Sevgilim ile kavga edip ayrıldık?

1.5 yıldır cıktıgım sevgilim ile kavga edip ayrıldık olan olaylardan bahsedeyim salı günü sabah okula giderken aradım bana soğuk konuşuyorsun ilgisiz bırakıyorsun ben eski seni çok özledim sevecen ilgilnen kızan dedim ve mutsuz oldugumu söyledim ve sonra okuldayken mesaj atamıyor telefonları alıyorlar okuldan sonra ise dansı var danstan çıkasıya kadar yani saat 6 ya kadar mesaj attım özür dilerim hatalıydım birden sinirlendim falan diye sonra işte ne yaptıgımı nerde oldugumu haber vermeye devam ettim geldiğinde soğuk konuşuyordu zaten kendisi çok inatcı neyse ben tekrar özür diledim affet dedim çarsamba günü hastaneye yattım mide kanaması geçirdim ve mesaj attım kendisine oda okuldan cıkınca mesajlarıma cevap verdi kıyamammm dedi sonra soğuk konusmaya devam etti sonra bende soguk konustum ve noldu bitanem dedi bilmiyorum dedim nasıl bilmiyorum dedi ya ben sevgi ilgi bekliyorum sadece o kadar bunu biliyorum dedim anladım sana istediğini veremiyorum dedi evet dedim mutlu degılsın dedi daha düne kadar mutluydum dedim yani ben yokken mutlusun dedi bende sen varken mutluyum neden mutsuz olayım ama sen bana soguk davrandıkca ilgisiz bıraktıkca mutsuz oluyorum dedim o zaman neden bana katlanıyorsun dedi sevdiğimden dedim artık kavga edip özür dilenip barısarak birşey olmamıs gibi davranmaktan bıktım mutlu degılım ben dedi sinir stresim bundan dolayı dedi ayrılalım ozaman dedim eminmisin dedi mutlu degılsen neden zorluyorsun ki dedim peki zorlamıyım o zaman dedi bende yazdım kalmak mı istiyorsun gitmek mi dedim bilmiyorum dediğim gibi mutlu değilim artık eskisi heycan yok içimde sadece bitkinlik hissi gibi birşey var ve böyle oldugu için seni de üzüyorum dedi ve bu şekilde ayrıldık ben bugun sabah mesaj attım barışalım diye 2 3 tane ve cevap vermedi bir tane uzun mesaj yazdım attım cevap vermedi daha okulda okuldan gelincede cevap verecegini sanmıyorum sizce ne yapmayalım onu gerçekten cok seviyorum cok alıstım barışma ihtimalimiz var mı bir akıl verirseniz sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim ile kavga edip ayrıldık mutsuzum dedi ayrılalım ikimizde mutlu olalım bak daha cok mutlu olucaksın bitsin dedi ayrıldık mesaj atıyorum özledim diye barısalım diyorum mesajları okuyor ama cevap vermiyor sizce neden cevap vermiyor
Sevgilim ile kavga edip ayrıldık?