Sevgilimle büyük tartıştık?

Selam arkadaşlar iki senelik bir ilişkim var ve bugun çok büyük bi tartışma oldu hep üstüne çıkmaya çalıştı beni bildiğiniz sinek gibi ezdi. Eskileri açtı işte eskiden Çok hızlıydım arkadaşlarımla nerdeyse hergun farklı kız düşürüp eğleniyorduk takılıyorduk dedi. Numaramı verirdim onlara dedi. Bende inat edip dedim ki bana da yanlış anlama ama bana da çok senin yaptığını yaptı numaralarını vererek. Beliydi hareketinden gıcık oldu. Sonra dedi ki hatırlatırım ilk bana istek atan sendin dedi dedi resmen. Çok gücume gitti gülmeye başladı go*um kalktı dedi. Sonra hep kalkıktı zaten dedi. Sen önce dip boyanı boya dedi. Tatilden yeni geldim baya bronzlaştım bide saçlarım sarı iyicene bizim mahalledeki çingenelere benzedin diyor neler neler. Sonra işte kaba dayı gibi konuşmaya başladı benim dediğimi yapıcaksın beni dinliceksin falan. Sus dediğimde sus Gül dediğinde Gül falan gibi şaka yapıyordu beni sinir etmek için ama çok da şaka gibi gelemedi. Sonra ben bişey dedim hatırlamıyorum ama özür dilememi istedi. Dedim özür dilenecek bişey yapmadım dedim. Özür dile bende boyle davranmam dedi. Niye dedim canım öyle istiyor dedi. Bende canım gibi diledim daha onun çenesini dinlemiştim diye. Çok kırcı şeyler. Sonra işte ben uyucam dedi geçmişleri açmayalım falan dedi gözünü kapadı. Sonra dedim ki açmayalım söz çunku çok yıpratıyoruz birbirimizi dedim. Sonra sesini yükselti biraz dedi ben sana ne dedim sa*ak mısın kızım dedi ben sana açma diyorum yine açıyorsun uyumaya çalışıyorum burada dedi. Sonra gözünü kapadı yine kendisi uzatıyordu dedim şimdi sen niye uzatıyorsun uyuz oldum çunku diyor bana şaka gibi. Şöyle bi olay olmuştu telefonda konuşuyoruz görüntülü ekran gitti arkadaşıyla yazışıyor bende diyorum neden göremiyorum seni dur dedi bekledim sonra bi baktım suratıma kapandı. Sonra ben yazdım şaka mı diye oda dedi ki kapandı arkadaşım aradı dedi. Hiç saygısı yok bana. Dun sabah ınsta da bi video atım sana olan aşkım edebi diyor. Tam kafa karıştırıcı. He bide bana diyor ki ben hesap vermesini sevmem dedi ben anneme vermiyorum sana mı vercem diyor. Ben dedim ki hesap vermek değil sadece söylemek dedim önemli karşındaki kişiye saygı bu sonuçta yok ama biz günde ne yaptığımızı bile söylemiyoruz şaka gibi. Bazen diyor. Kafayı yicem arkadaşlar bana yardım edin bu nedir boyle ya akıl verin bana ne yapsam.

Sevgilimle büyük tartıştık?