Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada duygusal anlamda kullandirtiyorum kendimi , c*nsellik anlamında değil
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten fazla yaşayacağımı da düşünmüyorum 25 e kadar yaşadım yaşadım olmadı 30 a kadar yaşarım sonrası toprağın altı bekler beni bari yaşadığım sürece insanlara iyiliğim yararim dokunsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani garip geldi kimse Yarabandi olarak kullanılmak istemez ama değişik bir psikoloji bu ara bende hiç mutlu degulim
Dediğim gibi aşk işlerini bilmiyorum sevilmeyi falan o yüzden böylesi daha iyi oluyor en azından karşı taraf mutlu oluyor ben sürekli her şeyin olumsuzunu düşünen depresif bir tipim
Hım eğer bir taraf mutluysa ne mutlu ama kendinide mutlu etmeye dene en azından kendin de mutlu olursuh
Zaten dediğim gibi insanlar mutlu olunca bende oluyorum
O zaman güzel bişey bu:) ama kendini kullandırma gene de
Karşı tarafı iyileştirme odaklı oluyorum o yüzden sevsin diye bir beklenti yok zaten. Umutlanmiyorum biliyorum zaten aklında başka biri olduğunu.
Hmm bunlar onu biliyor mu peki
Zaten aklında başka biri var acısını geçirmek için bir ilişki yaşamaya kalkıyor ama doğru da değil benim gibi düşünen biri değilse karşı taraf
Hmm yani eveg zıt düşünüyorsa iyi olmaz ama kendini düşün derim
Neyin var bahsederken biraz yardımcı olmaya çalışırım merak etme kötü biri değilim
Bence içten içe sevmek ve sevilmek istiyorsun, bu çok zor ve kendine belki de hak görmediğini düşünüyorsun bu şekilde kendini avutuyor olabilirsin
Önceden olsa isterdim ama şu an ben sevilmeyi beklemiyorum zaten sevilecegimi de düşünmüyorum asla Böyle en azından karşı taraf iyileşiyor bu da beni mutlu eder
Belki de mutlu olmuyorsun sende kalmasini istiyorsun yani bence bundan emin olma senin de sevilmeye hakkin var insansin
Kalmasını istemiyorum dediğim gibi psikolojik olarak iyi olduğu zaman gitmesi sonucu üzülmüyorum bu böyle oluyor rebound ilişkide çünkü. Her insanın psikolojisi de kaldırmaz bu durumu kadınlardq özellikle bende bir zamanlar canım gibi üzülmüştüm ama bu daha iyi benim için. Benim sevilmeye hakkım yok maalesef Tanrı her kuluna sevilmeyi hak görmemiş yaşayarak öğrendim
Kendine acı çektirmeye bayılıyorsun
Acı değil ki hayatın gerçeklerini kabullendim maalesef herkes canım cicim sevilmiyor. Hayatin acı yönü vardır bazı insanlar bunu çok ağır şekilde görür
Haklısın 😒
Resillik bazı şeylere göre değer birşeydir herkes herkesi biliyor benim bilmediklerim susarak rezilliğe düşürdü gerek varmıydı
Çok farklı bir bakış açısı gerçekten ilgimi çekti 😊
Duygusal ihmal ve travma sonucu oluşan bir şey bu
Ama böylesi daha iyi en azından kendimi seviliyorum diye kandırıp sonra üzülmüyorum. Gecmiste de böyleydi yarabandı olarak görüyor karşımdaki kişi
Borderline olabilirsin muhtemelen
OKB olduğunu düşünüyorum kendimde şahsen bilmiyorum ama
Olabilir sadece tahmin ettim düşük benlik algısı ve hızlı duygu değişimi varsa olabilir
Kendimin en acımasız eleştirmeniyim kimseyi kırmaya kıyamam kendime gelince acımasızca yorumlar yapıyorum maalesef
Olabilir muhtemelen ya eski sevgilime benziyorsun biraz
Düşünce yapısı olarak mı eğer öyleyse üzüldüm ya herkes sevilmeyı hakeder ben hariç
Değilsin kendine bunu yapma.
Ne yapayım o zaman sevilecegim diye kendimin kandırıp sonra üzüle üzüle harap mi olayım ben bir kere yaşadım sonuç hastane hastane gezdim sonra üzüntüden organına vurmuş üzüntü
Mutlaka sevgilin olmak zorunda değil? Kendini yara bandı yapmak sen farkında olmasan bile ruhunda yara açacak onun yerine gerçekten seni seven birini bekle
Beni seven biri yok olmaz da zaten sevgilim olmuyor olunca da şansıma hep aşk acısı çekenler geliyor hiç normal biri gelmedi 😂. Olunca bunu yapıyorum her dakika aşk işleri peşinde koşmuyorum şu an zaten kapattım aşk işlerini psikolojik olarak çok kötü çöküş dönemindeyim kimseyi almam hayatıma
Tatlım bende kullanabilir miyim
Aferin sana
Haklı değil miyim sizce