Sevgilimden ben ayrıldım ama çok pişmanım?

Arkadaşlar sevgilimle 1,5 yıldır birlikteydik , son ayrılığımız dışında sürekli ayrılıklar yaşadık , çoğu kez onun yüzünden ayrılıklar yaşadık ben çok kıskancım o sosyal medya hesaplarından sürekli herkesi takıp edip beğendiği için ayrılmıştım ve o ise sadece bu tarz konularda ben çok haklı olduğum zaman özür diledi , rehberınde normal arkadaş adı altında kızların eskiden kalma numaralarını gördüğüm zaman falan özür dilemişti , ben ondan hiç bir zaman pahalı hediyeler beklemedım özel gün dışında ( Doğum günü sevgılıler günü vb. ) dışında bir çiçek bir cıkolata almasını çok isterdim ama hiç böyle şeyler yapmazdı, regl dönemimde çok gergin olduğum için keşke elinde bir çikolatayla kapıma gelsen dedıgım zaman bile hep suçlu ben olurdum ben sana yetenemıyormuyum ben buyum napayım diyor kavga çıkartıyordu ve sonumuz ayrılığa kadar gidiyordu ben özür diliyorum ve ben yalvararak af diliyordum hiç bir zaman yük olmadım ona hesapları ortak ödedık o bana ne hediye aldıysa özel günlerde bende hep aynı şekilde ona aldım , ve gelecek için düğün istemedim takı istemedim evin araban yok senin demedim paran yok demedim çok sevdim onu o ise regl dönemimde ya da bazı kızlar kokina falan alıyorlar ya bende çok istemıstım olmadı almadı yapmadı hep benden birseyler bekliyorsun dedi en son ki ayrılığımız da bende fıtık var , ve çok ağrım vardı 2,3 gündür o bana bir gönderi attı ve bunu neden begendın dedi gönderi de erkek yoktu çok normal bir post begenmıstım sadece yazıydı o ise çok söylendi ben belim ağrirken ve çok sıkıntılı bir dönemden gecıyorken bana bunu söylemesi beni çok üzdü ve ben o an o sinirle ayrılmak istiyorum dedim. Oda bana kararlarına saygı duyuyorum dedi ve orada hemen bitirdi , ben açıkçası yapma etme özür dilerim böyle olmamalıydı ben hata ettim senin ağrın varken neden böyle yaptım falan demesını beklerken kararlarına saygı duyuyorum dedi ve aynı gün içerisinde sosyal medya profıllerını degistırdı bakın ben o kadar üzüldüm kahroldum ki gururumu onurumu öz saygımı herseyımı bir kenara bıraktım ve yine mesaj attım yapma etme bu kadar mı kolay benden vazgeçmek dedim oda bana soğudum artık seni unutmaya çalışıyorum dedi ben 2,3 gün boyunca sürekli mesaj attım ve ona rağmen seninle sonumuz geldi dedi sen beni buna ittin ama ben seni yine de tutarsın sandım dedim o ise benim ayrılmam için elinden geleni yaptı ve beni itti sanki pusuda bekliyordu ben ondan ayrılıyım diye bekliyordu ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum o kadar uzun uzun attığım mesajlara rağmen gitti evet biliyorum ayrılan benim ama ben onun yapma etme demesını bekledim o ise hay hay seve seve dedi resmen ben hatalı mıyım? Yoksa siz olsanız ne yapardınız? Lütfen bana yardımcı olun bunları bile ağlayarak yazıyorum.

Sizce geri döner mi?
Asla dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilimden ben ayrıldım ama çok pişmanım?