Affetmeyen sevgili?

Kiz arkadaşımla çok güzel 7 8 ay geçirdik biraz gürültülü oldu ama üstesinden geliyorduk hep alttan alan o oldu ben biraz hata yaptım ama aynı şekilde karşı tarafında hataları oldu bu ilişkide çok ağladı çok yıprattım birinin değerini kaybedince anlıyormuşuz şu an o evredeyim bir kavga sebebimiz de bana aynı şeyle gelme senden çok çabuk soğuyorum dedi biz yine aynı kavgayı ettik sabah çok güzel giden ilişkide sarılıyoruz öpüyorum falan akşamına bana yazma senden soğudum nefret ediyorum kin kusuyorum gibi kelimeler kullandı bugün hemen hemen 1. Ayımız ben onun arkadaşından beni hâlâ sevdiğini ama sinirli olduğunu öğrendim affettirmek için elimden gelen herşeyi yaptım doğum günü kutlamaları hediyeler güzel sözler ufak gerilimde alttan almalar vs dün akşam bana olan sinirinin azaldığını söyledi ama hâlâ ilişkimize onayı yok ve bensiz daha mutlu olduğunu söylüyor ben bunu yutamiyorum ve onu çok özlüyorum ne yapabilirim zamana bırakıp yazmasam geri döner mi veya ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrıca bana tapıyor gibi birşeydi gözüme kötü gelecek diye yemek yemez ondan soğurum diye büyü yapiyodu. d
Affetmeyen sevgili?