Düzgün birini bulamadık diye evlenmedim yaş geldi 38 oldu. Sizce artık bulma şansım ne kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
38 e kadar niye bekledin kariyer mi yaptın? Bende 36 yaşındayım. Kariyerliyim. Kısacası senin av alanına giriyorum 😀
06 Yorumla
Soran+1 yılAv alanı denmez ona ilgi alanı denir🤣 sen keklik misin? Ceylan mısın da av oluyorsun? 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Soran+1 yılNe gibi?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu yaşa kadar bulamadıysan şimdi hiç bulamazsın bu kafayla ufak bişeyi beğenmesen cayarsın senin gibi tipleri çok iyi bilirim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
51Cevap
+1 yılŞans işi biraz umudunu kaybetme ve iyi insan olması için evrene mesaj ver 🥰
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür edeeim
- +1 yıl
❤️🥰
- +1 yıl
Evrene mesaj ne alaka entel dantel şeylet
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 5 vakit namaz kılan Kur'an okumasını bilen biri çıksın istiyorum ama çıkmıyor karşıma. En doğrusunu Allah bilir tabi ama ben Nasibimde artık evlilik olmadığını düşünüyorum artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır da bekar değil ayrılmış olur çoğu, ya da evli ve gözü dışarıda. Hiç bulaşma, hayatını yaşa, erkeklerin en iyisine bile güven olmaz. Kendine bakmaz en iyisi hakkım der, evdekini gözü görmez dışarıdakine köle olur, bakımlı olursun boya küpü der, doğal olursun bakımsız der, gözü hep arar, hiç başına iş alma
00 Yorumla
+1 yılÇok incelememek lazım yoksa kimseyi beğenemiyorsun. O yaşlarda bekar kariyerli çok var.
15 Yorumla
Soran+1 yılValla mı? Ben niye hiç göremiyorum? Artık çöpçatan teyzelerin de nesli tükenmiş. Kaldık bi başımıza 😂😂😂
- +1 yıl
Benim arkadaşlarımdan çok var ondan dedim😅 Tanışacağıj bir ortam olması lazım kurs etkinlik falan
- +1 yıl
Ayrıca gayette yakışıklılar😄
Soran+1 yılYok yaa kurs falan hikaye orada bebe şebe dolu. Etkinlik de ne olabilir ki?
- +1 yıl
Seminerler falan oluyo öyle şeyler olabilir ya da arkadaş aracılığıyla falan tanışılabilir
Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Ben aynı cünleyi 40 yaşında onaylıyorum. Düzgün birinin varlığına olan inancım olmadığından düşünmüyorum evlenmeyi. Ne zaman hayatıma biri girse mutsuzlaşıyorum çünkü:))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım kariyerimde insanoğluyla başladı kimlerin canını almadım sannada ugrayqcagim bir gün bekle beni çiçeklerle en sevdiğim çiçek solmuş olanı 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
İşin esprisi tabiki 46 yaşındayım hala evlenmedim demekki neymiş varmış
kasma be şeker dünyanın sonu değil ummadığın anda geliveriri hayatına sende anlamazsın. mevcut hayatının tadını çıkar hayat kısa inan.
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra ikinci elere bakmalısın senin yaşındakiler masa sandalye oldu 🙂
07 Yorumla
Soran+1 yılMasa sandalye oldu, derken? O ne demek?
- +1 yıl
Senin yaşında kalmadı yani hepsini yontular birileri aldı eve kapadı. Bu saatten sonra alacağın erkek ikinci el olur evlenip ayrılmış ya da ikinciyi almak isteyenler alır seni
Soran+1 yılÇok varoşsun biliyo musun? Midem kalktı gidiyor. Hadi sen kendi sosyokültürel seviyendekilerle muhatap ol.
- +1 yıl
🙂🙂 okumuş evde kalmış biri olarak acınacak haldesin sana gercekleri soyledik
Soran+1 yılOkumamış varoş , evli ve KizlarSoruyor sitesinde sürtecek kadar zavallı birisin. Kıskançlık kokusu buraya kadar geldi canım. Hadi ikile
- +1 yıl
Bekarım ve çok memnunum
Soran+1 yılKarın seni boşadı yani🤣🤣🤣
+1 yılher zaman bir umut vardir. Umudunu kaybetme. Sadece biraz seçici olma kâfi. Altını çiziyorum seçici ol ama fazla olma
00 YorumlaDoğru kişiyi bulmak iki taraf içinde zor oldu maalesef
00 Yorumla
+1 yılHer zaman bir şans vardır, belkide Yani başında bekliyordur. İyi gözlemle her şey mümkün
00 YorumlaHayat bu sosyalleşmeye devam umudunu yitirme
00 Yorumla
+1 yılne aradığına bağlı bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok
00 YorumlaBiraz daha kendinden gençlere yönel, öyle şansın biraz daha artar.
00 Yorumla
+1 yılBi 38 yıl daha ara belki bulursun düzgün birini.
01 Yorumla- +1 yıl
Vur dekik öldürdün ya 😂
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBu senin elinde demek ki mücadele etmiyorsun birini tanımak için
00 Yorumla
+1 yıl38 e kadar bulamadıysan daha da bulamazsin baya gecikmissin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende 39 um. Kafama göre birini bulsam bulutlardan indirmeyeceğim
00 Yorumla Niye kalmasın bunlara takılma
14 Yorumla
Soran+1 yılVar mı gerçekten
Soran+1 yılSen ne iş yapıyorsun?
+1 yılBekar zor ama birini sevmek için bekar veya dul veya ayrılmış olması neyi değiştirir ki. Sevmek için ön şart mı olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklu adam istemiyorum. Evlenmemiş olsa daha iyi
- +1 yıl
Çocuk olayını anlarım ama evlenmemiş inadı mantıklı gelmiyor.
Soran+1 yılHevesi kaçmış olur adamın herşeyden. Yani ilk kez evlenen biri gibi olmaz
- +1 yıl
Belli olmaz o işler. Ön yargılı olmamak lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılabim var 45 yaşında bekar :D güzelsen ayarliyim :D
00 Yorumla
+1 yılArmutun sapı, üzümün çöpü derken yaş ermiş kemale, annelikte olmuş hikaye, kaldın bana ve kısmetim ol gel bahara
04 Yorumla
Soran+1 yıl45 50 yaşındakiler doğuruyo canım, sen kendi dengine bak
- +1 yıl
Menopozda doğurursun, 45 yaşında girmeyeceğinin garantisi var. Zaten bu yaştan sonra kız kurusu olarak varlığın devam eder
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 sen öyle istiyosun diye öyle olmuyo canım. Yallah
- +1 yıl
Gerçi kız değilsindir de 😂😂😂😂
ben de bulamayınca kimseyi kariyeri yeni bıraktım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKariyeri mi bıraktın 🤣🤣🤣
Soran+1 yılNapıyon balık mı tutuyon? 🤣
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendine uygun biri yoksa yalnızlık iyidir.
14 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yaşlanıp yalnız ölmek istemiyorum. Sahipsizlik zor, yaşlanınca paran bile seni kurtarmıyo
Soran+1 yılÖrneklerini görmemişsiniz, çok zenginler bile acıklı bir hale düşüyor. Param var çok iyi bakılırım sanma öyle olmuyo
+1 yılOlgun seven erkeklere yanaş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGenç sevmiyorum
kriterlerin de yüksektir şimdi senin
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal olarak
Soran+1 yılEvet, beni beğenmemesi imkansız
Soran+1 yılNe sandın? 🤣
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılİkizim misin sen benim 😀
08 Yorumla- +1 yıl
Kanka 35 yaş üstü çok çirkin ya. Gel biz evde kalalım. Türk erkekleri çile çekmekten herhalde, 35inden sonra dayıya dönüyor 😀
Soran+1 yıl😂😂😂 haklısın yaa çabuk çökmüş oluyorlar çok yaşlı duruyorlar yaşıtlarımız
- +1 yıl
Bide burunları havada 😀😀 aynaya bakmıyorlar bence. Başka açıklaması olamaz 😎😎😋😋😋 Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Saygısızlık etmek istemem ama birini bulup bir çocuk dogurup aldığı kiloyu 20 sene veremeyenleri de görüyoruz üstelik hayli fazlalar. Ayrıca makyaj denen bir şey var. Erkeklerin böyle bir lüksü yok. Erkek sabah kalkar elini yüzünü yikar kahvaltısını edip dışarı çıkar. Kadın makyaj yapar bu çok farkettiriyor. Hamde baya bi farkettiriyor erkeklere haksızlık etmeyin. Ama kilo konusunda özellikle göbek konusunda hak veriyorum kadınlar da her ne kadar yemeyi özellikle hamur işini sevse de bir çoğu erkeklere nazaran daha fazla dikkat ediyor. Ama 30 dan sonra erkeklerin tamamına yakını beslenmeye dikkat etmiyor hemen göbek yapıyorlar.
Soran+1 yıl@Ahmet-1992 30 dan sonra erkeklerin saçı dökülüyor, kilo alıp göbek yapıyorlar, yüzleri gözleri kırışıyor, göz torbaları oluşuyor falan
- +1 yıl
Ahmet kardeşim haklısın da, ben kendime dikkat ettiğim kadar kendine dikkat eden, ayda bir aynaya bakabilen bir yaşıtım pek görmedim. Onuda geçtim, birde o salmış göbek ve gözlerine kadar çıkan kılları ve üstlerindeki keskin sigara kokusuyla özgüven patlaması yaşıyorlar, yaşıtları kadınları beğenmiyor lar. Artık kimseyle görüşmüyorum resmen ailemde olsa arada. 20 sindede evlenmiş olsam 35inde böyleyse zaten hayat çekilmez olurmuş. Bekarlık iyidir. Mis gibi. İstisnalar vardır ama sigara olayında istisna yok. Bilgin olsun
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun en tiksindiğim tipler de kendi dedeme dönmüş daha bide genç kız istiyenler, yaşıtlarına yaşlı gözüyle bakanlar. Ama hepsi de poh gibi yere yapışıyolar o da çok eğlenceli. O kızlar onları kepaze ediyo 🤣
- +1 yıl
Şimdiki genç kızlar hem akıllı hemde lafını esirgemez tipler. Helal olsun Onlara 😊💜
Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Yaşlarımız aynı konuşalım
012 Yorumla
Soran+1 yılDenk miyiz?
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun hiç evlendin mi?
Soran+1 yılNick' in hiç hoşuma gitmedi
Soran+1 yılGit Allasen evlenince senin metreslerinin f*ck peşine düşemem. Mahkeme koridorlarında harcayamam kalan ömrümü 😂
Soran+1 yılKesin bi şey çıkıcak diyo içimdeki ses 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen en az 50 yaş bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu canım
+1 yılKalmıştır da bu devirde zor ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Şimdikiler aldatmak peşinde çoğu karakterli olsun karaktersiz olsun bir insanı tanısan da sonradan değişebiliyor gününüzün şartları psikolojisi bozulmada baş sırada insanlar kafayı yemiş gidiyor...
+1 yılBen varımda evliliğe karşıyım 🤣🤣
09 Yorumla
Soran+1 yılArtık erkekler hep senin gibi
- +1 yıl
Neden evlenipte özgürlüğümü vereyim ki kadına
Soran+1 yılÖzgürlük? Napıyon ki
- +1 yıl
Bak sen bile hesap soruyorsun kafama göre hayatımı yaşıyorum soru soran yok
Soran+1 yılÇok merak ettim yaa bu özgürlük diyenler hergün bi manita mı bulup yatıyo? Her gece gece klübüne mi gidiyo içiyo? Harbi bu özgürlük ne yani?
- +1 yıl
Bu sandıklarında dahil aklımıza gelen herşeyi yapabilmek yani birinin niye niye diyip durmasından iyi geliyor
Soran+1 yılHiç sanmıyorum😂 sıradan hayatlarınızı özgürlük diye adlandırdığınıza dair yemin edebilirim ama ıspatlayamam
- +1 yıl
Işte böyle yanlış tahminler üzerine bi hayatla bu yasa gelmişsin başarılar sana
Soran+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun?
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalır niye kalmasın ama şansın biraz daha düşük
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım nadir ben kaldım
00 Yorumla
+1 yılYok artık o defteri kapat sen.
00 YorumlaBak altta 31 tane aday var 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenın gıı bır ıhtıyarı karıyerlı erkek ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılSporcu biri istermisin?
00 YorumlaVar da, karşılaşman kolay değil tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılHala var umudunu kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbim 75 doğumlu geçen yıl evlendi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 kadar bekle anca bulursun 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılbakire misin o yaşta?
00 Yorumlaolgun kadın seven çok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen genç sevmiyom
+1 yılbulursyn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Arayan bulur
00 Yorumla
+1 yılvardır illaki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaldı
00 Yorumla
+1 yılGel bakalım
00 Yorumla
+1 yılBulursan haber ver
01 Yorumla- +1 yıl
Vardır vardır
Yani sadece seks için birini bulun bence
00 YorumlaTkb edermisn
00 Yorumla
+1 yılimkansiza yakin
00 Yorumla