Ben hep başkasını sevdim oda beni sevdi 2 yıl sevgili kaldık ve az önce ayrıldım artık kaldıramıyor sıkılıyordum bayağı bir üzülmüş olmalı ama artık yapacak bir şey yok şimdi bir an düşündüm de pişman olurmuyum
İçimde bir anda büyük bir boşluk oluştu
İki yıllık alışılmışlığı nasıl atarım üstümden
Ayrıca ailem kızı istemiyor kız biraz tembel ondan dolayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkekler açısından bilemiyorum ama bir kadın olarak sudan çıkmış balığa dönüyorsun. Seni seven kişi varken hayatında uzun süre dış ortamdan uzak duruyorsun ve ayrılınca akbabalar üşüşüyor resmen. Tek amaç için o da c*nsellik.
Ben onunla ilk tanıştığımda bağımlılık ortamında saçma sa*lak insanlarlaydı muhtemelen tekrar aynı ortamına döner onun işide zor ama benimde zordu gerçekten olmuyordu
Valla atı alan Üsküdarlı geçerde ahi alan sıratı geçer mi geçemez işte insanlara bu yüzden sinir oluyom eğer sevmiyosaniz sevgili olmayın
Kendisi biliyordu ısrarla zamanla olursun dedi biraz ruh hastasıdır kendisi
O zaman bişey diyemem
Eyvallah hocam
Dediklerin dogruysa o da ben birini seviyosam kalbime başlasıni alicagimi dusunmuyom alamam siz neden aliyonuz anlamiyom
Dediğim doğru zaten normalde çok uzun bir süre almadım ama bu biraz dengesiz birazda arkadaşlar ısrar etti sendeki o sevgi değil takıntı diye neyse kabul ettim bununla ailelerimiz bile bir anda tanıştı ama ne zaman ayrılmak istesem bişey çıktı hocam yoksa ben zaten başkasında teselli aramak istemiyordum etik gelmiyordu bana
Benim ki takıntı değil birini seviyosan birine aşıksan onu unutmadan alamazsın sanırım sen Ciddi manada aşık olmamissin birine o yüzden iyi günler
Ciddi manada aşkı benden daha iyi bilemezsin diye düşünüyorum size de iyi günler.
Yaşadın mı daha önce aşık olduğun kişiyle birlikte bunu sevgili oldun mu eğer cidden yaşamış olsaydın böyle konuşamazsin Mecnun Leyla olan aşkından adama Mecnun demişler mecnum Arapçada deli demek Züleyha HZ YUSUF AS. A aşkından dolayı yıllarda HZ YUSUFU bekliyo aşk öyle dışardan görüldüğü gibi değil aşk gerçek aşkı yaşıyan bilir evet birini çok sevdim çok aşık oldum ama hayatına birini aldın neden aldın o ısrar etti onu geçicen ben nice insanlar gördüm ondan başkasını sevemem diyip evlenmiyeni bu onu unutana kadar sürer aşk öyle bir şeydir ki dokunsanda yanarsın dokunmasanda uzaksa olsanda vuslatta olsan da aşk dan nasibi olan yanmak dan başka bir şey değildir sen aşkı tam anlamıyla yaşamadin yaşasaydın emin ol böyle düşünemedin bakın gerçek aşktan bahsediyom zamanında evet ben birine ciddi anlamda aşık oldum ama sevgili olmadık müptelası olmadım aşık oldum sandım değilmişim daha sonra öyle birine aşık oldum ki sevgili olmadan gerçek aşk neymiş o zaman gördüm aşk demek senin atan kalbin onun için atması senin damarlarında geçen kan onun kanıymis gibi aksamsidir yani aşta sen yoksun aşık oldugun kişi vardır
Güzel yazmışsın eline sağlık ama bilimsel olarak aşkın ömrü ortalama 3 yıl kadar. Doktora da sormuştum evet seninki aşktan ziyade takıntı haline gelmiş aşk beyinde başlar beyinde biter kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalışırsan atlatırsın demişti.
Ama verdiğin örnekler geçerli örnekler.
Ayrıca dediğin de haklısın aşk dediğinde her zerrende onu hissediyorsaň aşıksındır
Aşk elbette bir yere kadardır aşk omrum sonuna kadar devam etmez zaten hani bir yemeği çok seviyosundur her gün onu yersin o yemeği dimi ama bizam sonra onun lezzeti eskisi alamazsin aşkta böyledir her şey de boykedir onunla ayrılmasında mutlaka bir yere kadar ilk aşkın ilk aşık olduğun gibi devam eder ama artık ona alışırsın doymak gibi bir şey çünkü ona olan askin kalbini tam tatmin edip doldurmuştur ama bir ayrildin mi kendini nir boşlukda hissedersin o zaman aşkın ve olan aşkın tam manasıyla ortaya çıkar ama dediğin gibi kafa dağıtmaya başladığın zaman. Unutmaya da başlarsın ama aşkın tam manasıyla bitmez ona karşı içinde bir şems sürekli kalır garip dünya işte
Ben lisede sevmiştim o kızı hala da bende yeri ayrıdır seviyorum ama bu kız seviyorum diye ısrar etmişti arkadaşlar ve çevrede ısrar etmişti kızda sen kimseyle sevgili olmuyorsun kimsenin sevgisini hissetmediğin için takıntı olmuş demişti öyle başladı ama ben hala aklımdan çıkaramadım doktor bile takıntı bu demişti hala da öyle takıldığım yerdeyim ha gelsw istermiyim istemem ama yine de dediğin gibi belkide ilk aşkımdı diye unutulmaz oldu ha ben inanıyorum ayrılık olmasaydı ilişki uzun sürse ve ayrılık sonrasında olsaydı belki adını bile zor hatırlıyordum ama yaşamak istediklerini yaşamayınca insan öyle oluyor
Sen bununla sevgili oldun mu anlamadım tam
Ben eski sevgilimi seviyordum ama yalnış yaptı ondan dolayı ayrıldım sonuçta herkesin bir şerefi var yaklaşık 6 yıl oldu seviyorduk birbirimizi bayağı uzunca bir süre de seviyordu 2-3 yıl öncesine kadar öyle biliyordum duymuştum ama şimdi ne alemde bilmiyorum yani sevip sevmediğini bilmiyorum her neyse iki sene önce bı ortamda bir kızla tanıtışmak durumunda kaldım ama içimden öyle bir şey geçirmedim bayağı zaman geçti bu ısrar olayları oldu ve bende belki bişeyler değişir belki haklılar dedim ama iki sene boyunca resmen cehennemi yaşadım ayrılmadım da sürekli bir yapışkanlık durumundan dolayı ama en son bu gün ayrıldık kabul etti sonunda