İnternetten tanıştık birkaç aydır konuşuyoruz. Sürekli onu düşünüyorum ona mesaj atıyorum darladım da onu kıskanıyorum vs saçmasapan şeyler yaptım çocuk artık benle öyle çok da konusmak istemediğini söyledi. Nasıl düzeltirim nasıl takıntı yapmaktan kurtulurum
not: ben asosyal arkadaşı olmayan biriyim :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir erkeğe takılı kaldin hemde hiç elini tutmadigin gercekte görmediğin birine öyle mi sanaldan ilişki falan olmazz
Evet ya öyle oldu güya çocuk senden hoşlandım diyor ama çok fırıldak biri. Zaten en başta kendisi ilişki olacağına inanmıyordur dimi? Seni tanımak uyuşursak ilerde ciddi düşünmek istiyorum falan diyordu eli yüzü de düzgün biri
Çocuk muhtemelen senin ya hallerinden konuşmandan hoşlanmadı ya da onun için yeterince güzel değilsin bence yol yakınken uğraşma başka birini bulursun
Heh işte. Bi erkek bi kızı güzel buluyorsa asla bırakmak istemez dimi her türlü nazını kaprisini deliliğini anormalliğini çeker yani? Bu çocuk benden bir aydır foto istemedi geçen gün dedim sen beni beğenmiyor musun dedim o da yoo hatta tam senden foto isticektim dedi böyle ama ben inanmadım pek. Ben biraz şöyle biriyim genellikle bi şeyleri görürüm hislerim de doğru çıkar bu çocuk da eski sevgilisini unutamamış gibi geldi bana söyledim köpürdü falan. Bi de en ufak bi cümleye kelimeye takılıyor dün gece güzelce konuştuk ben bi şey dedim bu lavaboya gitti geldi baktım bana sen demin niye şöyle bi şey dedin dedi trip attı. Ve onun gönlünü almak en az üç gün sürüyor. Beğenen erkek böyle davranmaz zaten dimi? Beğenmiyor beni yani zaten güzel de değilim çirkin de sayılmam da 4/10 gibiyim bence en kötü 3/10 olsun 😂
Samimi söylüyorum başkalarıyla konuşuyor onun umrumda değilsin çünkü bende umrumda olmayan kişiye böyle davrsnirim ama beğendiğim sevdiğim biriyse her dakika konuşmak isterim geç yazarsa trip atarım vb
Ona mesaj atıp daha fazla g*tünü kaldirma bence
Ya şöyle ben yazınca o anında yazıyordu normalde. Ama çocuk kurye çalışırken sıkılıyor sanırım ondan da benle konuşuyor olabilir gibi geldi ama bazen geç saatlere kadar da konuşuyoruz o eve gittikten sonra da yani. Bi de bana uzun uzun ses kaydı atmıştı senden hoşlanıyorum senle konusmak yüzümü güldürüyor neden sürekli kavga ediyoruz senden özür dilerim bencillik ettim dedi. Sonra ben bi şeylere takıldım yine aramız gerildi falan. Çocuğu asla anlamıyorum. Instada kızları takip ediyordu senle birlikte düzenlicez instamı dedi. Bak böyle davranışları var aklım karışıyordu falan. Ne biliyim ya
Bunun sebebi seni yedekte tutması yani mantık şu başkasıyla konuşuyor ama ne olur ne olmaz diğer kız yüz vermezse yinede bu elimde bulunsun diye arayı bozmak istemiyor yani ben anlattığın şeylere bakılırsa böyle anladım
Bi de kız arkadaşıyla konusmak istemiştim bu çocuk size de böyle mi diye üniden arkadaşıypa konuştuk dün. Kız dedi ki bi keresinde onu sinirlendirdim bana köpürdü. Çocuk kıza dedi ki benden bahsederken bu arkadaş beni çok sinirlendiriyor damarıma basıyor dedi. Kız da dedi ki siz yoldaş olacaksınız birbirinize gençler böyle şeylere takılmayın yapamıyorsanız ayrılın vs dedi
Sana mesaj atabilir miyim
Tabiki yazabilirsin xperin yetiyor mu?
Şöyle sevilmedik be😂😂
Şaka bir yana, birazcık sakin olmalısın
Komik değil ne yapmam lazım
Sen hep böyle gergin ve ciddi misin? Eğer öyleysen sıkıntı var çünkü. Dediğim gibi, biraz sakinleş, biraz akışına bırak
Genellikle ciddiyim ama bazen çok tatlı da oluyorum karşındakine karşı. Ya bu çocuk sanırım beni beğenmiyor beğenen erkek kızın her kaprisine her şeyine katlanır bence dimi? Benden foto da istemiyor son bir aydır sordum diyo ki ben de tam senden foto isticektim
Yaşlarınız kaç? İnsan bir yerden sonra ne kadar sevse de, kendini de düşünmeye ve önemsemeye başlıyor çünkü. Misal ben de sevdiğim zaman çok çok değer verip ilgi gösteren biriyim, ama artık trip veya kapris çekecek halde değilim. İletişim kurmaya çalışırım. Trip devam ederse salarım. Belki o da öyledir.
Ya kendisi tarafından sağlam bi kazık yemen lazım ya da şehir degistirmen
Nasıl bir kazık?
Ayni şehirde de değiliz
O zaman zaten sıkıntı yok başkaları çıkar karşına o da unutulur
E çıkmıyor 😂 bi de aşılayalım arkadaşım bile yok hani sevmek sevilmek istiyorum ya
Kisa sureli baska bul
Nasıl ama güzel de değilim hani kendime güvenim de yok
Ne burcusun
Akrep niye
Bende akrep. burcuyum 2 kasim tehlikelisin
Eee?
Gzlisin
Neyim?
Gizlisin yazamiyorum sana
Çok tatlısın aslında
Normal olabilir.
Hangi