Erkek Arkadasimdan ayrilamiyorum lutfen yardım edin? çok aciilll?

Merhaba ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Başta herşey cok guzeldi 1 yıllık bir ilişki fakat doğru düzgün sadece 1.5 ay görüşebildik ailem öğrendi telefonumu elimden aldılar o bu donemde cok üzüldü bunaldı ve aile hayatı da normal değil serseri bir çocuk ailem bu yüzden istemedi zaten. Ama bana çok iyi davranıyodu çok seviyodu sevdiğine eminim yani hâlâ da öyle. Asıl sorun şu ki İlişkiniz mayısta başladı temmuz da ailem öğrendi ve herşey mahvoldu o zamandan beri doğru düzgün görüşmedik ve beni bırakmadı ama artık sabrı kalmadı banada gelmiyorum diye çok kızıyo depresyona girdi bağırıyor söylemek istemediği seyler söylüyor her konuda ben suçlu oluyorum kaç aydır bu böyle ve tahammülüm kalmadı ailem de çok baskı yaptı gece onların uyumasini bekliyorum öyle konuşuyoruz ve çalıştığı için beklemek istemiyor ama ailem bir kere daha öğrenirse hersey dahakötü olur ve bu duruma bile küfür ediyor korkaksın diyor. Artık dayanamıyorum sonra özür diliyo bişey olmamış gibi davransamda söyledikleri icimde taş oluyo ayrılmaya kalkarsam kendjne bişey yapma ihtimali çok yüksek ve kesin yapar lütfen akıl verin yardım edin ÇOK ACİL NOLUR
Erkek Arkadasimdan ayrilamiyorum lutfen yardım edin? çok aciilll?