Yanlış insanı mi seçtim?

10aylik sevgilim son 2 aydır en ufak şeylerden tartışma çıkarmaya başladı, param var Allah'a şükür ama sürekli benden bir şeyler istemeye başladı kapısına tatlılar getirdim sigarasını da aldım hediyesini de aldım. Bugün anneler günü annesine çiçek alacaktık ben ısrarla kendim seçmek istedim sonuç olarak annesi çiçeği beğenmişti evdekiler anlamasın diye babasına falaj çiçeği kendinin aldığını söylemiş. Bir akrabası annene bunumu aldın ala ala demiş morali bozulmuş bana demedigini bırakmadı arkadaşlar benmi yanlış biliyorum, hediye alan kişi seçtiği için özel değil midir alınan hediye beğenilmesede mutlu olunmaz mi düşünüldüğü için, o benim anneme hediye alsa ve bı akrabamız begenmese annemin umrunda bile olmaz ki.. ben çok üzüldüm bu konuda kendimi kötü hissettim zevksizsin dedi bana. Hatanı telafi et dedi. telafi etmek için başka bir hediye seç ben alayım dedim onu seçti. Aradı ses tonumdan üzgün olduğumu anladı fakat üzgün değilde sinirli olduğumu usteledi. Senden bir şey istemiyorum annemle konuşma bir daha anneme de bir şey alma konuyu kapat falan dedi. Bir arkadaşının sevgilisi Airpods almış airpods istedi 1800tl. Ben artık başka şekilde düşünmeye başladım benim nasıl hissettiğim umrunda değil galiba konu aldıklarım da değil yine alırım ben, ama değecek mi. sadece bir şeylerin farkına vardım belkide umarım ben yanlış düşünüyorumdur diyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı sonuç nereye vardı hem üzülüyorum hem sinirlenip telefonu duvaralaea duvatlara vurasim geliyor. Beni neden düşünmüyor hiç bencillik değil mi bu yaptığı. İnşallah yaniliyorumdur ben ne düşünüyorsunuz.
Yanlış insanı mi seçtim?