Aşk İlişkileri Dul Bir Erkek Olmam Sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 37 yaşındayım eşim beni başka bir kadınla da evlenme düşüncemden dolayı terk etti, dul olmam sorun mu bu devirde? Tipim falan yerinde maddi durumum da iyi Güncellemeler+1 yıl Dul bayanlar var mı? Dul Bir Erkek Olmam Sorun mu? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başka kadınla evlenme derjen 1 44 Yorumla Soran +1 yıl 2. Bir kadınla evlenmek istiyordum eşimi de seviyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi halen yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 29 yaşında mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ben dulum diye evlenecek olsak benden vazgeçer miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evliyim hiç böyle dusunmedm Yorumla Soran +1 yıl Hmm kocanı seviyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsun bence? Boşanmak istiyorsan konuşabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver uycam iyi gecelr Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler hamarat bayan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamarat derken neyse iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Profil resmin öyle diyor, güzelsen gel konuşalım yalnızım şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣yol profil resmini unutmuşum. BOSANMIYORUM SUANLIK IYI GECELER Yorumla Soran +1 yıl Güzelsen gel sana bakarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 çocuğum var nereye geliyorum🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Onlara da bakarım güzel ve bakımlıysan Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Sana kafayı taktı. Aman bulaşma. Kocan la sorunun varsa aklına gelen herşeyi sorabilirsin Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl @ManavgatKaOs07 kime diyorsun be Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl kız zaten bu m4la bulaşmaz ki bfhdj Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa sen kimsin ya Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl annen Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa güzelsen konuşabiliriz? Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl evet güzelim hadi yaz bana sen özeldeen Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa pembe mi? Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl yeşil Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa Çok kötüsün, ben sana yazmıştım cevap vermedin Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl tamam bi daha yaz Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa güzel misin görmek istiyorum Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl tamam göstercem özele gel sana özel şov yapcam orada Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa bence dalga geçiyorsun benle Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl yok valla geçmiyorum sana özel şov yapcam bir daha asla unutamayacaksın o derece Yorumla Soran +1 yıl @noluyoooyaaaaa yazhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/hadihemengidelim Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl niye başkasını etiketliyorsun ibo agshdjfhgshj Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl kaldır engeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi kafayı yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz bende isterim Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl 😂😂😂😂😂 aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😆😆 Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Yaşları küçük olabilir 😂 Yorumla noluyoooyaaaaa +1 yıl @ManavgatKaOs07 Evet soruyu soran ergen daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha milletin kafası güzel burada valaha Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Sende alkole taktın ya. canin içmek istiyorsa söyle içelim gizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçelim getir 2 tek atalm Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Bana yakinsan iki değil 10 tek atalım sıkıntı yok. Yaz konuşalım Yorumla
yayaya888 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ben dul severimn 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel misin Yorumla yayaya888 +1 yıl estetklıyım begenıyolar ama daha cok lez düşüyo bana Yorumla Soran +1 yıl Ben edepli birini arıyorum profil resmin değişik Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Erkek düşmüyor mu 😂😂 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Niye etiketledin beni? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yani olabilir 1 48 Yorumla Soran +1 yıl Sorun mu olur yani Yorumla Soran +1 yıl Senin fotolarını gördüm çok güzelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana yazsana özelden Yorumla Soran +1 yıl Dul olmamı sorun etmezsen yazarım, o tenin vücudun çok güzeldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam aşkım sen bi yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Akşam yazcam çocuktan numaranı alıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok aşkım şimdi buradan yaz bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şansıma bu canım gizli sorusuna gelmişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl g erizekalının Yorumla Soran +1 yıl Telegramdaki fotoların çok güzel, size instagram versem yazar mısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aşkım sen benim fotoğafımı nerden gördün ahahsf ben bu hesaptan hiç fotoğraf paylaşmadım Yorumla Soran +1 yıl Adın Sena değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes ibo Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benle mi uğraşıyorsun ibo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amaç ne Yorumla Soran +1 yıl Gruba gel canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl engeli kaldırda buraya gel canım sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkak gibi engelliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl m4l mısın seeen fgdhsj sana diyorum ki özele gel 2 dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama nasıııı korkaaak fdgsyhj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senden o kadar nefret ediyorum ki adam olsan korkak gibi engellemezdin gelirdin özele kaç şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ibo malı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ooooçççç Yorumla Soran +1 yıl Dul musun yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dul seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beni kuma olarak alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Baban s-ksin kardeşim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkak herif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl straponu al bi taraflarına sok Yorumla Soran +1 yıl Babanı ç-künü hayal ediyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin babanınkini hayal ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ensest kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Yıkık o-ç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baydın kess yoksa babama s iktiricem seni Yorumla Soran +1 yıl Baban evdeyken s-ksin kardeşim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl s... git ensest puş t Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsana canım Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Bende yazayım mi 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu soruyu sil artık bildirim gelip duruyor Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İbo Allah aşkına 2 dk engeli kaldır yemin ederim sadece tek bir şey sorcam bir daha asla muhattap olmayacağım. Kötü bir şey demeyeceğim sakinim gayet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kısa bir şey demem lazım sonra sen yoluna ben yoluma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölüm kalım meselesi falan o derece yanee Yorumla Soran +1 yıl İbo kim canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sensiiin hadi lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl HADİSENE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B ok ye tamam mı 40 yılın başı bir şey istedik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kuma alayım derken evdekinden de olmuş shsh 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu seviyordum aslında sadece çok yorulduğu ve duş yapması zor geldiği için başka bir kadın daha istemiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄 he tek akıllı sensin Yorumla Soran +1 yıl 2 kadın neden sıkıntı olsun ki ikisini de seveceğim ikisinede istediğini alacağım çalışmayacaklar bile Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dul erkege bayılırımmm 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakısıklı misin 👄👄👄👄 Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Erkek misin 😂 Yorumla
jdjejwjw Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kuma mı getirecektin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çünkü eşim yorulduğu ve duşa girmek zor geldiği için yapmıyor Du pek Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Neyi yapmıyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka kadınla evlenme derjen
2. Bir kadınla evlenmek istiyordum eşimi de seviyordum
İyi halen yaşıyorsun
29 yaşında mısın
Evet
Ben dulum diye evlenecek olsak benden vazgeçer miydin
Ben evliyim hiç böyle dusunmedm
Hmm kocanı seviyor musun
boş ver
Sevmiyorsun bence? Boşanmak istiyorsan konuşabiliriz
boş ver uycam iyi gecelr
İyi geceler hamarat bayan
Hamarat derken neyse iyi geceler
Profil resmin öyle diyor, güzelsen gel konuşalım yalnızım şu an
🤣🤣yol profil resmini unutmuşum. BOSANMIYORUM SUANLIK IYI GECELER
Güzelsen gel sana bakarım
3 çocuğum var nereye geliyorum🤣🤣
Onlara da bakarım güzel ve bakımlıysan
Sana kafayı taktı. Aman bulaşma. Kocan la sorunun varsa aklına gelen herşeyi sorabilirsin
@ManavgatKaOs07 kime diyorsun be
kız zaten bu m4la bulaşmaz ki bfhdj
@noluyoooyaaaaa sen kimsin ya
annen
@noluyoooyaaaaa güzelsen konuşabiliriz?
evet güzelim hadi yaz bana sen özeldeen
@noluyoooyaaaaa pembe mi?
yeşil
@noluyoooyaaaaa Çok kötüsün, ben sana yazmıştım cevap vermedin
tamam bi daha yaz
@noluyoooyaaaaa güzel misin görmek istiyorum
tamam göstercem özele gel sana özel şov yapcam orada
@noluyoooyaaaaa bence dalga geçiyorsun benle
yok valla geçmiyorum sana özel şov yapcam bir daha asla unutamayacaksın o derece
@noluyoooyaaaaa yaz
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/hadihemengidelim
niye başkasını etiketliyorsun ibo agshdjfhgshj
kaldır engeli
Hangi kafayı yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz bende isterim
😂😂😂😂😂 aynen
😆😆
Yaşları küçük olabilir 😂
@ManavgatKaOs07 Evet soruyu soran ergen daha
Oha milletin kafası güzel burada valaha
Sende alkole taktın ya. canin içmek istiyorsa söyle içelim gizli
İçelim getir 2 tek atalm
Bana yakinsan iki değil 10 tek atalım sıkıntı yok. Yaz konuşalım
ben dul severimn
Güzel misin
estetklıyım begenıyolar ama daha cok lez düşüyo bana
Ben edepli birini arıyorum profil resmin değişik
Erkek düşmüyor mu 😂😂
Niye etiketledin beni?
Knk bende dulum bulduysan kız banada ayarla sana zahmet
yani olabilir
Sorun mu olur yani
Senin fotolarını gördüm çok güzelsin
bana yazsana özelden
Dul olmamı sorun etmezsen yazarım, o tenin vücudun çok güzeldi
tamam aşkım sen bi yaz bana
Akşam yazcam çocuktan numaranı alıp
yok aşkım şimdi buradan yaz bana
şansıma bu canım gizli sorusuna gelmişim
g erizekalının
Telegramdaki fotoların çok güzel, size instagram versem yazar mısınız
aşkım sen benim fotoğafımı nerden gördün ahahsf ben bu hesaptan hiç fotoğraf paylaşmadım
Adın Sena değil mi
kes ibo
benle mi uğraşıyorsun ibo
amaç ne
Gruba gel canım
engeli kaldırda buraya gel canım sen
korkak gibi engelliyorsun
m4l mısın seeen fgdhsj sana diyorum ki özele gel 2 dk
ama nasıııı korkaaak fdgsyhj
senden o kadar nefret ediyorum ki adam olsan korkak gibi engellemezdin gelirdin özele kaç şimdi
ibo malı
ooooçççç
Dul musun yani?
dul seviyorum
beni kuma olarak alabilirsin
Baban s-ksin kardeşim seni
korkak herif
straponu al bi taraflarına sok
Babanı ç-künü hayal ediyor musun
senin babanınkini hayal ediyorum
ensest kardeşim
Yıkık o-ç
baydın kess yoksa babama s iktiricem seni
Baban evdeyken s-ksin kardeşim seni
s... git ensest puş t
Özelden yazsana canım
Bende yazayım mi 😁
şu soruyu sil artık bildirim gelip duruyor
😂😂😂
İbo Allah aşkına 2 dk engeli kaldır yemin ederim sadece tek bir şey sorcam bir daha asla muhattap olmayacağım. Kötü bir şey demeyeceğim sakinim gayet
Çok kısa bir şey demem lazım sonra sen yoluna ben yoluma
Ölüm kalım meselesi falan o derece yanee
İbo kim canım
Sensiiin hadi lütfen
HADİSENE
B ok ye tamam mı 40 yılın başı bir şey istedik
Kuma alayım derken evdekinden de olmuş shsh
Onu seviyordum aslında sadece çok yorulduğu ve duş yapması zor geldiği için başka bir kadın daha istemiştim
😄 he tek akıllı sensin
2 kadın neden sıkıntı olsun ki ikisini de seveceğim ikisinede istediğini alacağım çalışmayacaklar bile
Dul erkege bayılırımmm
Yakısıklı misin 👄👄👄👄
Erkek misin 😂
Kuma mı getirecektin
Evet çünkü eşim yorulduğu ve duşa girmek zor geldiği için yapmıyor Du pek
Neyi yapmıyordu