Sevgilimden ayrıldım , pişman olur muyum ?

sevgilimin sürekli şüpheci tavirları bıktırdı beni . Sürekli eski sevgilimi deşip duruyordu , facede hareket dökümüne bir baktım ki , bütün ay boyunca benim eski sevgilimi aratmış . Delirdim adeta böyle bir saçmalık olamazdı . Üstelik ergende değil bu insan , 32 yaşında kocaman adam , ben de 23 yaşındayım . Böyle şeyleri aşmış olmamız gerekiyor . gözüm döndü , ağzıma geleni saydım buna . Bu terketme beni diye ağladı , ama o an ondan öyle tiksindim ki ağladıkça iyice miğdemi bulandırdı . Bir daha yapmayacağına dair yeminler etti , şans istedi ama artık nafileydi , bildiğiniz buz gibi sogdum . Ben bayagı bagırdım o hiçbir şey söylemedi yani karşılık vermedi hıç bana . sadece tek cumle ettı o da ; "umarım sertçe çarptığın kapıyı bir daha aralamak zorunda kalmazsın " dedi . ben de defol gıt dedım telefonu kapadık öylece . her yerden engelledim onu . Şu an hiç pişman değilim , yani hafiflemiş ve rahatlamış hissediyorum kendimi , üzerimden yük gitti . Ve gerçekten buz gibi oldum ona karşı birden . Ama o son söylediği söz bugun kafama takıldı nedense . sonuçta fevri bir kararla alındı bu ayrılık kararı , dediği gibi sert çarptım o kapıyı . yani bana resmen laf soktu pişman olacagıma dair . sizce pişman olur muyum ? hiç böyle bir durum geldi mi başınıza ?
Sevgilimden ayrıldım , pişman olur muyum ?