Erkek arkadaşım cimri olabilir mi?

biz 2 yıldır sevgiliyiz neredeyse ve maddi durumu iyi olan bir ailede büyüdüm. erkek arkadasımla eskiden beri tanısıyoruz ve son yıllarda ailesi battı. şuanda benimle birlikte tekrar üni sınabına hazırlanıyor bir yandan part time calısıp eve destek oluyor ama parasını iyi değerlendiremeyip genelde ay ortasında aç kalıyor spora falanda para harcıyor ve ben açıkçası şımartılmak istiyorum. onuda şımartmaya çalışıyprum ve karşılıkta bekliyorum. hatta mesela bir kere pandora istedim ondan o da kendine alışveriş yapacaktı bende sana ihtiyacını alayım dedim ne kadar oderse bende o kadarını ona vericektim yani. senin paranla sana almış oluyorum dedi ve kabul etmedi. ben sadeve işin içine maneviyat katmak istemiştim. ki normalde bekledigim şeyde bir bukete parası yetmiyorsa 1 tane çiçek versin 50tlyi çok görmesin. normalde parası varsa hesabımızı oder onun parası yoksada ben öderim. ama romantik olan şeylere para vermek istemiyor gibi ve defalarca konuştuk bu konuyu sizce cimri olabilir mi yoksa maddi durumu düzelse isteklerime karşılık verir mi?

Erkek arkadaşım cimri olabilir mi?