Güncellemeler
+1 yıl
Bir kaşar için fazla özgüvenli cümleler kuruyorsun sevgilin keşke çomar olsaymış daha kötüsü gavadın önde gideni
170 171 civarı boyum var > kızlar uzun erkek seviyor
Bembeyaz tenliyim > kızlar esmer seviyor
Yüzümde kıl diye bir şey yok babyfaceyim > kızlar sakal bıyık kıl seviyor
Sessiz sakin kendi halindeyim> kızlar badboy çenesi düşük konuşkan girişken erkek seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her kız esmer sevmiyor ve baby face seven de var. Ama girişken konusunda haklısın..
Erkek biraz daha atılgan olmalı.
Boy da yok
Girisken olmaman o saydiklarindan en buyuk sorun bence. Boy bu saydiklarindan 2. Planda.
Tipi unutmuşum o da yok
Ortalamasindir yaa takma onu. Sen giriskenligi hallet.
Halletsem bu sefer de çok yvsk çapkın olurum ama aldatılmak hoşunuza gidiyor
Buradan bunu anlamis olamazsin bence. Agzin laf yapsin diyorum, p! slik yap demiyorum.
Pislik yapanlar sence sessiz sakinler mi
Sessiz sakin adam kız mı bulabiliyor da bulunca aldatacak
Bazı erkekler bulduğuyla yetinir imkanları kısıtlı olduğu için o ağzı laf yapanların imkanı çok var
Bak agzi laf yapmaktan kasti dovmesi sovmesi degil. Atilgan ve oncu olmasi.
En basiti bir kizla manava gidip de meyve alacaginda baskin bir sekilde kendi atilmasi secmek icin ve gerektiginde pazarlik vs yapabilmesi. Ya da ki kustugunde sozleriyle kizi yumusatmasi falan yani ekstra ustun bir sey demiyorum.
Kendinizi kullandırmayı yönetilmeyi çok seviyorsunuz
Sorumluluk almamak icin kullandirmak sayiyorsun bunu. Magdur edebiyati yaptigin surece 1.90 da olsan isler degismez. Tercih senin…
Demin yorum yazan bendim size göre erkekler küsemez kırılamaz öyle yaparsa feminendir aşın bu kafaları artık avrupa ülkelerinde serseri erkekler sap gezerken bizim ülkede senin gibi mallar sayesinde onlar sevgili yapabiliyor
Erkek değilsin demişsin sen küfür ederken iyi ama erkek sana küfür edemez yok ya mkodumun kızı baban anana hiç mi sövmedi hakaret etmedi kendin bile şu tipinle ne kadar sayko keko erkeksi bir kız olduğunu gösteriyor
Uzersem ozrumu dilerim ve aciklamami yaparim. Ama erkegin popo donup de omuz silkmesi nedir?
Allah askina aklinizi basiniza toplayin.
Ben sana basta kufur etmemistim. Ben etmeden ettin sen🙂 Farki ayirt edebiliyor musun?
Sorumluluk almak isteyen erkek mi var biz rahatız artık evlilik falan boş ben mesela çok kez alkol içtim karıya gittim ama manita hiç olmadı
Tamam kardesim istedigin gibi yasa.
Ben cikiyorum islerim var. Ben maskulen seviyorum. Sen istersen oje de surebilirsin, bu senin hayatin. Allaha emanet ol.
Senin erkek anlayışın farklı çünkü eli sopalı tabancalı erkek seviyorsun amguard ne demek biliyor musun sanalda kızları koruyan demek oradaki it oğlu it sadece amguard dışarda bir kızı silkseler kılını kıpırdatmaz
Maskülen erkek sevmen sana zarar yarın kadına şiddet cinayete kurban gideceksin yaz bunu bir kenara türkiyede her yıl ortalama 340 ile 380 arası kadın ölüyor onların arasına seni de yazarlar beynin bok dolu
Sevgilin olduğun halde başka adamlara erilsin maskülensin demen de ne kadar orzsbu olduğunu kanıtlıyor umarım o da başka kızların memesine g. tüne bakıp azıyordur
Kucuk bir kiz cocugu gibi duygusal inis cikislar yasamana uzulsem mi gulsem mi bilemedim 😅
Maskulenligin kadin dovmek oldugunu mu saniyorsun? Ayrica sevdigine kest yapmak @msalaklik falan mi sana gore? Yazik kafana :))
Yorumlamaya gelince de burasi soru cevap platformu cahil ucube. Kimseyle mesajlasmiyorum bile. Comar olmadigimiz icin guzele guzel, yakisikliya yakisikli diyebiliyoruz ikimiz de.
Ama sadigiz 🙂 Adatma yok
hmmm... inşallah şeyin kalın ve büyüktürde oradan belki bi giderin olur... yok oda küçük ve inceyse bence rahip falan ol be kanka
İnşallah gibi dini bir kelimeyi + 18 bir mevzu için kullanma ucuz şahıs
hmm demek oda ince ve küçük... ne kötü ya
Görmeden bilemezsin çok mu yedirdiler
Kendin için çabala yine de spor yaparsan kilo alırsın boyu o kadar dert etme ülkenin yarısı kızlar kısa zaten biraz girişken olursan iyi olur
Zayıf çelimsizim demedim ki kilo al demişsin boyum fazla kısa 170 171 im hatta bazen 169 çıktığım da oluyor
Boy için yapacak bir şey yok kendine barışmalısın
Karşı cinsler bu yüzden yüz vermeyince nah barışırsın
Çoğu kızla aynı boyda gibiyim erkeklerin yanında zaten cüce gibiyim
Başka konular da iyi ol o zaman hayır diyorsan da kabullen çoğu kişi yalnız olur bunda utanılacak bir şey yok
Çoğu kişi yalnız falan değil
Kabullenilecek bir şey değil ki yabancı bir ülkede olsam şimdiye yapardım
Sorun kızlar da değil sen kendini yetersiz görüyorsun herkesin kriteri vardır sende çirkin birine bakmıyorsan sana bakmayan kişilere de suç atamazsın
Çirkin kızlar bile yakışıklı erkekleri tanrı ilan ediyor
O kısa kızların sevgilileri hep 1.80 üstü?
Boş ver
Veremiyorum iç sesim herkes biriyle sevişiyor sende yapsana diyor
Ama yapacak imkanım yok