Erkeğim, Erkek Arkadaşıma Açılamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Ben 29 yaşında bir erkeğim ve 46 yaşında bir adama aşık oldum. Çok saçma biliyorum ama yerimde olsanız ne yapardınız bir düşünün.

Onunla bir parkta tanıştık, çakmak isteme bahanesiyle yanına oturdum, halbuki çakmağım vardı. Uzun uzun birbirimizi kestik. Bir müddet muhabbet ettikten sonra çay bahçesinde çay içmeye gittik, bana kendi hayatını, evli olduğunu ve çocukları olduğunu, normal tercihlere sahip biri olduğunu fakat erkeklerle bazı deneyimleri olduğunu söyledi. Ben de ilgiyle dinledim. Bana çok ilgiyle yaklaşmasına rağmen bu konu hakkında herhangi bir şey sormadı bana yönelik. 1 haftadır her gün geziyoruz, ne zaman çağırsam geliyor, uzun uzun muhabbet edip, gülüp eğleniyoruz, beraber yemek yemeğe gidiyoruz. Ona sırılsıklam aşık oldum, hayatımda bu ilk kez oluyor. Onun hareketleri ve söylediği şeyler beni benden alıyor. Başta bana, niyeti belli bir şekilde gelmişti diye düşünüyorum, fakat şu an istediğim frekansa sokamıyorum adamı. Yine de benden bıkmadan benimle saatlerce vakit geçirmekten hoşlanıyor. Sizce ne yapmalıyım, onu ne kadar sevdiğimi söylemek ya da bir şekilde belli etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, benden uzaklaşmasını istemiyorum kesinlikle.

Mesela bir örnek vereyim, siz aramızdaki elektriğin durumunu tespit edin. Bu şimdi çok saf, temiz kalpli, muazzam derecede ayıcık gibi sempatik hareketleri olan olgun biri, ikimizin resmini çekiyorum, çok hoşuna gidiyor, sonra resme zoom yapıp parmağımı onun suratının üzerinde gezdirip, ahh be! şu yakışıklılığa bak! heyt beee! maşallah! gibi sözler söyleyip ona anlamlı bir şekilde bakıyorum, o da içli içli gülüyor ama bir şey demiyor, hoşuna gitmese belli ederdi diye düşünüyorum.

Bir keresinde de dayanamayıp söyledim, sevgili ayıcık, senden çakmak isterken bende zaten çakmak vardı diye, yine aynı şekide güldü ama birşey demedi.

Yapabileceğim son şey, seni çok seviyorum hınzır ayıcık, neden anlamıyorsun demek. Ama bunu da yapabileceğimi zannetmiyorum.

Acil yardım edin bana, şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazmayı unuttuğum şey aklıma geldi, şimdi siz soracaksınız senin tipindeki birinden hoşlanmıyor olabilir ama sana saygı duyup normal bir şekilde sevdiği için sana mesafeli duuruyordu diye. Bana yaşadığı bir deneyimini anlattı, tarif ettiği erkek, boyu yaşı kilosu ve fiziksel bütün özellikleri saç göz rengi falan fıstık, beni anlattı sanki :]
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün iş çıkışında ilk tanıştığımız çay bahçesinde oturmaya gideceğiz. Bakalım bu akşamki hareketlerine göre, tam olarak açılamasam bile ufak çaplı küçük testler yapmayı planlıyorum. Duruma göre bu işi Ramazan'dan sonra ertelemeye karar verdim. Eğer hiç beklenmedik ters bir tepki alırsam, ve onu bir daha görememek üzere kaybedersem, bir de üzerine Ramazan orucu, ... Bunu göze alamayacağım için biraz ertelemek mecburiyetindeyim.
Erkeğim, Erkek Arkadaşıma Açılamıyorum, Ne Yapmalıyım?