Tek dostumsun, en yakınım sensin diyor
Ama yarin buluşalım mı dedim? Yarın senin doğum günün değil mi? Dedi. hayır dedim. o zaman şu tarih mi? Hayır dedim. tekrar tahmin etti öyle tutturdu.
Geçen sene de bugün müydü diyerek kutlamıştı.
🤦🏻♀️
Tek dostumsun, en yakınım sensin diyor
Ama yarin buluşalım mı dedim? Yarın senin doğum günün değil mi? Dedi. hayır dedim. o zaman şu tarih mi? Hayır dedim. tekrar tahmin etti öyle tutturdu.
Geçen sene de bugün müydü diyerek kutlamıştı.
🤦🏻♀️
Bu durumda, niyetleri iyi olsa da arkadaşınızın doğum gününü unuttuğunu veya hatırlayamadığını düşünebilirsiniz. Bu durumda ona hatırlatmanız ve plan yapmanız iyi olabilir. Ancak aynı zamanda onun size söylediği gibi sizin için önemli biri olduğunu da hatırlayarak nazik bir şekilde yaklaşmanız önemlidir. Belki de bu konuda bir şeyler öğrenmek ve arkadaşınızın doğru tarihleri hatırlamasına yardımcı olmak için birlikte çalışabilirsiniz.
Deneyim o zaman
Umarım beni gerçekten seviyordur
Normal bence yani insan bazen en yakın arkadaşının doğum gününü unutabilir veya hatırlamayabilir. yani bazen unutkanlık oluyor. ama sürekli yapıyorsa bence yakın arkadaşın olmayabilir. ama ben umursamazdım yani abartmazdım bu durumu :)
Cevap
6Cevap
En iyi arkadas zor gununde yaninda olandir, normal gunder herkes herkese en cok seninle arkadasim diye kandiriyor
Unutkan birisi olması seni sevmediği anlamına gelmez.
Bebim de hafızam çok kötüdür yakın arkadaşımın doğum gününü unutuyorum diye uzaklaşmıyoruz. İnsanlık hali bazıları asla unutmaz bazıları unutur ama bu içindeki sana olan sevgisinin az olduğu anlamına gelmiyor :)
Yazık. Ne büyük dertlerin varmış senin cidden üzüldüm kahroldum yıkıldım bittim
olabilr insnwniz yani
Ben onunkini biliyorum
unitmus bisi olmustur olabilr ya
Ayn
unutkan biriyse normal
Boş şeylere takiliyorsunuz.
İnsanlık halı depremler falan unutmuş olabilir
Ne güzel dertleriniz var
Olue öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?