Merhabalar sevgilim beni terketti 1 haftadır çok kötüyüm hayat zindan oldu sebebin şu olduğunu düşünüyorum son zamanlarda ben yazdığımda mesajlarıma çok cevap vermiyodu bende yazmayarak tepkimi gösterdim yani bir nevi konuşmadık 1 2 hafta ve ben sonrasında dönüp yazdım nasılsın hayatım dedim nasıl hayatım diyebiliyorsun cvbı aldım aradım konuştuk neden ayrıldık böyle olması daha doğru dedi affetmesi için özür diledim atmadığım mesaj kalmadı görüyor cvp vermiyor ama sosyal medyadan çıkarmadı beni napmam lazım gönlünü almak için yardımcı olabilirmisiniz?:(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesajlarina cevap vermiyodu tepkini gosterdin ve hic bi aciklamasi olmadi mi sana şundan dolayi yazmiyorum iyi degilim falan gibi
Ben daha öncesinde sormuştum işe girdi çalışıyorum çok yoğunum demişti yani son zamanlarda günaydın ve iyi gecelerden başka bişi demiyorduk birbirimize ama artık bunlarda yok dönse bunada razıyım onu çok seviyorum:(
Ben kendisine dedim tamam sana tepkimi yanlış bir yol seçerek verdim hatamı kabul ediyorum özür dilerim affet dedim görüyor bişi demiyor
Onu cok sevdiginin farkinda olursa karşı taraf şımarır. Calissa da seven sevdigine bi sekilde zaman ayirir ya 10 dakika da olsa gece yatmadan mesela
O seni seviyomuydu senin onu sevdigin kadar?
Seviyordu ama son zamanlarda azaldığını hissediyordum
Neden peki varmidir sence bi sebebi
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz sebebini bilmiyorum o İstanbul da ben Ankara 'da sürekli yanına giderim gelirim
Bu durumdan dolayi yanina gitmeyi dusunuyo musun?
Dedim yanına geleyim ne zaman dersen geleyim konuşalım dedim müsait değilim dedi sadece 1 gün ver bana bir konuşalım buluşalım dedim ne değişecek dedi napcağımı bilmiyorum çok kötüyüm
Belli ki o istemiyo ya da seni pesinden kosturmak cok hosuna gidiyo cunku hicbir eforu yok gayet rahat oyle anladim dediklerinden. Su saatten sonra ne kadar uzerine gidersen o kadar kosturur seni yapacagini yapmissin cunku. birak yazma
iletisim kurma, üzülürsün anliyorum herkesin başından gecmistir boyle seyler zorlanirsin ama istersen yaparsin sana verebilecegin tavsiye bu. Kosma bence daha fazla arkadaslarinla zaman geçir biseyler yap meşguliyet bul
Bu seferde vazgeçti sevse peşimi bırakmazdı gibisinden düşünür diye peşinden gitmek istiyorum arada kaldım
Oyle düşünmeye hakki var mi sence Şu an ? Ozur dilemissin arkasından koşmuşsun daha ne yapabilirsin ki. Cepte gormek diye bisey var onu kizlar da yapiyo zaten beni birakmaz bu cocuk deyip senin Şu an üzülmeni bile goz ardi edip umrunda olmayabilir. Hala o ne der diye dusunuyosun, gelip oyle derse bile verecek cevabin var. Ben pesinden kostum özür diledim sen oralı olmadin ne degisecek dedin ben elimden geleni yaptim bu kadar. O da sevse boyle yapmazdi emin ol
Sence sevmiyor mu
Boyle olmicak gibi :)
Sen en iyisi son şansını dene yanina git uzaksınız mesajla ne yaptiginiz belli degil gözüne bakarsan ancak anlarsın hala sevip sevmedigini, kafanda soru isaretlerin ancak yok olur en azindan icin rahat eder
Geliyorum dediğimde ben seninlr konuştum bu durumu kabullen artık dedi ya ona demeden gidersem yanıma gelmezse napacağım?
O zaman ara önden son bir kez yüzyüze konuşalım ikimiz de sonra pisman olmayalim de. Kac senelik sevgiliydiniz bu arada?
Yaklaşık 2 sene
Tamam benim hatalrımda var kabul ettim bazen ilgi göstermedim ama özür diledim geri dönse herşeyi telefi edeceğim ama bu son yaşanan bağları kopardı
Sonuc olarak
Gidecekmisin yanina?
Gideceğim ama gelmemi istemiyor ne değişecek demişti ben ankaradayım o İstanbul'da ya gittiğimde gelmezse?
Gece de yazmistim, gitmeden bi arayip son kez goruselim gorusmek istiyorum beni kirma desen yoklasan
Bunu diyeceğimde biraz zaman geçmesini bekliyorum çünkü bunu demiştim artık kabullen seni engellemek istemiyorum demişti
Peki, durumun icinde olan sensin nasil icinden geliyosa oyle yap o zaman. Bi süre hiç yazma sorma bari
Şimdi bana diyeceksin öyle yap yok böyle yap yok ama ben arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım hiiç yazmasam kabullendi sanacak diye korkuyorum bu sabah günaydın canım yazdım yanınada gül emojisi koydum gördü yine bişi yazmadı
Sorun degil elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum ben de ama isin icinde olmadigim icin yanlis yonlendiriyo da olabilirim.
Şu son dediğine diyecegim tek sey daha fazla gitme bence uzerine yazma birak kabullendi sansin konusmak istemeyen o, sen kabullendin yazmadin derse daha fazla uzerine gelmek istemedim gibi verecek bi cevabın var. Cunku gordun yazinca darlama olarak goruyo bunu cevap vermiyo
O zaman son kez arıyıp söyleyeceğimi söyleyim bir kere buluşmak istediğimi söyleyim yine yok derse bir süre yazmayacağım
Insallah hersey gönlünce olur
İnşallah teşekkür ederim
şu an gelecek yorumları çok merak ediyorum, özellikle hanımefendilerden. Neden olduğu bariz belli ama çözüm nedir duymak lazım
Affetmek Sus boş ver Takma
Keşke becerebilsem
1 2 hafta cevap vermemezlik ne hak etmişsin valla
Haketttim çok pişmanım hatamıda kabul ettim söyledim çok af diledim bişi söylemiyor ne yapmam lazım
Eğer onun sevginden eminsen kendini affetirmek için her yolu dene iş yerine git çıkışında hediye al çiçek falan al
Deneyeceğim teşekkürler 😞
Rica ederim
Sence sosyal medyadan çıkarmaması iyiye işaret midir
Evet böyle biraz üzüntülü şarkılarda paylaş dikkatini çekersin
Atmadığım ayrılık reelsi kalmadı hepsini görüyor ama cevap vermiyor
E valla bende cevap vermedim kız haklı sonuçta kendini alttan alması gayet normal
Haklısın hemen aa tamam affettim demesini beklemiyorum ama affedecek diye umuyorum inşallah içimi rahatlattın
Eğer gerçekten seviyorsa senin cabalarinla tekrar birlikte olursunuz ama senin onun için cabalaman onun için çok önemli arkadaşlarına anlattığında desin ki yani kendini affetirmek için çok çabalıyor arkadaşları da verir gazı zaten
Arkadaşlarına soruyormudur benim için çabalıyor sizce affediyim mi diye kızın aklını bulandırıp affetme diyenlerde olabilir ben ne yaptım böyle yaaa çok pişmanım
Benimde seninkine benzer bir durumum oldu ve ayrıyız şu an 😓
Çok üzüldüm neden affetmiyorlar bir şans vermiyorlar 😞
Özelden yazar mısın bende senden yardim istesem fikir danışsam
Xper seviyen yetersiz değil diyor yazacağımda
O ile mi başlıyor ismin beni takip eden sensen yazayım
Evet
Keşke yapmasaydın
Çok pişmanım :(
insallah geri doner
Kız iyi yapmış
Neden yarama tuz basıyosun çok pişmanım
Ben affetmezdim seni affettimi
Affetmedi ama oda bana yazmıyordu bu yolu seçerek tepki vermek istedim sanırım yanlış tercihde bulundum