Erkek Arkadaşımla aramız çok kötü?

Sanalda tanıştığım ve iki yıldır konuştuğum bir erkek arkadaşım kardeşim dedim bir insan var çok severim kendisini geçen ay askere geldi ben de ilk defa yüz yüze görüşmek için ziyaretine gittim geldiği şehir yaşadığım şehire yakındı aslında kaldığı şehir çok uzak olduğu için gitme ihtimalimiz pek olmadı ama ben ona bu süreçte çok bağlanmıştım reelde de tanışınca çok güvendim askeri bitene kadar çok iyiydi aramız sürekli konuşurduk askerden döndü kendi şehrine gittiğinde işleri yoğundu onlarla uğraştı ama ben de bu süreçte sürekli aradım açmadı meşgule attı geri de dönmedi ben de trip attım sonra işim var diyorum geri dönemiyorum sen bana güvenmiyorsun diyerek soğuk yapmaya başladı ben de sebebi bu olamaz diye üstüne gittim bu tavrının ama kabul etmedi bu dedi ben başka şeyler kurdum kafamda bana karşı umursuz tavrı da zoruma gitti hem çok üzgün hem de sinirli bir şekilde konuşmayalım rahatla dedim kabul etti nasıl istersen dedi ben de o iki yılın hatrını bu kadar kolay silemezsin diyerek ona yazıklar olsun sana dedim sonra tartıştık bitti konuşma iki gün sonra özledim çünkü her şeyim olmuş benim tekrar yazdım kendime söz geçiremedim tekrar konuştuk ama onda bitmiş geri döndüremedim sizce gerçekten sebebi benim ona güveniyor oluşum mu yoksa başka bir nedeni mi var

Erkek Arkadaşımla aramız çok kötü?