Çok zoruma gidiyor kavga ettik benim namusuma kadar laf etti sogudum baya araya mesafe koydum yokluğumu hissetsin otursun düşünsün biraz aklini basina alsın ben kendimi asla ezdirmem nu lafın altında kalmm haddini bildiririm sorunu çözmeden peşini bırakmam Psikopatim bu yönden koparmak bağı hemen argolu küfürlü hakaret konuşan biri oturup tartışılır oturup konusulmucak biri değil zoruma gitti iltifat eden biriydi o sert olmak yakıştıramadım bağırması
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu hiç hoş hareketler değil tasvip edilmeyen geçerliliği olmayan bir durum aranızdaki sevgi seviyesini bilmiyorum gerçekten sen seviyosan sana da sevdiğini hissettiriyo ise bir süre pişmanlığını sana hissettirsin hatasını fark etsin senin için çaba içerisine girip seni tatmin ederse bir düşünmeni isterim ilişkin hakkında en iyisini; hata yapılir belki aşırı sinirle demiş olabilir büyük bir hata da olabilir ama o hatanın farkında olabilmek gerçekten daha da önemli hakkında hayırlısı olsun
022 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet hiç hoş değil yordu beni gerçekten bana böyle davranma cesareti hakkı nerde buluyorsa insan bir özür diler dedim tabi üzdukten sonra ne fayda dedim namusuma kadar laf ettin dedim oda özür dilerim seni uzullmeni istemem sende beni delirtme dedi bak gülüm öyle hale getirdin dinden imandan çıkartıyorsun dedi ben uzunca yazdım aradim tehdit eder gibi konuştum falan oda sinirden ağzına ne gelirse söyledi düzgün konuş dedim ben sana değer verdim dedim dedikten sonra bende sana değer veriyorum gülüm dedi inanmıyor musun musait olmuyorum dedi
- Soran+1 yıl
Gece aradı konuştuk birkaç gün önce geçmişi kapatalım ilişki durumumuza bakalım dedi sana bağlı dedi ben mesafe koydum sonra konuscam yalnız kalmak istiyorum tavrımı koydum çok zoruma gitti yaptığı
- Soran+1 yıl
Hemen konusmicam benimde gururum var argolu hakaret var düzelsin haddini bildircem ben kendimi kimseye ezdirmem kimde ne eksik var sorun ne konuscam
- Soran+1 yıl
Benim babamiında ağzı bozuk affetmek istemesem çok insan var ona bakarsam ailem
- Soran+1 yıl
Herkes kafasına göre affedilmez der sevgi öyle bir şey ki anlamaya çalışırsin kesip atamiyorsun hemen
- Soran+1 yıl
Hiç umudum olmasa böyle oturup konusulmucak biri olsa kavgaya meyilli hiç muhatatap olmam
- Soran+1 yıl
Aynen kaybetme korkusu yaşar
- Soran+1 yıl
Ben eskisi gibi aramak yazmak yok sogudum çünkü
- Soran+1 yıl
Kendisi yazdı dün biraz kaybetme korkusu yaşasın çok iyi davranmak yetmiyor sizce ben ne yapmalıyım yoruldum da bitiremiyorum da
- Soran+1 yıl
Benim xperia seviyesi düşük
- Soran+1 yıl
Artık öyle yapcam tek ben çabalarsam olmaz zaten benim cabamla. olcaksa hiç olmasin
- Soran+1 yıl
Bildiğin toksik ilişki gibi zaten sınav süreci yaşıyorum uzun bir süre uzak olsa iyi olur kendi merak ederse yazar zaten
- Soran+1 yıl
Yokluğum beni aramiyorsa sevmiyor demektir
- Soran+1 yıl
Benim hatam çok oldu ama onda kusur çok ben üstüne gittim sabrı taştı patladı bana ağzına ne gelirse söyledi sonrası eline geçen onun kalbi benim kalbim kırıldı
- Soran+1 yıl
Aslında düzeltiecek şeyler konuşarak kimde ne eksik var niye böyle oldu diye şiddete ihanet neler oluyor hayatta maalesef çok takmak gerek yok bu hayatı seven belli eder zaten söz değil niyet önemli diliyle söylenen hersey affedilmeyecek yeryüzünde insan kalmazdı sözde herkes rol iyi yapar anlık tepki veren değil sessiz insandan korkmak gerek bakalım hayırlısı
- Soran+1 yıl
Hep kötü yanı görmemek o gerek onun iyi yanı bana gülüm bebeğim diye iltifat eder yumuşak biri sert olmasi yapmacık uzun sürmez hemen sakinlesir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
İnsanın esas kimliği ya sinir anında ya da uzun yolculukta anlaşılır.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sinirliyken bende soverim
Ben affetmem bir ilişkide önce saygı gerekir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Orası öyle ben çok seviyorum onu zaten argolu konuştu hakaret tek seferlik sürekli eden biri değil bende biraz suç var üstüne gittim bende ona hakaret ettim
- +1 yıl
Bir kere eden ikinciyide eder
00 Yorumla - +1 yıl
Hemen uzaklaş, irtibatını kes.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı. Affetmem
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hakaret iyi olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı