Erkek arkadaşım cimri mi?

Arkadaşlar benim iyi bi evim iyi bir arabam var ailedemden dolayı maddi gelirim ortalamanın çok üstünde. Erkek arkadaşım benim evimde yaşıyor gibi bir şey bi yere gideceksek benim arabamı kullanıyoruz. Eve öyle bi alışveriş bişey yaptığı da yok. Ve genellikle bi yere gideceksek ucuz yerler oluyor. Mesela kahve içmeye çıkıyoruz belediyenin yeri, alkollü mekana gidiyoruz fix menüsü en ucuz olan yeri seçiyor. Ara ara benden para ister miktar farketmeksizin 100 lirada olabilir 10 binde ama son dönemde çok sık olmaya başladı. Sigara bile almıyor çünkü ben eve kartonla alıyorum. Yanlış anlamayın her şeyi hep erkek yapmak zorunda gibi düşüncem yok ama sürekli olarak param yok arabam yok lafını duymak istemiyorum. Benim zaten maddi gücüm var beni taşısın yeterli benim için. benden de para istemesin çünkü ben bana para gönder demiyorum. En kötüsü de yakın bi erkek dostum bana hediye parfüm aldığında bana niye aldırmadın dedi. Şaka gibi yani. Sizce cimri mi yoksa gerçekten parası olmadığı için mi böyle?

Erkek arkadaşım cimri mi?