Erkek arkadaşım cimri mi, bana mı böyle?

doğum günümü ilk defa onunla beraber kutladım.. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.. doğum günüm için 1 günlüğüne geldi.. dışarı çıktığımızda yedik, içtik fakat zaten yarısını ben ödedim tamamiyle o ödemedi.. çıktığımda 1000 tl vardı cüzdanımda hepsini harcadım, sıkışmasın diye.. yani şimdi şöyle doğum günü sonucta insan küçükte olsa sevdiğindne bir şey bekler şık bir kutunun içinde toka bile olur mesela.. şiir kitaplarını sveerim alabilirdi sonuçta bu dediklerim en fazla ne kadar olabilir ki... bankta otururken çiçekçi geldi gül sattırmaya çalıştı zorla ama baya zorla 25 tl idi.. zorla sattırdığı için pek mutlu olamadım o gülü alırken.. ben yılbasında, sevgililer gününde, doğum gününde hep bir şeyler aldım. yanlıs anlamyın karsılık beklediğimden değil ama ben onu düşünürken böyle onun nasıl aklına gelmiyor.. kardesiyle benim doğum gününm aynı gündü sürekli benim yanımda kardesime daha hediye alıcam dolma kalem seçelim birlikte dedi aşırı bozuldum.. doğum günüm için geldiğinde bile ona biriktirdiğim edebiyat dergilerini verdim, kitap verdim, oyuncak süs araba almıştım hediye etmek için.. ama o özel günümde bile almadı.. sizce ben mi abartıyorum sevgilim mi cimri? bana cimri gibi geldi

Erkek arkadaşım cimri mi, bana mı böyle?