Sevgilim beni affetmiyor yardim edin?

Arkadaslar , 3 hafta önce tatile gittim sevgilime aram pek iyi degildi.. birgün cok buyuk kavga ettik benim bir hatam yuzunden ama aldatma felan degil sadece beni kiskandi. Sevgilim cok sinirlendi benim icin bitti dedi..3 hafta boyunca yazismadik sonra ben dayanamiyip yazdim ve kendimi affetirmeye calistim ama hicbirsey onu ikna etmiyor tabi birbirimizi uzun suredir gormuyoruz senden sogudum ve bu is benim icin bitti diyor oysaki uc yillik iliskimizde her sorunu cozuyorduk buyuk sorunlarin bile ustssinden geldik. Beni sevmiyormusun artik dedim sevmiyorum diyemem dedi.. bu benim icin bir umut oldu ama kesin bittiginide soyluyor.. Ben buna inanmiyorum bugun kapisinda beklicem konusmak icin sizce beni gorunce birazcik olsada yumusarmi? Seni takmiyorum diyo ama bana herzaman cevap veriyor yazdigimda negatif olsa bile.. Onu cok seviyorum hatami telafi etmek istiyorum sizce nasil davranmaliyim? Vazgecmek bana gore degil..
Güncellemeler
+1 yıl
Hatam erkeklerle volleyball oynadim diye beni silip atti ama kadinlarda vardi ben birsey yapmadimki cok uzatiyor ama kendisi cok kiskanc benim oyle kotu bir amacim yoktu
Sevgilim beni affetmiyor yardim edin?