Sevgilimle geçen gün ailesiyle alakalı konudan dolayı kavga ettik ve sinirle tehditvari konuştum, benden ayrıldı. Durumu anlattım ama şansımızın olmadığını söyledi. Benden soğudu mu?

Bundan bir kaç gün öncesine kadar çok güzel mutlu bir ilişkimiz vardı fakat iki gün önce benden ayrıldı ayrılmamızın sebebi ise ona onun ailesine seni diğer kardeşlerinden daha az ilgi veriyor vs oldu bu nerdeyse her gün açıyordum çünkü benim bile zoruma gidiyordu bu durum. sonra kızla sesli konuştuk ben ağlayıp kendimi tutamayınca istemeden tehtid etim oda bana engel atı ınstagram hesaplarına girip engeli kaldırdım ona yazdım herşeyi anlatım fakat o son darbeyi yediğini söyledi ilerde bir şansımız olsa bile onu kaybettiğimizi söyledi ama onun bana olan sevgisi hiç bitmeyecek gibiydi bunu çok iyi hissede biliyordum sizce ne yapmalıyım ya da benden bu kadar kolay soğumuş olabilir mi?
Sevgilimle geçen gün ailesiyle alakalı konudan dolayı kavga ettik ve sinirle tehditvari konuştum, benden ayrıldı. Durumu anlattım ama şansımızın olmadığını söyledi. Benden soğudu mu?