Güncellemeler
+1 yıl
Aslında instagramdan fakeden yazdım ama fake hesap isimsizdi, hemen kimsin kızmısın falan dedi. Sonra sorular falan sordu işte aşırı yoklukta gibiydi. Ama saf birine de benziyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya aslında saf değil yani iyi okullardan mezun ama böyle imamhatip tipli gibi. Bol pantolonlar giyiyor biraz. Bakımsız yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
niye evlenmiyor bunlar tuhaf yanii hahsha çok iyi. Okul okuyolardır belki veya gariplerdir drdigin gibi ya ds baska hedefleri olabilir iş kariyer gibi gibi veyaa alan yoktur. 30 yaşında bisi yasamamıs olabilir bu arada var oyle insanlar
İmamhatip tipli gibi ama sanmıyorum yani 30 yaş sonuçta ya. Bu arada ikisi de çok iyi okullardan mezun ve iyi işleri var.
evlilik düşünmüyo olabilirler benim erkek arkadaşım da 29 yaşında işi mişi var varlığı da var kendine göre oda evlilik düşünmüyor ve anlattıgın gibi çok ahlaklı birisi. Oluyor öyle
Ben hiç görmemiştim böyle ne bileyim genelde çevremdekiler okul bitmeden evlenek diye tutturuyorlar
Benım gıbı hayatın sıllesını yıyen bırıyse eger umutları kaybolmustur ondan dolayı olmuyıdur.. Cok kaybettık bee reis
Ben de bazı zor şeyler yaşadım ama kendin için mücadele etmelisin yaşadıklarımdan aldığım ders bu oldu. Bu aralar gündemde bir söz var, sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek...
Geceleri uyuyamayan ınsanların gunduzlere sıgmayan acıları vardır demıs saır.. Var kendımıze gore sebeblerımız.. Beddua edemıyıruz yınede gıdenler ıcın duacıyız.
Hayatımdan geçenler oldu.
O şekil şeyler olmadı.
cut.
Nası ya gerçekten insan inanamıyor
Neden?
Yani o şekil şeyler olmamasına ben mi hep yanlış insanlar tanıdım bilmiyorum. Benim tanıştığım bir kaç kişi oldu daha flörtleşirken farklı şeyler ima ettiler. Bu devirde böyle temiz kalmak güzel şey...
Aslında tam aksine ben bunu temizlikle alakalı görmüyorum.
Temizlik insanın kalbinde olur her şeyin öncesinde.
Hiç ilişkisi olmayıp, kalbi kara bir insan olamaz mı peki?
Bizleri senin gibi gören çok az ;)
Ben varım. Bazı sebeplerden dolayı hiç sevgilim olmadı.
Olmamış olabilir. Ahlaki değerlere düşkündür. İlklerini hayatının aşkıyla yaşamak istiyordur.
24 yaşındayım hayatımda ilişki yaşamadım sevgili desen hiç olmadı
Çok aşırı beceriksiz ya da talep görmeyen biri olmali
Hayatımda biri olmamış vardır da yatağında olmamış yok
Hayatında*
Ben de yatağı sordum zaten
Ben de kesin olduğunu düşünüyorum ya da dostu falan bşle olabilir bu erkeklerden her şey beklenir
Doğru kişiyi bulamamış olabilir.
İmam-hatip okuyan bakımsız mi oluyor. d?
İmamhatiple alakası yok bakımsızlığın, kuran kursunda kalan bi arkadaşım vardı erkek, kot pantolon dar pantolon giymek yasakmış giymiyordu onu anımsattı
Anladım. Doğru insanı bulamamış olabilir benim kuzenim de 33 olacak galiba hâlâ evlenmedi
ben varım. senin var mı peki
Abimde öyle utangaç oluyor genelde anaci olurlar
Nie evlenmiyorlar bunlar valla çok merak ettim ahsuwushs
Vardır
Yuh daha neler
Sanmam
Benim yok, 😊