Sürekli git gel olan bir erkek için, benden ayrılıp hayatında başkaları olup sonra onlardan da ayrılıp bana geri dönmeye çalışan bir erkeğe nasıl davranabilirim defalarca bunu yapıyor evlilik yolundaydik 3 ay önce ayrıldık hayatına başka birini aldı ayrılmış yine bana yön yapıyor ben çok yoruldum bundan bıktım çocuk çocuk şeyler önceden aşırı seviyodum onsuz yapamam diyodum ama bu iğrenç halleri beni soğuttu artık Allah için yardımcı olun ya zaten atacağım görsellerde ne kadar ilişkimiz toksiğe dönüştüğü belli birbirimize hiçbir şekilde saygımız kalmadı sayesinde ve hep bu şekillerde adım atarak yol yapmaya çalışıyor muhatap olduğum bir şey yaptirdigim bile yok bahanelerle geliyo bana engelle demeyin başka çare söyleyin çünkü bende öyle lanet bir huy var ki kimseyi engelleyemiyorum öyle kalmıyor zaten evimi bile biliyo engellemekte istemiyorum başka çare verin lütfen ya
Sürekli git gel olan bir erkeğe ne yapmam gerekiyor?
Gitmesinde sorun yok da, araya başkalarını sıkıştırması çok karaktersizce. Yaptıysa bunu geri dönmemeli. Hiç böyle şeylerle zaman kaybetme bence, hayatından banla defsin gitsin
Bana sormuş adam benim yerime yorum yapma hakkını nereden buluyon hayırdır 250 Gr için g. tnü yirtcak ağzından salya akıtcak her şeyi yapacak bir cinssin boş yapma @bordo_Bereli0001
@Okan_Akarsu1992 kardeşim ben zaten soğuduğumu belirtmişim yazdığım şeyde dimi herhangi bir yüz verme görüyor musun? İtici biri zaten ve hiçbir kız böyle şeylerden ve kişilerden hoşlanmaz bazı an. davallar çok biliyormuş gibi yorum yapıyor birde kendisi karşı cinsten olup kadın cinsini çok iyi tanıyor ve biliyormuş gibi konuşuyor ayar oluyorum. Hatta haddini bilmesi için ne yapmam gerektiğini soruyorum yazdığım şeyde zaten nasıl yola getirebilirim demiyorum.!
Soran şahıs madem kızlar hoşlanmıyor böyle tiplerden sen nasıl buldun bütün kizlar böyle tip erkekleri buluyor demekki problem sizde ayrı bir yetenek böyle tip erkekleri bulmak
Sen erkek olduğun için daha iyi bilirsin birilerinden faydalanmak için kendine bağlamak için kendini ilk zamanlar yüzünü bu şekilde mi gösterirsin yoksa çok iyi biriymiş gibi mi? Erkeklerin klasik taktiği ben bu çocuğu tanıdığım zaman iyi ve doğru insan olarak tanıyordum hiç bu yanlarını göstermedi sonradan sonradan bir tık daha her defasında gerçek yüzünü çıkartmaya başladı ve en son olarak böyle bir şeye dönüştü ilişki. Çok arayıp bulmadım özellikle böyle biri olsun da nolursa olsun diye düşünmedim zaten. Kim böyle tipleri farkında olupta seçip olur sen çok akıllı mısın ya?
Biraz gözünüz açık olsun hiçmi bu adamın arkadaşlarina annesine babasina davranışlarına dikkat etmedin? Veya kötü alışkanlığı var mı yokmu hiçmi ipucu veren bişe olmadı. Valla ben büyük konuşmiyim bir adamla 5dk sohbet edim sana karakterini söylerim
Sen erkek olduğun için hemcinsini anlamak kolay olur ben onların evine gidip geliyordum ailesiyle çok kez iç içe oldum ve hepsi efendi saygılı insanlar ki zaten ben bir yabancı biri olduğum için ve oğullarının kız arkadaşı olduğum için kötü yüzlerini gösterecek herhangi yanlış bir şey yapcak değiller he öyle aileler oluyo ama genel olarak benimde ailem dahil çoğunluk çirkin davranışlarda bulunmaz bu çocuktan ben zaten çok sonradan bir şeyler için şüphelenmeye başladım şüphem oluşmaya başlayınca dile getirdim sorguladım sorun çıkartmaya başladı ve böyle böyle tanımış oldum çocuğun böyle biri olmasında herhangi bir sorun yok sanırım çok normal karşılanıyor ben kız olduğum için çoğu yorumda linçleniyorum böyle bir şey yaşadığım için gerçekten şaka gibi milletiz yazık.
Birde her şey aileyle bağdaş kurulmaz ben çevresine göre zaten şüphelerim oluyordu bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabında düşünen biriyim hep arkadaşları normal insanlar değillerdi şüphem oluyordu bağlandigim bir süre olmuştu iş işten geçmişti hislerim yoğun olduğu için bir zaman karşı koyamiyordum sonra baktım benim bu durumumu iyice aleyhine kullanmaya başladı yüz bulup iyice haddi aşacak şeyler yaptı yoluma bakmaya başladım ve iğreniyorum zaten. Ki bunun açıklamasını kimseye yapmama hesap vermeme gerek bile yok ama insan olduğum için o duyguyla maalesef ki iyi kötü herkesin yorumuna cevap veriyorum
Bunu iyi dedin böyle piclere kendilerini ezdiriyorlar sonra gelip burada tup erkekler serfsiz diyolar beynini siqtim aklı yok ama fikri var bunlara müstehak her türlüsü
@NauuNauu HARBİ ya SONRA TÜM ERKEKLERBÖYLE ALLAH ALLAH SEN EN S*LAĞINI BUL SONRA BUNLARI YAŞA SONRA BÜTÜN ERKEKLER AYNI DE GERİZE*KALILAR BAK ÇOK SİNİRKLENDİM
Aman aklın başına gelirde engelleme haa evde kalın senin gibi malı başkası kabül etmez bizden söylemesi Altına yat üstüne çık naparsan yap bu adamı kaybetme kapısında köprk ol havlaaaa