Uzun süreli toksik bir ilişkim vardı kendimden hayattan herşeyden nefret ettirmişti sürekli gel gitli bir durumdu kopamıyordum ondan sonra her zamanki gibi bir kavga oldu hiç bir sebep yokken zannederken ben meğer yerini hazırlayıp gitmisti iki sen oldu bitti ve o başka birisiyle evlendi uzun bir zaman kendime gelememistim sonra birisiyle tanıştım kendisine beni sevsin diye hiç bir şey yapmadım ilk defa en berbat zamanımda karsıma çıktı en kötü anlarımı gördü oburu için ağlarken kendimi yiyip bitirirken o gördü beni ve hiç bir şey demeden de beni anlıyor göz göze gelmemiz yetiyor ilk defa birisine bir şey yapmak için kendimi parcalamıyorum beni tamamlıyor gibi hissediyorum iyi kalpli merhametli birisi ama kötü bir zamanda denk geldik işte kendisinin de bir iliskisi vardı benimle tanıştıgında ama onunla konuşurken almadıgım hazzı sende alıyorum diyordu ben konuşurken bağzen hayretle beni dinliyordu çok hoşuma gitmişti bu durum da beni saatlerce konuşabiliyorduk bu müthiş birşeydi ama olmadı dediğim gibi elinde benimle ilgili bilgi fazla şey var günlügum gibi oldu bu durum da kötü etkiler ikimizi diye uzak duruyorum hem de yaşam tarzlarımız farklı bir yönden de yani bilmiyorum ne yapmalıyım arkadaşlıga devam etmeli miyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgılısı varmıs? Şu an o da sana gonlu kayıp sevgılısını bıraksa yasadıgını yasatmıs olursun uzak durman daha ıyı
Benle alakası bile olmadan dört ay önce ayrılmışlar benimle Yeni tanıştığın da vardı ama oda toksik birisiymiş en azından anlattığına göre ayrılmış dediğim gibi olmayız ama nasıl birisini tercih ederimi gösterdi bana başka zaman olsaydı başka şartlar kesin denerdim
Hayatin sana verdiğini yasa diycemde sevgilisi olanla böyle biseyede girilmez
Benimle alakası yok üç ay önce ayrılmışlar bir süre tatildeydim oda tatildeydi o ara göremedik hiç birbirimizi ilişkisi bitmiş ama bizden de olmaz
Olmayanı zorlama
Bence doğru insan diye bir şey yok
En azından benim ne istediğimi görmemi sağlayan insanla tanıştım diyelim ama yanlıs zamanda
Doğru insan diye bir şey yok
Kimsenin inancı kalmamış cidden mi
Senin seçtiğin sana göre doğru insan olur ama senin seçtiğin doğru insan olmak zorunda mı? Hayır değil. Yani kesinliğin olmadığı bir gerçeklikte sen kesin doğrulardan söz edemezsin. Belirsizlikler geçerli.
En azından benim ne istediğimi görmemi sağlayan insanla tanıştım diyelim ozaman ama yanlış zamanlama da
Doğru insan sana göre nasıl birisidir?
Yanında huzurlu hissettiğim saatin zamanın yerin önemi olmayan merhametli sadık efendi birisi para pula çokta önem vermeyen paylaşmasını bilen konuşmadan bile anlaştığım içimi bilen birisi doğru kişi benim için.
Peki böyle birisi hayatına girdi diyelim onu nasıl tanıyacaksın?
Ben bunda iki ay da emin oldum iki ay konuştuk ve göz göze gelince artık beni anladığını hissediyordum görünce gözünün içi gülüyordu konuşurken zamana bakmadık öyle anladım bunda iki ayda gördüm yani belli ediyor kendini her türlü
Haklısın güzel tarif ettin eğer böyle hissettiren birisiyse doğru kişi
Ama yanlış zamanlama oldu başkan türlü tanışsaydık keşke b*k gibi zamanımda denk geldi
Hayatın bir zamanlaması olmuyor işte. Mesela o kişi belki senin için doğru insandır ama evliliğe hazır değildir veya başka sebepler engel olur.
Ben eskiyi tam anlamıyla sıldimmi kendimden emin olmam lazım ilk önce sonra o onla uyum tamam ama hayat şartları farklı baya okumuş birisi ben açıktan lise bitiriyorum hala o işini gücünü kurmuş birisi benim hayat deprem olmuş yıkık dökük bilmiyorum kötü denk geldik iki hafta önce gördüm bir daha da karşılasana kadar kendim görmem
Yas kaçki