AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Biraz borsa kaplanini dinle. Bu da erkek orsp işte. Şarjı bitenlerden
Belli bir süre elbet üzüleceksin. Sonra hayatına senin kıymetini gerçekten bilen biri girdiğinde şu an ki ilişkin bittiği için teşekkür edeceksin. Tecrübeyle sabit.
Alışkanlığın var illaki üzülüp pişman olursun ama bence ayrıl 😏
Sen ayrıldı mı 😁
Ilk başlarda olursun sonra iyi ki bitirmişim dersin
Seni sallamadığı belliyken sen onunla kalıp katlanmaya devam etmişsin. Pişman olmazsın.
Bunu düşünmeye başlamışsın artık yapacak bir şey yok
Ayrıl sende kurtul çocukta kurtulsun bizde kurtulalım.
Ayrılırsan en fazla, "Devam ettirseydim nasıl olurduk?" dersin. Fazlası olmaz.
Birine bana ilgi goster diyecek duruma düşürme beni yüce tanrım
Kimse sana ilgi göstermez öyle bir şeyde istemez
Dur durdugun yerde sen 😁🤣
Kendini daha çok seversen pişman olmazsın 😉
Mesaj atma olayını bende sevmiyorum ya bişey yazıyorum müsait olamıyorum bölünüyor en iyisi hiç yazmayım ararım birazdan diyorum ama sevgisini belli etmemesi ilgi vermemesini bilemem
Pişman olabilirsin ama haksız değilsin. Bunu bilerek devam et
Kesinlikle haklısınız ve bence ayrılmak zor gelse de uzun vadede size iyi gelecektir.
Ozelinizi teshir ederken nasil bu kadar rahatsiniz ya
mezhebi geniş insanlar nolacak
Ayrıl gitsin başkası var ve üste çıkarak seni tutmaya çalışıyor
Eğer çok yoğun bir işte çalışmıyorsa böyle yapmasi normal degil
Bu kadar umursamaz biri ile hayır pişman olmazsın, hep bir bahaneleri vardır.
Sen de ki o yalanları başkasına anlat hadi defol de
Sevmek bazen çok zor geliyor insana. Sevildiğinden şüphe etmek daha da zor gelir. Ayrılığın her aşaması sancılı ve acıdır ama kafada bittiyse gün gelir kalpte de biter.
Herkesin iletişim kurma şekli farklı sen sürekli iletişim kurmak isteyen bir insansın bu da normal bende öyleyim ve sırf bu yüzden bir kız arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü iletişim kurma şeklimiz uymuyordu
Sen ilgi bekliyorsun O ilgisiz böyle şeyler söyleme ile düzelmez sonradan düzelir diye beklersen hiç düzelmez yol ver önüne bak
Ayrıl. kesinlikle pişman olmazssin çünkü sevmeyen insanın. Bahanesi bitmez seveninse zamanı tükenmez senin için
Sen sevmeyi biliyormusun 😁
Biliyorum böyle insana 10 senemi verdim değiştirmedim iş şu an boşanmaya kadar geldi
Değiştirme olduğu gibi kabul etmediysen beraber olmak ve evlilik yapmak akıl kârı değildir
İşte sonu ayrılık oluyor
Ben bu huyunu sevmediğini söyledim bana değişeceğini söyledi ve değişti tabi köprüyü geçene kadar sonra tekrar aynı oldu ki konuda bu değil... bu huyundan bayan rahatsız olmuş ayrilmalimi yoksa birlikte olmalimi diye bir soru sormuş bende bunu cevapladım ömür verdiğine degmiyo böyle insan ne kadar küçük gibi gozuksede aslında çok büyük bi sorunmus yaşadıkça daha iyi anliyosun sevmek bir yere kadar sürer seni değersiz gören önemsemeyen insanı asla hayatında tutmamalı ne kadar severse sevsin...
abartmissin herkesin kendien gore bi ozel hayati var karisi degilsin
zaten sevgiliyle mesafeli olmak iyidir
Sana herkes mesefeli zaten 😁🤣
Çocuk tam bir mal... Mq ne uğraşıyon kezbanla... böyle sevgilim olucağına olmasın daha hayırlı derim ve işi bitiririm.
Bence severken bi ilişkiyi bitirmek kadar saçma bişy yok seviyorsanız bırakmayın abii sarılın sadık olun çünkü şöyle bişy var sizi seven varken sevmeyene denk gelirsiniz yıpranırsınız yapmayın bunu kendinize
Sevdiğim kişi beni hak etmiyosa öyle bir bırakırım ki o benden sevgi dilenecek hale gelir
Tabii aldatma durumları falan olduysa olabilir
Bu arkadaş sadece canı istediğinde arayan soran bir tip bencil biri bence uzak dur yoksa çeken sen olursun ya da kendini degersizleştirmemk senin elinde belli bir tavrın olur sınırın yürütürsğn belki ilişkiyi yoksa bencil kişiyle çok zor
Dostum sana soyliym anonda vur tekmeyi seven insan kalmak icin bahameler arar ugrasir cabalar bende ayni seyi yasadim bitridm Şu an kopek gibi pesimde ama is isten geciyor aninda twkmeyi vur bundan olmaz
Eğer bu davranışlarını düzeltmiyorsa yol yakınken tamamen bitir çünkü gün boyunca birini beklemek sürekli böyleyse insan gerçekten sıkılıyor ve soğuyor, ha sevgilin var ha yok aynı mana sadece kafan yorulmaz uzulmezsin
Bitirmek olmaz ama biraz ara vermek ya da soğuk yaparak takip etmek ne b. klar yiyor diye olabilir..
Bir benzerini bende yaşamıştım sevgilim bana ilgi ve sevgi vermiyordu çok sevgi istemedim sevgi göstermesini bile dile getirdim lakin sonunda ayrılık
Hayır olmazsın bitiyorsa vardır bi hayır
Sen böyle düşün düğün için mi hep yanlızsin 😁🤣
@Yiğit_ÇL ben kendimle mutluyum 😌
Sen kendinle mutlusun öylemi 🤣
Evet ancak bu kadar boş yorum yapılabilir di kusura bakmada siz kadın milleti melek değilsiniz siz ne felaketsiniz siz varya Allah sizin şerriniz den korusun
@Yunus6878 kendi yorumunuza mı gitseniz yorumumun altı değil bu tartışmayı yapacağınız yer.
Doğruyu söyleyince böyle cevap verirsiniz siz
Sen de aynısını yap yorumlarda vakti yoktur diyenlere ithafen : Bu adam ne işi yapıyorda 23 saat meşgul?
Aynısını sen yapınca zoruna gidip empati kurmuyorsa ayrıl önceliği değilsin demek ki
O seni umursamiyorsa bence bitir çünkü böyle giderse ilişkiniz çok sürmez evet üzülürsün ama asla pişman olmazsın seni daha çok seven biri karşına çıkacak elbet bu şekilde sizin ilişkiniz yürümez
Bende sevdiğim halde ilişkimi bitirdim ilk zamanlar çok zordu ama şimdi iyi ki diyorum. Kendine zarar verirmesine izin vermeyecek kadar değer vermelisin yoksa herkes üstünden geçer.
aynısını yaşadım pişman oldum ilişkide kalsan bi dert kalmasan ayrı dert bence konuşup çözün severken ayrılmak çok zor konuşman işe yaramıyosa da sessiz kal ilgi gösterme
ayrıl bence ya da kendine saygın daha önemli böyle daha çok yıpranırsın
Kendi olan özsaygını farkına varmadan yitirmişsindir sen ondan kurtuldugunda ne kadar değerli oldugunu bir kez daha hissedeceksin
Bıkmış senden. Ve aşırı ilgisiz biri sevmiyor seven böyle yapmaz
sana değer vermiyor ve 2.,,3. plana atıyorsa ayrıl gitsin. ama yoğun aşk acısı çekiceksin önce ondan soğuman lâzım
Sükür benim erkek arkadasim cezaevinde olmasina ragmen devamli ariyor .. seninki seni umursamiyor gibi ben olsam bitiririm
Elbette pişman olursun ama bitirdiğine değecektir bence. Daha sevgililik aşamasında bile seninle ilgilenmeyen soğuk biriyken ilerisini düşünemiyorum.
Bence iki taraflı gitmeyen ilişkiden bir yol olmaz ama eğerki severken bırakırsan da onu unutamazsın oda seni bırakmaz işte
İlişkimizi düzeltmek için elinden geleni yaptığına inanıyorsan eğer ne kadar seversen sev pişman olmazsın
Hayret bu devirde aklını mantığını kullanarak doğru karar verebilen Türk kızı kaldı mı tebrik ederim seni
Kızlar bunu hep söylüyorum kendinize saygınız duygularınuzdan daha ağır olsun seni bebek gibi hissettirmeyen ilişkide ne işin var Allah aşkına
Sevsen de ayrılmalısın bence şu davranışına bak... Boş vakitlerini geçiriyor seninle zaman ayırmıyor beya yaratmıyor
Aynı dert bendede var bazı insanlar kaybedince anlıyor değerini sen biraz soğuk yap düzelir
Bu ilişki sana zarar veriyorsa kesinlikle pisma olmazsın aksine rahatlarsin
Senden kurtulduğu için rahat olmuştur emin olki 😁🤣
Bu durum yazışma tanıdık bna hiç uzatma bence yoluna bak emin ol sen gidince o yokluğunu hissetmez
Senin yokluğunuda kimse hissetmez 😁🤣
Hadi be çok üzülürüm
Üzülürsün tabiki bu evde kalacaksın. Bu akılla 😁
Kalım evde senmi beslijon beni sanane. ne diyim istersin kıza sen yaz ben diyim 😄
Ben besleniyorum ama babana yazık senin masrafın çoktur
Heleki boya badana var ise Allah yardımcısi olsun babanin 😁😁
Bak sakalasiriz kavga ederiz sıkıntı yok ailemle alakalı hiç bir kelime yapamassin haddin değil kardeşim ben görüşümü diyorum bunada sen karisamassin birde sanırım konuştuğun kimsen yokki bunlar sana normal geliyor ya da kızın sevgilisi sensin dicemde eğer sensen isanlah ayrilmistr
Yonca senin ailene ne laf etmişim
Okuma yazman iyi değil galiba 😁
İyi değilse kardeşim yazma benim yazinjn altına yorum git bak birsuru yorum atan var hadi abicim
Sen iyi değilsin vallah 😁
Bay bay
Bir günde yirmi dört saat var bir mesaja cevap yazmakta iki saniye alır yani eğer gününün iki saniyesi kadar değerin yoksa onunda senin hayatında hiç bir değeri olmamalı
Sevmiyor ayrılmazsan daha çok pişmanlık yaşayacaksın kimseden sevgi isteme seven gösterir zaten
Bence ayrılma hergün arıyo işte, ayrıca seni hayatının merkezine koymasını bekleme
Önceliği sen değilsin kısa kısa yazmış hep geçiştirmeli erkek mi yok bırak şunu
Erkeklerde sana bayılır ve senin besinden geziyorlar kesin 🤣🤣
Ben pişman değilim. Düşün taşın ya da önce biraz ara verelim de senin isteklerin başka onunkiler başka konu yetememek falan da değil konu uyuşmamanız burada önemli karar senin dediğim gibi
Aldatıyor baska haltlar hiyiır sevginin olduğu yerde bahane olmaz
Soylediklerinin aynısını bana bir kiz yapti,, engel at dedim engelledi
pisman olmazsin 1 haftaya yenisini bulacan zaten
Değerin olsa önceliğin olurdu. Sende insansın
Geçirdiğiniz zamanı göz önüne alarak ayrılma kararı Alman daha iyi olur bence o zaman pişman olmazsın bence
Ben bitirmemek için inat ettim boşa zaman harcamış oldum. Aynı durum bende de yaşandı boş vakit kaybı gönder gitsin
Adam senden kurtulmuş allahatan 🤣
İliskiniz uzaktan iliskimi?
Evet