Yakın arkadaşım beni doğum gününe çağırmadı ve ben ona kırıldım konuşmuyorum sizce haklımıyım?

Aynı mahalledeyiz yakınız canı sıkkın olduğunda dısarı cıkar sakinlesmesine yardımcı olurdum tek yakını ben vardım mahallede. birbirimize gelir gideriz hic bir sıkıntı yoktu hiç küsmedik bile. bir iki defa tartısmalarımız olmustu ama hemen barısırdık. Annesiylede aramız iyidir..
Doğum günü yaptı ve beni çağırmadı
Ertesi sabah Mesaj yoluyla

Ben: doğum günün kutlu olsun :)

Arkadaşım: Teşekkür ederim

Ben :Beni nedense doğum gününe çağırmadın benim bir hattammı var sana?

Arkadaşım: Evde 21 kişi vardı çağırmak istediğim çoğu kişiyi cağıramadım senle alakası yok xlerede söylemedim.

Ben:Neyse yakın arkadasın değilmişim Önemi yok.

Arkadaşım:Böyle düsünmene üzüldüm ama senin fikrin ayrıca seni ne zaman bize cagırsam ya isin var ya da gelmiyorsun neyse...

Ben: O ayrı birsey dogüm günü ayrı bırsey yengemlere kadar herkes cagrılıyor ama ben cagrılmıyorum ben zaten dişciden gelmiştim disim kanıyordu duramazdım ama yinede beklerdim cagrılmayı sen olsan cagırmamı beklemezmiydin üzülme bosver

Arkadasım: Sen arda br herzaman degl dogum günü yaptıgında ya da pasta kestiğinde hangisine cagırdın ben hıc cagrılmayı beklemiyodum zaten neyse x bırsey demiyorum

Ben: Bana hep suprız yapıldı planlı dogum günü yapmadim hep gece oldu ablamın aldıgı kucuk pastayla supriz oluyordu sen plan yapıp milleti cagrıyorsun ama ne alaka ustte cıknaya calısma daha yazmanı istemiyorum yakın arkadasın degılım ztn kendine iyi bak

Arkadam : tm

doğım günlerinde ben giderim sabah yardım ederdim pogaga kurabiye vs. simdi nolduda beni ayırdı cagırmadi..
siz olsanız kırılmazmıydınız? konusmalardan ne cıkartıyorsunuz?
Yakın arkadaşım beni doğum gününe çağırmadı ve ben ona kırıldım konuşmuyorum sizce haklımıyım?