Sevgilimle tartıştıkkk?

Evet arkadaşlar sevgilim bugün beni aradı görüntülü açtım konuşuyoruz sonra dedi ki ınstagrama hikaye atıcam. Bana attı resimleri seçtim sonra dedi ki şarkı koymam lazım dedi. Neyse o sıra beni baya bekletti şarkı bulamıyor bende hadi dedi yarım saat geçti. Neyse attı hikayesini sonra bana dedi ki ben yatıyorum iyi geceler. Bende çok kızdım zaten gün içinde konuşamıyoruz mesaj zor geliyor kendisinden arayınca bide ilgilenmeyince sinir oluyorum. Sonra işte bana diyor ki seni seviyorum sanki beni hemen sakinleştirecek onu söyleyip. Bende dedim ki kalbimi kırıyorsun sonra seni seviyorum diyorsun dedim ki bu kadar kolay olmamalı yani oda farkında beni işte öyle susturmaya çalıştığını. Sonra bana dedi ki beni sinir ettin şimdi dedi ne istiyorsun dedi bilem ne sayıkladı kendisini yine haklı çıkarmaya çalıştı ve suratıma kapadı. Arkadaşlar o kadar sinirlendim ki yani olgun insanız ya surata kapamak nedir ya. Bende ona bütün gün yazmayı düşünmüyorum görsün suratına kapatmak ne demekmiş görsün. Sizce öyle mı yapsam kıymetim bilinmiyor nasıl isterse öyle davranıyor

Sevgilimle tartıştıkkk?