alıyo iş buldu rahat edicez derken 105 binlik motor aldı ve maaşının çoğunu bir yıl boyunca ona verecek benim dediğim hiçbir şeyi dinlemedi sadece onu onaylamamı bekliyor çoğu konuda sıkıldım artık

işle ilgili bişi dedi ve ben de sen baskınlığını belirtmelisiniz bazen sert çıkmalısın dedim bana baban baskın değil dedi bana küfür edebilir istediği kadar ama ölmüş babama bunu demesi beni çok sinir etti yüzüne kapattım ona ragmen uzun süre aramadı benim mesaj yazmamı bekledi sonra özür diledi ama ben artık onun özürlerine inanmayı bıraktım ne zaman özür dilese aynı şeyi yine yapıyor gergin oldugunu o yüzden patladığını söyledi ama bunu da affedersem nasıl bi insan olacagımdan şüpheliyim

Sevgilimi affedemiyorum?