Ben onun her sene doğum gününü kutlarken o benim doğum günümü bu sene de kutlamadı. Arkadaşlığımızı sorgulamalı mıyım?

Arkadaşlar bugun benim dogum gunumdu kimse hatırlamadı. Kimse kutlamadı da 🥲 . Ben her sene şubatta dogan arkadaşımın dogum gununu kutladım. 7 senedir arkadaşız her sene kutladım. Ve açıkçası karşılık beklediğim için kutlamıyordum sadece o sevinsin diye onun sevecegi bir hediyeye alıp dogum gunun kutlu olsun derdim. Her sene unutmuştur boş ver diyordum kendi kendime.
Ama bu sene cidden kalbim kırıldı yani. Bugun akşama kadar bekledim. Saat 12 oldu dogum gunum bitti ve kutlayan kimse olmadı.
cidden çok yakınız her gun konusuyoruz. Birbirimizn her şeyini biliriz , kusursuz bir arkadaşlığımız var. Bir tek bu konuda kırıldım çok.
napıyım arkadaşlar

Ben onun her sene doğum gününü kutlarken o benim doğum günümü bu sene de kutlamadı. Arkadaşlığımızı sorgulamalı mıyım?
Cevapla