Sevgilimle kavga ettik 3 gündür konuşmuyoruz. Ben whatsappa girmiyordum 2. Numaramdan arada bi bakıyordum online oluyormu diye. Dün akşam dondurmuş son görülmeyi. Hep aynı duruyor.. neden böyle bişey yaptı?
İlgi çekmek için mi yoksa onu rahat bırakmam için mi?
İlgi çekmek için mi yoksa onu rahat bırakmam için mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne zaman aktif olduğunu gösteren uygulama var istersen knk
Tamam ama dondurulmuş halde işe yaramıyor sanırım denemiştim onu. WhatsApp plus kullaniyor ve en son 2 gün önce girdi yazıyor
he tamam o zaman göremezsin. Rahat bırak sende çocuğu boş ver
Ben bişey yapmıyorum zaten. Yazmadım hiç zaman istediği için. Ama böyle durduk yere kapatması sinirimi bozdu
Ben sinirlenince camdan aşağı atlıyorum tavsiye ederim iyi geliyor
Hemen yapıyorum ozamann
İlgi çekmeye çalışıyor. Nedenini sormak için ona yazmanı bekliyor. Rahat bırakman için olsa komple son görülmesini kapatır ya da seni engellerdi
Şifreleri falan hep var bende. Değiştirmemiş. Bugün girmedi sandım ama instaya falan girmiş.. sence yazsam mi? Ben onun yazmasını bekliyordum çünkü o benden zaman istemişti
ama diğer no dan bakıyormus
Oradan son görülmem açık olmadığı için bilmiyor zaten. Açıp geri kapatyom
Kavga etme nedeninde sen mi haksızsın o mu?
Ben haksizim.
Sen haksız olduğuna emin misin yoksa haksız olduğuna o mu seni inandırdı
Hayır gerçekten ben haksizim. Biraz kırıcı laflar söyledim ona ve soğuk davrandım durduk yere oda zamanla böyle oldu ayrılmak istedi ama ayrilmadi zaman istedi
uyan artık hemcinsim sen kadınsın sen zekisin
Tamam zaman istediyse eğer biraz zaman tanı. Zaten gerekli zamanı tanıdıktan sonra seni seviyorsa o sana yazacaktır. Sende o şekilde özrünü dilersin
Beklemeye calisyorum ama çok zor gerçekten o nasıl dayaniyor anlayamıyorum. 😔
Kimse kimseyle bir doğmadı bir de ölmeyecek. O yüzden birine bağlı olarak yaşama. Yani onsuzluğa dayanamayacağını düşünme. Sen tam dayanmaya başladığında o Şam’a gelecektir
Knk gidin özelde konuşun bildirim gelip duruyor
2. Numaran mı siz var ya Behlül kaçar
Evet 2 numaram var. Ailem yüzünden öyle gerekti
2 numaran olduğunu biliyor mu peki
Evet biliyor ondan gizli bişey yapmıyorum
O zaman sevin birbirinizi
Ben çok seviyorum ama çok hatalarım oldu. şu an yazmıyor hiç bi şekilde bende rahatsiz etmek istemiyorum 😔
Ne tür hatalar mesela
Yani baya kırıcı oldum ona karşı. Soğuk davrandim bı süre. Zamanla böyle oldu ayrılmak istedi benden..
Napsın çocuk ağzıyla kuş mu tutsun zaten sizi seven değer verenlere böyle davranın hep, nerde sorunlu tipler var, sizi üzen, kıran, ağlatan onların peşinden koşun
Duygusal olarak acı çekmek neden hoşunuza gidiyor anlamadım gitti
Hayır gerçekten amacim bu değildi bendd çok seviyorum onu çok değer veriyorum üzmeyi hic istemedim ama psikolojim gerçekten çok bozuk bazen böyle konusuyorum düşünmeden. İlac kullanıyorum okadr onalrinda etkisi var
Rahat bırakman için
Zaten yazmıyorum onun yazmasını bekliyordum şimdi böyle yaptı 😔.