Erkek Arkadaşımla Ne Yapıcam?

Erkek arkadaşım 25 yaşında okulunu bitirdi işsiz iki senedir oraya buraya başvuru yapıyor kendi alanı için ama iş imkanı az başka bir işe girmek istemiyor sabaha karşı 3 4 gibi yatıp öğlen 2 gibi kalkıyor. Ben öğrenciyim seneye okulum bitecek ailem verebildiği kadar para veriyor onu da erkek arkadaşımla yiyorum yük olmamak için ego için söylemiyorum güzel bir kızım erkek arkadaşım dışında erkek yok iyi bir üniversitede iyi bir okul okuyorum onu çok seviyorum ve evlenmek istiyorum ama o yurt dışında yaşayalım diyor tabii bende çok istiyorum ama nasıl çıkıcaz 30 yaşıma kadar onunla yaşamak için yurt dışını mı bekliycem.. Askerlik yaşı geldi hazır işim gücüm yokken aradan çıkarayım askerliğimi yapayım demiyor bedelli yapacakmış işi de yok bulcak da para biriktirecek de askerliği bedelli yapacak annesinde dededen kalma mal mülkleri var sanırım ona güveniyor da hayatımızın sonuna kadar annesinin eline mi bakıcaz evet ben de yurt dışına çıkmak orada yaşamak isterdim ama bazen çeyiz yapmak geliyor içimden ama bu çocukla olur mu bilmiyorum. dediğim gibi iş yok heves yok askerlik yok yemin ederım ego için söylemiyorum yürürken bu kız buna nasıl bakmış gibi şeyler duyuyorum ama gözüm görmüyor çok seviyorum bu sene askerlğine gitse gelse iyi kötü bir işe girse para biriktirsek nişan yapsak ne yapmalıyım sizce bu çocuktam olur mu
Erkek Arkadaşımla Ne Yapıcam?