Sadece günaydın mesajı atıyor ve akşam bir kez arıyor. bana olan sevgisini dile getirmiyor sevgi sözcüğü kurmaktan aciz. sikayer ettiğimde zaten sana hiçbir zaman yetemedim diyor

Sadece günaydın mesajı atıyor ve akşam bir kez arıyor. bana olan sevgisini dile getirmiyor sevgi sözcüğü kurmaktan aciz. sikayer ettiğimde zaten sana hiçbir zaman yetemedim diyor
Beyefendi isteklerinizi saçma bulup yerine getirmeye gerek görmüyor. Bu her zaman böyle devam edecek, istediğiniz bir şey sadece onun için mantıklı ise yapılacak hiçbir zaman sadece sizi mutlu edecek olması önem arz etmeyecek. Böyle bir insanla mutlu olamazsınız yakında size deli muamelesi yapmaya başlar. Yaşadığım için biliyorum, böyle biri ile geçirilen zamana sadece yazık oluyor. Benimle konuşmak için yalvarıyor zavallı diye düşünmeye başlıyorlar sonra değersizleşiyorsun ve bunu iliklerine kadar hissediyorsun. O noktadan sonra değersizlik hissinden kurtulmak çok zor oluyor. Kendinize saygısızlık etmeyin, sizi seven zaten değerli hissettirir bunun için kimseye yalvarmanıza gerek yok. Hisleriniz onun için anlam ifade ediyor olsaydı bir kere söylemeniz yeterli olurdu. Onunla devam ederseniz gelecekte sizi bol kavgalı bir hayat bekliyor, büyük ihtimalle de bu kavga tek kişilik olacak çünkü o beni yoruyorsun diyip size görüldü atacak ve hayatına bakacak. Siz de iyice kendinizi kaybedeceksiniz. Kimseyi değiştirmek için uğraşmayın, başından beri iyi olan bir sürü insan var. Biz acı çekmek de aşkın bir parçası sanıyoruz, mutsuzluğu ne kadar göze alabiliyorsak o kadar seviyoruz sanıyoruz ama öyle değil. Kaos aramaya gerek yok bu dünyaya bir kere gelmişiz onda da huzurlu ve mutlu olmaya bakmak lazım.
Keşke yaşamadan öğrenebilseydim :)
şu an kendini tam geri çekme zamanı. Ona mesaj atma atarsan bile onun mesajlarına bir gün sonra geri dön. Seni ararsa telefonunu açma, sana mesaj yazacaktır neden açmadın diye ve bu mesajına da saatler sonra cevap yaz de ki şu sıralar elime telefon alacak vakit bulamıyorum, şu an müsait değilim yaz. Onun yaptığı gibi yap, saatler sonra geri dön ama ilgi bekleme gerçekten bekleme, ilgi beklediğini gördüğü an bu kızda benim peşimde ya benden vazgeçmez, ilgisiz davranıyorum yine de vazgeçmiyor diye düşünecek. İlgisiz olmanın ve mesaj atmamanın aramamanın tam zamanı hemcinsiiimmm, benimde başımdan geçtiği için bunları söylüyorum, bunları yaptım ve köpek olmuştu peşimde. Ama bunları yapmaya çalıştığımda ağlıyordum, üzülüyordum, kendimi yalnız hissediyordum onunla konuşmadığım zamanlarda. Ama gerçekten bir hafta veriyorum sana bunları bir hafta boyunca yaptığın zaman umursamaz davrandığın zaman gerçekten umursamıyorsun, canın yanarak olacak ama en iyisi de böyle. Bu söylediğim ilişkim benim iki senelik bir ilişkiydi ve geçen sene bitirdim, hala daha peşimde. Çünkü benim ondan vazgeçmeyeceğimi düşünüyordu, çok üstüne düşüyordum. Neden yazmadın, neden aramadın, neden ilgisizsin, bu ilgisizliğin beni üzüyor gibi gibi kelimeler çok dedim ve erkek bu şekilde daha da uzaklaştı. Birden ondan uzaklaştım, o yazdığı zaman hemen arkadaşlarıma yazdım onlarla sohbet muhabbet etmeye başladım ki eski sevgilime yazmayayım, yazmamak için kendimi tutabileyim diye. Ve alışmıştım artık ona geç yazmaya. Bu söylediklerimi uygula ☺️💖
https://imgyukle.com/i/ygqw6p bu ve bu tarz binlerce mesaj atıyor, unutma umursamaz olllll
Sevdiğim halde ilişki bitirmek diye bir olay yok. Hevesim bitti, isteklerimi karşılamıyor, ayrılmak istiyorum demek daha doğru olur. Sevgi öyle basit bir olay değil. Hepiniz birbirinizi seviyorsunuz ya o yüzden diyorum.
Yorumlara biraz baktım, her zaman ki KS. Bu insanlarda problem çözebilecek, kötü giden bir ilişkiyi kurtarabilecek, çözüm odaklı bir yorum yok. Hepsi koyun sürüsü gibi ayrıl ayrıl ayrıl yazıp durmuş.
İlgi vermeyebilir, sizinle ilgilenmeyebilir. Bende bazen kimseyle ilgilenmek istemem içimden gelmez. Bir şeyleri biraz düzeltmek üzerine kafa yorun, yok etmek en basiti zaten. Zaten burdan gelecek yorumlarla bir ilişkiyi bitiren ya da devam ettiren insan ilişkide yapmasın.
Valla insanın canı yanınça öyle bi severek ayrılıyo ki
@Pleasegenşler yok öyle bir şey o sevgi değildir. Siz ona sevgi dersiniz, diğeri başka bir şey der ama ben sevgi demem. Kimsenin de kimseyi sevdiği filan yok ayrıca. Hepsi geçici heves. Sevginin hakikatı annelerimizde. Canları da yansa, üzülüp kahrolsalarda her zaman sever anneler. Onun dışında elin kızı hikaye :)) Bu benim düşüncem siz farklı düşünebilirsiniz
Anne konusunda haklısınız. Amabi kişide yanlışlığı görüp her kızı öyle yadırgayamazsınız. İyiler kötülerin elinde harcanır, kötüler iyileri kullanır. Bu kadar basit aslında iyiye ulaşabilmek onların kıymetini anlabilmek içindir aslında kötülerle karşılaşmamız. Bu döngüde hep böyledir bakarsanız
@Pleasegenşler size ben anlaticaktim bunu sesli olarak niye dediğimi de siz kapatmissiniz neyse sizin dediginiz gibi olsun
Zamanında kızları köpek gibi sevdik. Kendimizi rezil rüsva ettik şimdi erkeklerin kızları çekti muameleye bak ya.
Âmin kızım bir bakma senin için söylemiyorum ama bazı kızlar için müstahak bizim verdiğimiz sevgiye bakmayıp başkalarına gidip böyle sevgi kırıntısı dilenmek hakları.
Yanlış anlama senin için demiyorum.
Benim de eskiden böyle sevgilin vardı kıza yoğun ilgi gösterirdin bir dediğini iki yapmazdım ama ne oldu sonu hüsran
Cevap
69Cevap
Ayrıldığın için pişman olabilirsin, ayrılmadığın için de pişman olabilirsin. Hiçbir eylemin garantisi yoktur. Ayrıca hiçbir pişmanlık da ömürlük değildir
Olabilirsiniz tabi ki de ama bitirmeniz gerekiyorsa da bitirin sonuna kadar
Senden önce önceliği başka şeyler olan birisinin sevgisi yoktur. Ben olsam böyle birisiyle neden ilgi göstermiyorsun diye onunla tartışmak yerine ayrılmayı tercih ederim.
Aynen ben de hiç tartışmam ya ben verdiğim değeri azaltırım ya da direkt ayrılırım.
@Anastaaaa teşekkürler
Erkekler böyleler canım (genel olarak) nankörler. Hiç bi zaman onları memnun edemezsin.. Bana ilgi gostermiyorsun dersin neyi eksik ettim der. Vs. vs buna benzer yalanlar üretirler. Onların hoşuna gidecek şeyleri yaparsan senden iyisi yok ama yapmadığın zamanda nankörsün onlara göre... O yüzden hiç bir erkek için değmez.. Üzülmeye de yıpratmaya da.. İlişkini de bitirirken pişman ilk başta olursun ama daha sonra alışırsın..
Öncelikle.. Sevgi dilenme yapma bunu başta sen kendini sevmelisin..
okadar tiribe güzel cevaplar vermiş takdır ettim..
acıklaması gayet mantıklı..
Senide anlayaniliyiorum ama erkekler bizim gibi değil biz duygusaliz onlar daha mantıklı..
böyle devam edersen darla iş olursun onu zaten o senden ayrılır..
Mesela Sen yaz Nasılsın? Özledim gibi felan.. bu tarz şikayetlerınıde muhakkak yüzyüze konus yazarak.. pek anlaşilir olmaz..
Bitirmek istiyorsan.. gercekten düşün Mutsuzsan ve gercekten seni yoruyorsa elbette bitir..
ama sunuda söylemelıyım.. Sen kendine yatırım yapmassan bir soraki ilişkinde ya aynısı yaşarsin ya da Yalancı bir Evliye denk gelırsın senın bu duygusalliğini kullanarak.. Seni üzer
Sevgi eksilen azalan biten bir şey değil. Sizinki sadece alışkanlık. Bunu hepiniz için söylüyorum. şu an bunu okuyan arkadaşım, evet senin içinde geçerli :)
Sevgi öyle basit bir kavram değil. Benim için bu kadar basit değil asla değil hemde. Bir insan gidiyorsa zaman kaybıdır. Çünkü seven insanlar sorunları çözme yoluna gider çözüm arar. Yüz sorun olsun yine çözüm arar.
Sevdiğim halde ayrıldım, sevdim ama yinede vazgeçtim diyenler tehlikeli insanlardır. Allah karşınıza düzgün insanlar çıkarsın dicem de öyle biri yok artık bu devirde. Lafta çok var da hakikat başka.
Boyle her gün sevgi, ilgi, zaman dilemekse bitiririm. O zaten yok, hepten yok olsun, ben onu o yokken de sevmeye devam ederim. O da bir süre devam eder. Sonra hayat devam ediyor yine severim, yine bulurum elbet. Bulmak şart mı? Değil olursa dedim ben de.
Eyvallah
Benim peşimi bırak, ben seni almam.
Ayrıca aşkın, evlenmenin yaşı mı var...
Yazıp, yazıp sildim haberin olsun.
Engellemek istemiyorum gider misin
Oysa çok güleç biriyim ama bana zıt gidiyon yapma
Sen agla yerime
Rica ediyorum yazma
Bir insandan sevgi dileniyorsan eğer o kişi seni zaten sevmiyordur. Seven insan sevdiğini sonuna kadar hissettirir çünkü. Hissettirmiyorsa ve bir şeyle ters gidiyorsa orada bir problem vardır. Toksik ilişki olduğu açık. Bence ayrılırsan pişman olmazsın.
Aynı durumu bende yaşadım tam 2.5 yıl idare ettim sonra ne mi oldu? Fazlasıyla yoruldum tükendim tahammülsüz birine dönüştum değersiz hissettim ve daha fazla dayanamayıp bir hafta önce bitirdim olması gereken de bu inan kimse bir mesaj atamayacak kadar yoğun değil önem vermedikleri için yazmıyorlar
Seven insan ne olursa olsun zaman ayırır demek ki seni sevmiyor günde bir mesaj atmak demek mecburiyetten atıldığını gösterir, bahane üretip seni cepte tutmaya çalışıyor sevebilirsin ama tek başına sevgi her zaman yeterli olmaz mutlu da etmez karar senin.
Beni birileri alsın gibi bir derdim de yok zaten.
Napiyim umrumda mı?
Pişman olmazsın emin ol. Bende bir zamanlar böyle birisyle konuşuyordum. Bana vakit ayirmiyordu. Sevgi ilgi göstermiyordu. Ansızın ona güle güle dedim. Çok yazdı etti pişman oldu ilgi göstermedim sana falan dedi ama ben geri dönmedim. Bunların huyu böyle değişmez emin oll. Sende bitir yoksa üzülen sen olursun bu ilişkide
6-7 saat boyunca demişsin de ben de buna karşıyım o kadar saat yazacak fırsatı bulamadı mı yani, 10 sn bile olsa telefonu eline almadı mı diye düşünmeden edemiyor insan, bence sevgisini bile dile getiremeyen böyle bir insana daha fazla kendini açma zaten seni anlamayacak, anlamıyor da bu senin tercihin tabi ayrılıp ayrılmamak sana kalmış. Yaptıklarından pişmanlık duyarsın belki ama ömür boyu sürecek değil.
Sana tavsiyem kararını vermeden önce artılarını ve eksilerini düşün artısı çoksa tekrar bir şans ver.
biz bu hayata zaten sizi memnun etmek için geldik adamın da kendi özel bir hayatı var hergün sana zaman ayırmak zorunda mı sanki sevgili olunca hergün size yazıcaz arkadaşlarımıza zaman ayıramıcaz hayvana bile fazla sevgi verince bunalır çok bunaltıyon adam sıkılmış ayrıl senin gibi ilgi budalasından kurtarmış olursun çocuğu
dünya sizin etrafanızda dönmüyor tc kızları
Sus lan sen konuşma
Siz ne sevmeyi ne de sevilmeyi bilirsiniz abaza herifler kıza laf atma
@simsiyahhj ben hayatmda sadece 1 kız sevdim o da yalan çıktı zaten ben her su verene çicek açmıyorum iki kelime yazdık abazan olduk iyimiş
@simsiyahhj bir kız ne kadar seviliyorsa o kadar sevdim siz iki türlü de gidiyorsunuz zaten bu sefer de adam fazla ilgi verse böyle bir soru paylaşacaktı sevgilim çok ilgi veriyor ayrılmak istiyorum fazla sevgi bunaltır insanı dediğim gibi herşeyin orta seviyesi makbüldür
Sen onu şımarana söyle bu kız ilgi bekliyor seviyor ki bekliyor siz erkekler hep yanlış kızları sevin iyilere kök söktürün
Kes yunus
O resimdeki 2-3 cümleden bile sevmediği anlaşılıyor. Çok itici konuşma olmuş. Ama sık rastlanan bir durum. Umurunda değilsiniz ama gitmenizi de istemez çünkü etrafta kızlar peşimde hava atması lazım. O yüzden kısa da olsa mesaj atıyor bırakmıyor. Böyle herif selam bile haketmiyordur. Ortada ilişki yok. Tektaraflı sancılı ve abuk subuk bahanelerle dolu toksik duygu bağı var.
Böyle bir ilişkinin bitmesinden pişman olacağını sanmam. Bunu yaşayacağıma sap gezerim daha iyi dedim ve sap geziyorum. Yemin ederim kafam daha rahat. Evet yalnızım ama rahatım beklentim vs olmuyor. O şekilde ister istemez bekliyorsun. Bence cok daha mutlu olacaksın
Sevgi sözcüğü kullandığında ne oluyor. Sana sevgisi tescillenmiş mi oluyor? Sana sevgisi varsa bunu davranışlarıyla ortaya koymuştur zaten. Sözcüklere dökmesi neden bu kadar önemli.
İşi gücü olan insan, seni bir sabah arayabilir, bir de akşam. Çünkü birçok işyerinde telefon yasak. Bir insan 7/24 seni arayacak olsa, 7/24 sana sevgi sözcükleri söyleyecek olsa o boş beleş bir insandır zaten. Bir hayatı yoktur, boş vakti çoktur. Öylesinden hiç hayır gelmez.
Mutsuzsun yeterince ilgi görmediğini düşünüyosun ve bu dile getirilipte alınabilecek bir şey degil seven insan kimsenin söylemesine uyarmasına gerek duymadan ilgi de sevgi de gösterir bence ayrılmasın sana göre biri degil gibi ve yeterince sevmiyo gibi
Bi adım gelene bi adım gidilir, on adım gelene on adım gidilir. Kural bu. Herif sana bir adım gelmek isterken sen on adım gidip ondan da on adım gelmesini istiyorsun. Seni önceliği haline getirecek kadar sevmiyor demek ki, sal gitsin beklentileriniz farklıymış
Hayır asıl devam edip kendini bu hale soktuğun müddetçe pişman olacaksın zamanında terk etmediğin için.
Adam o kadar beyinsizmiş ki sevgi kırıntısı ha diye saçma bir trip atmış 😀 bundan ne yol olur ne kasaba. Hemen tekmeyi bas
aynı cümleleri benimde eski sevgilim diyordu bende aldatıp intikamımı aldım 10 aydan fazla zaman geçti hâlâ beni unutamamış rüyasında beni görüyormuş 🤣 bende yeni sevgilimle mutlu mesut geçiniyom hiç pişman olmazsın
her şeyin temelinde aşk ve sevgi yatıyor. Her sevgili olan hatta her evlenen birbirini sevmiyor. Aşk ve sevgi öyle kolay bulunabilen şeyler değil. Sanıyoruz ki sevgiliyiz beni çok seviyor, değil. Yalnız kalmamak için beraber olan bir çok kişi var. Sevgi aşk farklı şeyler. Seven insanın önceliği olursun zaafı olursun her şeyden önce seni seçer.
Bu durumda ben olsam ayrılırdım , zaten seviyorsa çabalar hani.
Sizin ilişkiniz zaten bitmiş, ya böyle gittiği yere kadar devam edecesin her gün aynı hisleri yaşayarak ya da bitirip biraz fazla acı yaşayacaksın ama her iki durumda bu hikayenin yananı sensin maalesef, üzücü 😕
Her dakika yazamaz ama arada çok ilgisi. olan erkek yazar bir cümle de olsa. Özler duramaz. Boyle şeyler kendiliğinden olmalı zaten surekli istemek yıpratıcı telefonda. da samimiyet hissedemiyorsan bitir daha çok üzülmeden..
Pişmanlık hep olur sevgide. Bitmeden bir şeyleri gitmek. Her seferinde geri dönüş ile sonuçlanır.. once sende ki yerini öldürmen lazim. Yoksa yine dönüp dolasacagin yer onun kalbi ve vicdanı olacaktır emin ol..
Olma bence Yani olmamalısın. Adam akıllı bir bahanesi yok spordan gelmiş sonra da arkadaşı gelmiş falan filan açıklama çok saçma bence. O arada illa vakit bulur bi nasılsın falan yazardı. Kendini böyle yıpratmana gerek yok bence
Kadın ve erkeğin ilgi anlayışı farklı, ilişkinin başlarında erkekler çok sırnaşık oluyorken ortaları ya da sonlarında sıkılmaya başlıyorlar. Şaşırmamak lazım yani.
Sevdiğin için ilişkini bitirdikten sonra üzülürsün ama ilişki içinde görmediğin değerden dolayı daha çok üzülüyorsun. Sence sana değer vermeyen biriyle olmak daha kötü değil mi
Allah belanızı versin kızlar, hiç karakteriniz yok. Her dakka sevgisini göstericek diye bişey yok. Sadece siz yoksunuz hayatında, başka aktiviteleri de olabilir erkeğin. Film, iş, hobiler falan
Bir erkek sana vakit ayıracak kadar zaman bulamıyorsa ve spor olsun arkadaşı olsun bunları bahane ediyorsa sana değer vermediğini ve senin 2. Planda tuttuğunu gösteriyor
Böyle biriyle ilişki yürütmek hata olur
Kendine zararın olur sürekli stres sinir yaparsın kendine
Böyle bir durumda ayrılmak en doğrusu olur
Sen kendi değerinin farkına vardığın an gram pişmanlık duymadan ayrılırsın. Sadece günaydın yazıp akşam arıyor bu ne böyle insan nasılsın canın sıkkın mı her şey yolunda mı diye sormaz mı gün içinde. Eğer çok seviyorsan aklı başına gelsin diye akşam açma telefonlarını sen de 6 7 saat yok ol ona karşı. Seven önemser vakit ayırır
Bende aynı durumdan ayrıldım. Tabii üzülüyor insan ayrılınca, düzeleceğine falan inanıyor ama hiç düzelmedi benim ki. Hatta bu kaçıncı ayrılığımız, hepsinde yalvardı aşığım falan diyerek beni ikna etti. Ama bu sefer tamamen bitirdim. Kararını bilemem ama böyle bir deneyim paylaşmak istedim.
Bu seni sevmiyor seni cepte goruyor. Bundan ayril sonra inan bana 1-2, sonra sana yazicak tekrar. Dicek ki " insan değerini kaybettikden sonra anlarmiş " falan. Benimde eski sevgilim boyleydi. Ben ayrıldım sonra 1 ay sonra bana yazdı. O yüzden sana değer vermeyene sende verme yoksa çok üzülürsün
Seviyorsan münâsebetini nihâyete erdiremezsin. Çünkü kızgınlıktan dilinin bir hışımla söylediğini kalbin inkâr edecektir.
Ve savaş başladı.
👅 🆚 ❤️
Kazanacak olanı söylememe lüzûm var mı❓
İpucu: Baştan 3. harfi L 🙂
Aynısını bizzat yaşadım, yoğunum işim var anlayış göster derdi ayrıldım, çok yalvardı geri barıştık 1 hafta sonra burnu havada bişekilde sen beni aldattın diyip bitirdi. 2 ay oluyor biteli. Bende severek ayrıldım. Başlarda zor oldu ama şu an iyiyim çok şükür kendisi numaramı silmedi ve göndermeli durumlar yapıyor.
Bitirme pişman olursun, bir şey yapmamış adam sana, ilgisi yetmediğinde mesajına aramasına dönme, cevap da verme. Hele böyle tripli ayrılmalı cevaplar vereceksen hiç verme pişman olursun
Kendimi bebek gibi hissettirmeyen, el üstünde tutmayan biriyle asla birlikte olmazdim. Boğulurum ben öyle o ne be. Ayrıl gitsin. Ondan çok daha iyisi çıkar karşına.
Belki olabilirsin bazıları başkalarını bulmuştur demişte belki çocuk doğru söylüyordur arkadaşı gelmiştir hatta sana demiş sesini duymak istiyorum diye
İlgilenmiyorsa sevmiyordur. "Ben seni seviyorum ama ilgilenemem, işim var" diye bir şey yok. Seven insan ister istemez ilgilenir zaten. Senin zorlamanla olmaz.
Adamın tek işi sen değilsin. Gerekli açıklamayı yapmis işte yoğun bu hayatı varsa bu onun suçu değil.
Ben bitirdim ve peşimde koştu ama asla pişman olmadım, sevgi ve ilgi istediğim için pişman oldum asıl
Hayat kısa bırakın bunları...
Sana yazmıyorsa aklında bir başkası vardır. Ya aklında ya da yazdığı. Hayatın değişmez kuralıdır bu
Kendini niye yoruyor biseyler olmasi için sadece sne çaba sarf ediyorsun ki belkide bitmesi senin açından daha iyi
Bazen verdiğimiz doğru kararlar bize pişmanlık ve hüzün yaratabilir. Ama bence sevginin ilk temel gayesi zaman ayırmak.
Sevgi göstermemiş, ilgi göstermemiş sen nesini sevdin ki. Çabuk unutursun boş ver. Değer görmediğiniz yerde 5 dk fazladan durmayın
Sevildiğini hissetmiyorsan bu pişmanlık değil kazanç olmalı. Çok üzülmen normal bir şey. Ama zamanla geçiyor.
Ah ah aynı oğlan bana denk gelmişti, ondan mesaj beklerken buluyordum kendimi. Sonra manipüle edildiğimi fark ettim. Ve zamanla ona olan aşkımı bitirdim ve ben onu manipüle etmeye başladım. Şimdi ise o benim peşimden koşuyor.
Pişmanlık yaşayacağın bir durum yok kişi mesajlarına cevap vermek yerine bahane üretiyorsa yol vereceksin kendi değerini bileceksin
Eninde sonunda bitecek ilişki ya zamana bırak ya da kaosla bitir ama konuşmalardan ileri gidecegını sanmıyorum..
Kadınlar evde vanı sıkıldılça erkeği telefonla tespih niyetine kullanıyor. Adamın işi gücü vardır, eşi dostu vardır.
sonuç olarak mutlu değilsen bir ilişkide sevmek 2. planda kalır sadece biraz daha uzatmış olursun ayrılığı
Aynı durum bendede vardı mesaja gün içinde 5-6 saat bakmıyordu valla sildim ben kafada bitirdim. Kimsede ilgi dilenecek halimiz yok sonuçta
Askerlik arkadaşlığı gibi ilişkilerde olmayı bırakın. Size 2 dakikasını ayırayaman insanlara 2 milyon sevginizi vermeyin
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Her gün saatlerce yazışma konuşma gereksiz, mesajlaşma konuşma yerine buluşup zaman geçirmek daha önemli.
Net söylüyorum bence hemen bitir ki çocuğa yazık etme
Olmam çünkü o pişmanlık duymayacaksa ben niye duyayim
zamanını harcama boylesıne bende de aynısı vardı onun 5 ayda vermedıgını 2 gunde verdı cocuk bana 1 yılımız olucak salla gitsin cok ıyılerını hakedıyorsun
Kendini acındırmak niye sevgi kırıntısı ne aga adam gibi ağız dolusu söverek niye yol vermiyorsun ki
Kadınlar ilgi görmediler. Kadın gibi hisettirilmeliler. Bunu bilmeyen bir erkek ile olmaz.
seven insan vakit ayirir, vakti yoksa yaratir. bu kadar basit. kendimizi avutmayalim.
Böyle durumda kavga çıkart zamanla kavga etmekten sıkılıp uzaklaşırsın zaten acısız olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?