Erkeğim her şeyime karışıyor, erkek kurye gelince kapıyı bile açtırmıyor. Ne yapayım?

Meraba arkadaşlr ben 3 yildir evliyim. Benim erkegim cok tutucu biriydi bu da benm cok hosma gitmisti ilk baslarda. Beni kiskanmasi hayatima karismasi cok güzeldi. Sokakta biri bana bakinca bile sinirlenir gidip kavga ederdi. Zaten ben ikinci evliligm. Bendn onceki karisindan da kiskanclik yuzundn bosanmislr hatta bacım kari erkegimden sikayetci olmus 6 ay icerde kalmis. Hersey cok guzel ama artk disair cikmama izn vermiyor. Markete gidince bile kavga ediyorz. Dar seyler asla giyemyirm kendimi artk kadin gibi hissetmiyorum. Komsulaemla gun yapardk ona da laf etti neymis kocalarini bana anlatiyorlaemis ben onlari düsünebilrmisim baska bi erkek hakknda nasil konusurmusm. Yanlislkla bi erkege bakinca bile sen bacım diyip bana bagirmaya basliyp. İyixe hapis hayati yasiyorm. Markete cikmaym diye sitelerdn siparis verdiriyp kurye erkek oldugu icin kapiyi bile actirmiyo bana. ben erkegimi cok seviyorm cok sahip cikiyo bana beni cok sevdig icn bpyle yapiyo biliyorum ama sanki saglikki degil gibi geliyp burada insnalrn iliskilerini okuyunca. Sizce ne yapmam lazim

Erkeğim her şeyime karışıyor, erkek kurye gelince kapıyı bile açtırmıyor. Ne yapayım?