Sevgilimle tartıştık yazma dedim çok sinirlendim?

Merhaba sevgilim şehir dışına çıktı yani İstanbul'da yaşadığımızı göz önünde bulundurursak marmarayla gidilebilen bir mesafe İstanbul'da yaşayan biri için pek şehir dışı olsa da önemsiz bi detay neyse burayı atlıyorum.
Giderken zaten hep konuştuk yani haberleştik. Ondan önce de sabah full beraberdik. Ama o gitceği yere gidene kdar şarjı bitti ve bu baya oldu üst üste ben artık taştım. Okeye gidiyor şarjı yok. Herhangi bir yere gidiyor şarjı yok ben hep en az 1saat gecikmeli mesaj alınca artık taştım artık. Bugün de max40 dk sonra bana yazdı dolduruyorum şarjı diye. Ama ben nasıl doluysam dedim sen bunu kronikleştirdin ben sana geriliyorum merak ediyorum dememe rağmen hani özür dilemedi beklemiyorum özür zaten tm insanlık hali bitebilir ama ğst üste olunca dikkat edebilir buna bence. En son bana umursamamıs gibi yaptı huyudur bende sinirlendim yazma sakın arama yazdım emojili tepki verdi sadece yani bu da huyudur. Ama lanet olsun ki ben çok tepki vermiş gibi hissedicem biraz daha sinirim geçince bu akşam konuşmamış olduk bu vesileyle tekrar küslüğümüz geçtiğinde ne yapmalıyım nasıl bu huydan döner
Sevgilimle tartıştık yazma dedim çok sinirlendim?