Sevgilim ile tartıştık?

İyi geceler dilerim öğrenciyim ve 2 yıllık bir ilişkinin içindeyim. Sevgilim ile geçen gün büyük bir tartışma yaşadık konu ise şuydu. Kendisi 1 aydır herhangi bir ilgi göstermediğimi söylemişti. Lakin ilişkide her hafta 1-2 çiçek alan hediyeler alan her gün dışarda yüz yüze vakit geçirmeye çalışan günde 3-4 defa arayan sohbet eden biriyim ve bu son dönemlerde maddi anlamda zorluk yaşıyorum. Kavga ettik, hakaretler etti küfürler saydırdı. Bende bunların yanında susmadım tabi. 1 ay da ilgimin azalması dediği ise şu. 2 özel günümüz vardı yemeğe çıkardım. Ramazan'ın ilk günü keza yine aynı sekilde yemeğe çıkardım. Evimde beraber kaç defa yemek yedik, tatlı yaptık, film izledik. Ona 2 tane kılıf elbise özel gün için de 1 tane bilezik bir tane de kolye aldım. Bu halime ilgisiz demesi beni çileden çıkardı. Kendisi saygı sınırını bilmeyince bende bir yere kadar saygımı ve nezaketimi korudum. Beni kendi nişanlı kuzeniyle kıyasladı erkekliğime hakaret etti ve bende ilişkimiz bitirdim. Hukuk fakültesinde okuyan yerine göre de talep gören bir erkek olarak kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam lazım?
Sevgilim ile tartıştık?