Hoşlandigim kız uzun zamandır muhabbet etmiyoruz yarın kahve içelim dedi buluşma günü aramayinca ben aradım iyi değilim dedi?

Hoşlandigim kız uzun zamandır muhabbet etmiyoruz yarın kahve içelim dedi buluşma günü aramayinca ben aradım iyi değilim dedi ve ertesi gün okul çıkışı konuşuruz dedi ve hergun uniye beraber arabayla gidip geliyoruz benimle okula gelmedi belli ki iyi değil ama akşam disairda bir mekanda story atmış yalnız mı çıktı onuda bilmiyorum ama artık bana eskisi gibi sicak davranmıyor dışarda hep mutlu sadece benim yanımda suratı asık bir şey mi var diyorum yarın anlatırım diyip erteliyor ve anlatmıyor arabayla okula giderken hep sohbet ederdik konuşurduk şimdi müzik dinlemek istiyorum diyor konuşmuyor teybin sesini açıyor ve ben onu ilk zamanlar arkadaş olarak yaklaştım oda bana zamanla flörtöz davrandı ve ben ağırdan aldım şuanda tanışali 2 ay oluyor ve son 3 haftadır soğuk davranıyor o bana nasil davranırsa bende ona aynı davrandım ve dün mesaj atmış kahve içelim konuşalım diye ve aramadı ben arayınca iyi değilim yarin konuşalım dedi yarında okula gelmedi bende yine iyi değildir diye aramadım ve şuanda ondan soğudum ilk zamanlar kaybetmek istemiyordum kafam çok karışık ne yapamam lazım

Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç: artık hoşlandigim kız değil eskiden bir arkadaşım
Hoşlandigim kız uzun zamandır muhabbet etmiyoruz yarın kahve içelim dedi buluşma günü aramayinca ben aradım iyi değilim dedi?