9 ayEvet kalmıştır tabii ki şu anki duruma baktığımız zaman insanların bir çoğu yaşadığı ilişkin modellerini ya da evlilik modellerini kolay bir şekilde yaşamıyor üstelik geçim sıkıntısı aynı zamanda ekonomik koşullarda baz alacak olursak hiç bir insan kolay kolay evlilik yapmak istemiyor çünkü bu devirde gerçekten evlilik yapmak o kadar kolay bir şey değil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki de var ve çok da normal bir şey bu! 😊 Günümüzde herkesin hayat temposu, kariyer odaklılığı ya da kişisel tercihleri farklı olabiliyor. Kimisi doğru insanı bulmayı bekliyor, kimisi özgür olmayı seviyor. Ayrıca 30 nedir ki, daha hayatın baharı! 🥰 Bence bu konuda aşırı yargılayıcı olmaya gerek yok; herkesin yolu ve zamanı farklı. Hem belki daha güzel bir aşka kucak açmak için bekliyordur kim bilir? 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. 36 ile böyle iyiyim. Hiç evlenmesin. Bekarlık sultan lık 😃
10 Yorumla
9 ayTeyzemin oğlu var 43 yaşında çok saf temiz evi arabası var ve eli kız eline değmedi
00 Yorumla
9 aySen hepimizi öldürdün 😅 burada bekar olmayanı saysak daha az çıkar bence
00 Yorumla
9 ay40 yaşında da bekar olarak hayatımı yaşamaya devam edeceğim 🥳🥳
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Ben bekarim. Gercekten zor geliyor artik bekarlik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben 36 yaşındayım hâlâ bekarım evlenemedim hiç flörtüm ve sevgilim de olmadı
08 Yorumla
Soran9 ayÜff senin şu her yorumda küçük Emrah gibi dram yaratıcı yorumlarından gına geldi.. çık dışarı sosyalleş adam ol çalış tembelliği bırak sev sevil sevgili bul.. biz mi seni adam edeceğiz bu nedir yahu her yorumda ağlıyorsun bu kadar da işe yaramaz olunmaz ama
Soran9 ayBeter oll
- 9 ay
Soran9 ayKimin başında travma geçmediki?
10 yıldır bu siteyi kullanıyorum ve bu üye 10 yıldır her sorunun altına aynı yorumları yapıyor, sürekli bir drama, sürekli bir ajitasyon.. kusura bakmayın ama birinin buna sağlam silkelemesi lazım yoksa asla adam olmaz..- 9 ay
Adam ciddi depresyonda ve psikolojik sorunları var farkında mısın? Yaşadığı bazı şeyler onun elinde olan şeyler değil yani. Bu senin için bir şey ifade ediyor mu
Soran9 ay3 yıl boyunca majör depresyon geçirdim ne yaşadığımı bir ben birde Allah bildi ama ben yinede ayağa kalkmak için elimden geleni yaptım ve çok şükür allaha kalktım.. depresyon ruhun insana bir uyarısıdir, senin bunu nasıl atlatacağın da senin elindedir.. gece gündü kızlar soruyorda vakit geçiren biri depresyondan nasıl çıkacağını araştırma cesaretinde bulunsa şu an bu durumda olmazdı.. arkadaş evde yan gelip yatmaya tembel olmaya alışmış ve kendini yormamak için depresyonda olduğunu kendine bahane edinmiş çürüyüp gidiyor
- 9 ay
Evet çürüyüp gidiyor bu doğru. Destek alması ve çaba göstermesi de lazım evet bu da doğru ama demek istediğim şey herkesin çökme durumu aynı değil. Travma düzeyi ve etkilenme düzeyi aynı değil, yaşadığı psikolojik rahatsızlığın boyutu da aynı değil ve sen onu hırpalayınca bir şey değişmeyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
9 ayBekarım hala sanırım 30-35 göreceyiz sonra zaten yaşlandık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Onlardan çok var ya herkes yalnız yaşamaya alışmış
00 YorumlaBen varım lakin içimden evlenmek gelmiyor artık
03 Yorumla
Soran9 ayNeden?
Soran9 ay16 ülke saymak nedir?
Elbette kalmıştır ama evlenecek erkek midir orası belli olmaz.
00 YorumlaBi 12-15 sene beklersen ben kalıcam dediğin cinsiyetten birisi olarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söyledin sartlardayim ama faydssi var mi
03 Yorumla
Soran9 ayKendine faydan olsun
Soran9 ayHerseyin vakti var
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşanmış oluyor mu? :)
03 Yorumla
Soran9 ayNe için olur mu ki
Soran9 ayHa iyi iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayEvet, hiç evlenmedim. 36 yaşındayım.
00 Yorumla
9 aybekar çok evlenmek isteyen yok sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
9 ayBen 40 bekarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 30. oldu evde kaldık sanırm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayEvlenip boşanmış olanlar bekar sayılır mi
00 Yorumla 3 yıl sonra ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
9 ayEvde kalacam tabi sokakta mı kalayım 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayVar var sen evlendin mi
00 Yorumla 70lik bekarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNeden olmasın ki vardır illa 👍
010 Yorumla
Soran9 aySen mi
Cevap sahibi9 ayBen de bir başkası da, gizliden sormasaydın yazan olurdu 🤷
Soran9 ayKoca aramıyorum ki
Cevap sahibi9 ayOlsun, her yazanla da evlendirme dairesine gitcek halin yoktu ki 🤷
Soran9 ayşu an kendimi izdivaç programına çıkmış gibi hissettim 🙄
Cevap sahibi9 ayAlakası yok, yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek, sohbet sarmayınca da müsade istemek, müsade alamazsan da engelleyip rahat etmek çok basit bir alternatif 🤷
Soran9 ayİnsanlarla konuşmak mümkün olsa da konuşsak
Cevap sahibi9 ayGizli olmasaydın yazardım işte 🤷
Soran9 ayBen kibirli biriyim. begenmedigim kimseyle konuşmuyorum😕
Cevap sahibi9 ayPeki madem 🤷
Gizli Üye(30-35)9 ayBen ikinciyi almak istiyorum 😂
020 Yorumla
Soran9 ayKuma mı almak istiyorsun
Cevap sahibi9 ayYok birini boşadım bekarım
Soran9 ayE niye boşadin be adam
Cevap sahibi9 ayPara bitti aşk bitti
Soran9 ayE parasız ikinci karı seni ne yapsın yahu
Cevap sahibi9 ayBorcum bitmediğini nerden çıkardın. Eskisinden daha iyi olmadığımı nerden çıkardın
Soran9 ayO zaman üçüncü karıyı al
Cevap sahibi9 ayDur hele ikinciyi bulayım
Soran9 ayİkinci de giderse
Cevap sahibi9 ayKıtlık yok sınırsız ihtimaller aleminde devam ederiz 😂😂 biri gider biri gelir
Soran9 ayHepsinden üç beş çocuk yaparsan aşiret kurarsin 😂
Cevap sahibi9 ayBana hep zorları denk geliyor bir tane çocuk var henüz 😂 ama öyle bir kadjn denk gelirse kabile kurmak iyi olurdu 😂 afrikaya mi gitsem
Soran9 ayKabilenin ismini bantu katu koyardin😂
Cevap sahibi9 ayO ne demek
Soran9 ayYahu Afrika kabilelerinde böyle tuhaf isimler olur ya
Cevap sahibi9 ayHee yok ben Türk obası koyarım 😂 onlar bana ayak uydursun kabile reisi benim
Soran9 ayO zaman harem kurman daha mantıklı olur 😂
Cevap sahibi9 ayO zaten şart kabile hızlı büyüsün diye 10-15 kadın şart 😂😂
Soran9 ay15 kadin başına dört çocuk düşse 🤔
Cevap sahibi9 ayDüşünsene 50 kadın her sene bir çocuk 😂 5 sene sonra kabilem bir köy gibi olur çocuk parkı 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)9 ayburada o dediklerinden çok var😅🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
9 ayevet 39 um ben :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
9 ayNeden olmasin? :)
04 Yorumla
Soran9 ayBekarlık nöbeti mi tutuyon
- 9 ay
Ahah bu guzeldi. :) Ama hayir.
Soran9 ayNe zaman evleniyon
- 9 ay
Gerekli doyuma ulastigim zaman. Sen?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
9 aybuyrun benim?
08 Yorumla
Soran9 ayNeden evlenmedin
- 9 ay
Türkiyede yaşıyordum ve böyle bir ülkede çocuk büyütmek istemiyordum. Bu yüzden evlilik gibi bir düşüncem olmadı.
Soran9 ayEvliliğin başını göğe erdirmeyecegini anlayan aydın birisin tebrik ederim.
- 9 ay
bu toplumun normları dahilinde verilen bir cevaptı.
daha derine inecek olursa evlilik bana göre felsefi olarak çok saçma. düşünsene, bir insanla birlikte yaşamak istiyorsun ama imamdan, belediyeden ve kızın babasından izin alman gerekiyor. Peki ama neden? Ve düğün gibi aşırı saçma bir gelenek var. o akşam sevişeceğini bütün çevreye duyurma çabası. neden mk yani? asdf
Soran9 ayŞu son yorumun maalesef yanılttı beni..
- 9 ay
ne konuda yanıldın?
Soran9 ayFelsefenin bütün maddelerini okudum hiçbirinde neden niye niçin ya koyum gibi düşünceler yok, sebep sonuç ilişkileri var.. felsefeyi doğru anlamak ta zeka gerektirir, sen felsefeyi çok yanlış anlamış yanlış yorumluyorsun..
- 9 ay
hahahah :D
asıl sen felsefeyi çok yanlış anlamışsın.
felsefi olarak derken yanlış bir terim kullanmış olabilirim belki ama nihayetinde bu sadece şahsi görüşüm. buradaki "felsefi olarak" derken kastım daha temel bir arkaplan bakış açısından bakmak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 ayBen varımmm
04 Yorumla
Soran9 ayNeden evlenmedi
- 9 ay
Evlilik bana görünmüyor ben kendime bakamiyom dahs ailem bana bakiyor ben kendim muhtacim
Soran9 ayÇok ayıp bu yasa gelmişsin hala ailen bakıyor zaten bencede sen evlenme 😂
- 9 ay
Değil mi hayat şartları herkesle aynı olmayınca tabi
9 ayVar ben
05 Yorumla
Soran9 ayNeden evlenmedin?
- 9 ay
Kendi dengi mi bulamadım
Soran9 ayDengin nasıl biri olmalı?
- 9 ay
Evine bağlı olcak her şeymi karışmaycak
Soran9 ayHem evine bağlı olacak hem hiçbir şeyine karismayacak iyiymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayBen kaldım 😎
02 Yorumla
Soran9 ay40 geçmişler yorum yapmasın
- 9 ay
🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
9 aygec kaldın ben 40 ı astım :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 ayKaldı benim
00 Yorumla
9 ayElbette vardır.
00 Yorumla
9 ayÇok var
00 Yorumla
9 ayBen varım 37 bekar
00 Yorumla
9 ayEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
9 ay+11111111111
00 Yorumla
9 ayBir sürü var
00 Yorumla
9 ay28 im hala bekarım
00 Yorumla
9 ayDaha ben bekarım
00 Yorumla
9 ay35 im hiç evlenmedim
00 Yorumla
9 ayVardır Saar
00 Yorumla
9 ayBenn.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok var
00 YorumlaOlmazmı ya birsürü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kalmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen varim
041 Yorumla
Soran9 ayNeden evlenmedin
Cevap sahibi9 ayİşleri oturtmayi bekledim sonra birikim yapayım dedim. Özellikle son 6 aydır ciddi anlamda evlilik peşinde oldum da 3 saat önce kökten pes ettim. Cidden normal psikolojide kız kalmamış
Soran9 ayHangi psikolojisi bozuk seni vazgecirtti
Cevap sahibi9 ayValla 6 7 kızla tanıştım hepsi ayrı. Kimi mal mülk diyor kimi tip diyor kimi boy diyor kimi bilmem ne diyor. Halbuki her anlamda ortalama ya da ortalamadan iyi biriyim. Kendimin kız versiyonunu bulsam şu dakika evlenirim.
Soran9 aySen ne diyorsun?
Cevap sahibi9 ayAnlamadım
Soran9 aySen evlilik için ne diyorsun?
Cevap sahibi9 ayNormalde%100 sıcak bakıyordum da bugün durmaya karar verdim. Bir süre kimseyle tanismayacagim. Yıprandım
Soran9 ayEvlilik sen istediğin zaman değil zamanı geldiğinde olur
Cevap sahibi9 ayHaklısın. Sen evli misin
Soran9 ayBekarim
Cevap sahibi9 ayYaşın kaç peki
Soran9 ay33 🙄
Cevap sahibi9 ayÇok değil:) 5 çocuk düşünen biriysen geç kalmışsın tâbi 😅
Soran9 ayBir tane bile düşünmüyorum
Cevap sahibi9 ayÖyleyse sorun yok 😅 sevgili fb vs ayaklarin var mı? Yoksa düz mü yaşıyorsun
Soran9 ayTemiz yaşıyorum öyle geçici saçma sapan şeylerin peşine düşmedim
Cevap sahibi9 ayMaşallah, peki afedersin de bakire misin hâlâ
Soran9 ayNerenle okuyorsun anlamadım ki
Cevap sahibi9 ay33 yılda bir kere hata edebilir insan, bu hata 33 yılı saçma sapan etmiş olmaz
Soran9 ay33 yılda doğup büyüdüğüm toplum yetistigim aile tarzi hata etmeme uygun olacak bozuk bir toplum değildi... insanı hataya sürükleyen yaşadığı insanların ortalamasi olmasıdır..
Cevap sahibi9 ayKesinlikle aynı düşünüyoruz. Bu bakış açısıyla sordum diyorum yani. Yazılan şeyleri gözlerimle okuyorum
Soran9 ayAma hata yapan insanları da kınamak yanlış.. dediğim gibi kişi doğup büyüdüğü topluma göre şekil alır.. hata yapmak her insanın hayatının bir parçası
Cevap sahibi9 ayEvet zaten kınamayı sevmediğim için sordum. Doğru bir hayat yaşasan da o hatayı yaptın mı diye. Sonuçta hep 20+ değiliz 15 yaşında bile bu hataya düşen çocuklar var
Soran9 ayBelki namus kavramıyla büyütulmeseydim o söylediklerini bende yapardım.. benimde sevgilim hatta sevgililerim oldu, kalkıp ta kimseyle yatayım cesaretini birak bir kenara düşüncesi bile olmadı.. çünkü bunu düşünmek bile resmen o suçu işlemiş gibi bir baskı yaratırdı uzerimiz de hep bununla yaşadım.. bu benim için bir kayıp mı hayır değil.. sadece din veya namus bakış açısıyla değil, insan biyolojisi, insan psikolojisi üzerinde yapılmış olan bütün araştırmalar öyle sevgili olduğun herkes ile ilişkiye girilmemesi gerektiğini insanlara söylüyor..
Cevap sahibi9 ayKesinlikle haklısın:) peki evliliğe bakış açın ne
Soran9 aySeversem hemen evlenirim sevmezsem ömür boyu bekar kalmayı seçerim
Cevap sahibi9 ayİnşallah seversin:) işin ne, ev hanımlığı mı yoksa el işi mi
Soran9 ayEv hanımı
Cevap sahibi9 ayEv hanımı olunca çevre biraz dar olur. Kurslara falan git çevre edin. Hem kendini geliştirmiş olursun hem birileriyle tanışmış olursun
Soran9 ayBana ait olan beni bulur
Cevap sahibi9 ayBiz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor Allah
Cevap sahibi9 ayTevekkül tabi güzel fakat çaba da lazım belli oranda
Soran9 ay23 görücüm 3 adet sevgilim oldu.. bütün bunlara rağmen çabama rağmen onlardan biriyle olmadıysa demekki bu konuda insanın kaderi çabasına bağlı değilmiş.
Cevap sahibi9 ayİyi de goruculeri sen secmiyorsun sonuçta. Farklı ortamlara girersen hoşuna gidenleri seçersin.
Soran9 ayYa benim seçtiğim beni seçmez se?
Cevap sahibi9 ayKadınlar o konuda daha şanslı. Seçmesi için naz cilve vs çok koz var. Bir olmaz iki olmaz da üçüncü düşer
Soran9 ayAğır başlı olsan egolu derler, cilve yapsan kaşar derler.. evlenmekte gönlü olan evlenir bence bunlar geçici heveslerin peşine düşen insanlar geçerli.. ben şahsen rol yapan biriyle değil içi dışı bir samimi davranan biriyle evlenirdim.. benimle evlenecek olan kişide beni ben olduğum için sevip kabul etmeli.. naza cilveye taktiğe lüzum görmemeli
Cevap sahibi9 ayZaten kesinlikle haklısın. Fakat iki kişi aynı anda aynı derecede istekli olmaz. İki taraftan biri kısmî çaba harcar illa
Soran9 ayBak ben kimseyle bu konuları açık konuşmam ama zaten birbirimizi tanımıyoruz.. benim hayatıma üç kişi girdi ve Allah belamı varsın üçünün de ne maddi durumuna nede tipine baktım, bana pahalı mobilyalar almayın iki koltuk bir yemek masası olsun şöyle huzurla bir sofrada yemek yiyelim birde sevgi saygı hoşgörü olsun düşüncesiyle hiçbirinden tek bir talebim olmadi... şimdi diyeceksin ki neden peki neden seni evlenmeye layık görmediler? Çünkü onları sırf mutlu olalım diye sevmiştim ya da sevdiğimi düşünmüştüm, her konuda elimi taşın altına koyarak çaba vermiştim.. çirkin, akilsiz, zekasız, egolu aptal biride değildim evlenilmeyecek ahlaksızlıkta biride değildim.. temiz bir ailem de vardı ama seçmediler beni çünkü onları parasız oldukları halde kabul eden bendim onlardan çok ben çaba gösteriyordum bu yüzden olmadı... kaçan kovalanır örneği gerçek bir örnek.. ne zamanki beni haketmeyenlere yol verdim pişman olup geri dönmek istediler bu defa ben onları istemedim çünkü artık kaçan bendim.. ha şu an kaçayım birileri beni kovalasin zerre umurumda değil, ben egoyla kibirle beslenmiyorum.. çok sayıda teklif alıyorum çok sayıda hala bu yaşta olmama rağmen talibim çıkıyor, açık kapı bırakıyorum fakat öyle zerre çabalamiyorum.. erkeğin fıtratında aramak kızın fıtratında beklemek yaratılmış... beni isteyen şartları zorlar.. beni ikna etmek için icraate girer ve neticede erkeklik te budur zaten... bu yüzden bana ait olan elbet beni bulur hiç bulmaz sada dert edecek biri değilim çeker vururum kafayı yalnız yaşarım olur biter.. kendim gibi fani biri hayatımda olmadı diye kendimi öldürecek halim yok..
Cevap sahibi9 ayKesinlikle haklısın.
Basit düşün yine de. Baktım karakteri iyi ev gecidirecek tarzda. Tipi falan da genel anlamda rahatsız etmiyorsa orta vs ise he de geç. Aşırı kriter sıkıntı
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ahaha utandim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çok vardr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayOnlardan cok ne var burada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEvliyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Ben kaldım
00 Yorumla
9 ayElbette vardır.
00 Yorumla