Aşk İlişkileri Reddeden erkek Şu an pesimde, ne yapmaliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni 3 defa reddetti, sevmedigini söyledi. Bende onu umursamamaya basldim bu sefer de o benim pesimden kosuyor. 😂Sizce ne yapim? Reddeden erkek Şu an pesimde, ne yapmaliyim? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Daddy40 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Böyle devam. Kaçtıkça kovalanırsın. Beraber olunca da aynen devam. İndirme yelkenleri suya. Kontrol sende olur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazen duygusal davranmiyorum ve hemen herseyi unutuyorum, ne yapabilirim sence duygusal davranmamak icin Yorumla Daddy40 +1 yıl Duygu güzeldir yaşa tabii ama çok mıcık mıcık olacağını fark ettiğinde mantığını devreye al. Soğuk olma ama daha baskın ol ilişkide. Yorumla
Ezhel35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Pandeminin gözü kör olsun nelere muhtaç ediyor derim 😁 red etme haklarını kullan. 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Umursama az surtsun burnunu 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Süründürülmeyi haketmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzatma bence kabul et pişman olursun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 100% geri döndü diyemem, dedigim gibi bana yaklasmaya calisiyor. simdi onu umursamadigim icin zoruna gitti belli ki, ama yani 3 kere reddetti beni bu cocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişman olma sonra Yorumla Soran +1 yıl 3 kere Niye reddeder bi erkek sonra geri döner? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun bir kaç nedeni olabilir ama sen değerini sonradan anladı diye düşün Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Of ya. Gerçekten o reddettiyse artık. 0 0 Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. boşver reddet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle devam. Kaçtıkça kovalanırsın. Beraber olunca da aynen devam. İndirme yelkenleri suya. Kontrol sende olur.
Ama bazen duygusal davranmiyorum ve hemen herseyi unutuyorum, ne yapabilirim sence duygusal davranmamak icin
Duygu güzeldir yaşa tabii ama çok mıcık mıcık olacağını fark ettiğinde mantığını devreye al. Soğuk olma ama daha baskın ol ilişkide.
Pandeminin gözü kör olsun nelere muhtaç ediyor derim 😁 red etme haklarını kullan.
tekmeyi yemiştir diğer kızdan boşta kalmamak için gelmiş
Sevmediğini söyle sende
Umursama az surtsun burnunu
Ne kadar sonra geri döndü
Süründürülmeyi haketmis
Uzatma bence kabul et pişman olursun
100% geri döndü diyemem, dedigim gibi bana yaklasmaya calisiyor. simdi onu umursamadigim icin zoruna gitti belli ki, ama yani 3 kere reddetti beni bu cocuk
Pişman olma sonra
3 kere Niye reddeder bi erkek sonra geri döner?
Bunun bir kaç nedeni olabilir ama sen değerini sonradan anladı diye düşün
Of ya. Gerçekten o reddettiyse artık.
Kabul et aşk oyun değildir.
boşver reddet
Bizene bundan
Bas tekmeyi