Yanlış zamanlama doğru insanı buldum hep bu böylemi olmak zorunda?

Uzun süreli toksik bir ilişkim vardı kendimden hayattan herşeyden nefret ettirmişti sürekli gel gitli bir durumdu kopamıyordum ondan sonra her zamanki gibi bir kavga oldu hiç bir sebep yokken zannederken ben meğer yerini hazırlayıp gitmisti iki sen oldu bitti ve o başka birisiyle evlendi uzun bir zaman kendime gelememistim sonra birisiyle tanıştım kendisine beni sevsin diye hiç bir şey yapmadım ilk defa en berbat zamanımda karsıma çıktı en kötü anlarımı gördü oburu için ağlarken kendimi yiyip bitirirken o gördü beni ve hiç bir şey demeden de beni anlıyor göz göze gelmemiz yetiyor ilk defa birisine bir şey yapmak için kendimi parcalamıyorum beni tamamlıyor gibi hissediyorum iyi kalpli merhametli birisi ama kötü bir zamanda denk geldik işte kendisinin de bir iliskisi vardı benimle tanıştıgında ama onunla konuşurken almadıgım hazzı sende alıyorum diyordu ben konuşurken bağzen hayretle beni dinliyordu çok hoşuma gitmişti bu durum da beni saatlerce konuşabiliyorduk bu müthiş birşeydi ama olmadı dediğim gibi elinde benimle ilgili bilgi fazla şey var günlügum gibi oldu bu durum da kötü etkiler ikimizi diye uzak duruyorum hem de yaşam tarzlarımız farklı bir yönden de yani bilmiyorum ne yapmalıyım arkadaşlıga devam etmeli miyim

Yanlış zamanlama doğru insanı buldum hep bu böylemi olmak zorunda?