Sevgilimi affedemiyorum?

sevgilimle 16 yaşından beri tanışıyoruz ve 4 senedir yakın arkadaştık. 7 ay önce bir ilişkiye başladık ve ilişkinin balayı zamanları dedikleri bir dönem vardır ya her şey çok güzel gider aşık olursun flört edersin duygular tazedir ve yenidir vs. bizim ilişkimiz ilk günden beri hiç kolay değil. beni o kadar kırdı ve üzdü ki. şöyle anlatayım aramızda hiçbir sorun yokken işten dolayı bana kızardı konuşmazdı. telefonlarımı açmazdı mesajlarıma dönmezdi hiçbir şey yapmadığım halde. ona ihtiyacım olurdu sırf canı istemiyor diye yanımda olmazdı. her çift gibi tartışmamız olurdu (asla ciddi bir kavga etmedik) ve onu sevdiğimi söylediğimde o bana söylemezdi ve sinirden başka bişey hissedemediğini söylerdi. gecelerce ağladığımı hatırlıyorum sadece konuşmak için. doğum günümde bile yanıma gelmedi ailemden uzakta geçirdiğim ilk doğum günümdü çünkü bütlere kalmıştım eve gidemedim, arkadaşlarım da memleketlerine dönmüştü. beni en çok yaralayan bu oldu hiçbir bahanesi olmadığı halde benim yanıma bile gelmemişti ve o gece tekrar bana kötü davranıp uyumuştu. kavgalıyken asla uyuyamazdım konuşmadan yemek hile yiyemszdim kalbimde bi acı olurdu boğazımda bir düğüm ve köpek gibi dakika yalvarırdım konuşmak için. yaklaşık 1-2 ay önce düzelteceğini söyledi. gerçekten çabalıyor çünkü ondan ayrıldım 1 hafta ayrı kaldık. ama eski hatalarını bazenleri tekrarlıyor ve ağır konuşuyor. ona çok aşıktım karnımda kelebekler uçuşurdu hep ve artık onu sevdiğimi hissedemiyorum canımı yakan geçmiş travmalar yüzünden. duygularımın mahvolmasına da ayrı üzülüyorum. onu affedemiyorum eskisi gibi olamıyorum o da farkında. ama bitirmek de istemiyorum aynı zamanda.. ne yapabilirim sizce? eskisi gibi hissedebilir miyim?
Sevgilimi affedemiyorum?