Isim olan yerleri karaladim. bir okul arkadasi icin bu sekilde yapmasi normal mi? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bence bu kadar abartma, onu dünyadaki tüm kadınlardan uzak tutamazsın. Bunu yapmaya çalışırsan da o senden soğur. Kızlarla konuşmayacaksın kızlarla görüşmeyeceksin diye ısrar ettikçe o da inat yapar. Bence sen erkek arkadaşına güvenmeyi öğrenmelisin. Seni aldatır diye korkma, paranoya yapma. Sen böyle yaptıkça aldatacağı yoksa bile aldatır. Sakin olmaya çalış.
hüseyin çokta önemsemiyormuş anlaşılan. onun için önemsiz bir kız olsa en azından attığın mesajları önsezi ile tahmin ederek silerdi. ya da söyledikten sonra senden önemlimi be derdi. ah be hüseyin. kaçırdın kızımızı. bakma birdaha yüzüne yavrum. git okuldaki erkekleri ekle feysten. muck.
işte o günden sonra usain bolt (hüseyin) bu kızdan koşarak uzaklaşırken 100 metrede dünya rekorunu kırdı.. tebrikler usain.
Aaa bizim hüseyin değil mi bu? çok çapkındır kendisi..
Cevap
77Cevap
Seninki senden habersiz bir şeyler çeviriyor ya da çevirmek üzere haberin olsun!
Şayet ısrarlı olup o kızı sildiremezsen bundan sonra başka kişileri de eklemesinin önünü alamazsın. Yani geri adım atmamaya bak. Ya reelde seninle sevgili olmalı ya da sanalda başka kızlarla fingirdeşmeli. Bunun arası yok!
Ortada fol yok yumurta yokken neden kızı kışkırtıyorsun? Söylediklerinin hiçbiri doğru değil.
Silecesin msnden :D
Ya abi neden bu kadar takıldın ki. Kızları sileceksin ne demek. Kızlar her zaman her yerde var. Eğer erkeğine güveniyorsan etrafı kız kaynasada senden başkasına bakmayacağını bilirsin ki baksa bile seni sevmediğinden dolayı değil erkek olduğu içindir. Bizden daha farklılar. Güvenemeyeceğin bir adamsa zaten ayrıl gitsin.
Sen inatlastigin icin oda inatlasmis isi tatli dile vursan hayatim ben seni cok seviyorum diyip giris yapsan boyle tepki vermez insan asik oldugu insani kiskanir sende beni kiskanirsin oyuzden ekledigin kizdan rahatsiz oldum hoslanmadim desen oda tamam der sen sert bir giris yapmissin isteginizi guzel bir dille anlatirsaniz erkekde anlayisla karsilar
Sana ulan yazmış! Başka bişey demiyorım hem de kac kez. Kızlar cok safsınız ya... Tek diyeceğim bu tipten uzak dur
Her kiz icin sinir bozucu bir durum evet ben olsam bende senin gibi yapardim ama erkekler bu kadar kiskanilmaktan hoslanmiyorlar bence diycegini demissin daha fazla usteleme birak biraz dusunsun derim ben
ekli olsa nolcaaak silse nolcak. boktan sebeplerden trip atıyorsunuz. yönetebileceğin sözünü geçirebileceğin birini bul o zaman onunla mutlu olursun. onun hesabı onun arkadaşı. kaç yaşında insan. bilmiyo mu kimi onaylayıp kimi sileceğini
Ya okul arkadaşı sen onun sevgilisisin kaç senedir sevgilisiniz? İlerleyen zamanlarda ikna olur siler zaten niye bu kadar ısrar ediyosun ki
Eski okul arkadasi aradan kac yil gecti. 5 6 aydir sevgiliyiz
Ya biraz zaman geçsin o sana sende ona daha çok alışırsın, sevginiz artar. O zaman sildirirsin denenmiştir ve garanti sonuç
Sen de erkeklerle konus arkadasin oldugunu söylersin yasattigini yasasin seni anlasin diye
üff ya niye adamı sık boğaz ediyon böyle yapınca sizden bıkıolar sonra ayrılıyolar işte. okul arkadaşı iste ne olcak. işte bu yüzden aldatılıyosunuz. tamam kıskan ama dozunu kacırma.
Normal sen sevgili sifatindan baska bisey degilsin yarin ayrilmicagin ne belli? Senin icin butun milleti mi silcekti :D
tabiki normal değil ben bir istedim bütün face, inst, twitt gibi şeyleri kapattı ve telefonunu kendime yönlendirdim numarasını da değişti öyle bir okul arkadaşı için kimse sevdiği kızın kalbini kırmaz asla hemde asla
Sevgili için arkadaş silinmez zaten. Aferin çocuğa. Ben hayatımda hiç kimseyi sevgilim istedi diye silmedim.. Silmem de.. Bunu isteyen kişilerin amacını da anlamış değilim. Psikolojik problemleri olanlar yapıyor bunu bence.
İlişkilerin bitme nedenine bakarmısın arkadaş ya hay Allah ım. Birbirinize güvenmeyecekseniz çıkmayın bu yola arkadaşım.. :/
Ben senden ayrilirdim direk arkadaslarima karisamaz lisede degiliz sonucta bir insanin kiz ya da erkek arkadasi olmasi cok dogal eger bunu kabul etmiyorsa sevgilim istedigi gibi gidebilir
Karalayamamışsin sevgilinin adı Huseyin ve haksızsin. Ne bu çekememezlik zaten o kız bakacak olsa seninle sevgili olmazdı
hüseyini çok güzel karalamışsın. ben okuyamadım. konuya gelince bu çocuktan bir yol olmaz. silmiycem ne demek
manyakmısın ya? kız senden ayrılırsa görürsün. ne istiyorsa yapacaksın. kız çok haklı kızlarla konuşmamalısın. ayrıca son mesajı anlamadım?
Tam bir ergen tartışması. Bu cocuk senden ayrılmasında ne yapsin gereksiz ozenti kiskanclik baska bir sey degil boyle ergenlere her sey mustehak
Normal değil. Bana seni sevmiyor ama bir kenarda dur istiyor gibi geldi. Ben olsam hiç böyle konuşmaya girmez direkt çekilirdim hayatından.
Simdi huseyin ile birliktesin diye, huseyinin etrafindaki tum kiz arkadaslarini silmesi mi gerekir ablacim?
Hayatında hiç göz yumup alttan aldın mı?
Eğer yapmadıysan şimdi Zaman'ı
Onun sana ulan demesi hiç normal değil.
Ulan kelimesi = seni kullandığının bir resimidir bile.
Normal değil hiç ayrıca kızı silmişsin kız neden yüzsüzlük yapıp yine ekliyor ki
4-5 defa istek gonderdi. En sonunda kabul etti. Kizda tam kevase ya.
Hey allam boşver sen haklısın şu an onun adım atması lazım
isminin Hüseyin olduğunu anlamadık iyi ki karalamışsın :)
fazla üstüne gitmeseydin silerdi onun silmemesi çok üstüne gittiğin için inat yapmıs
Bence araların da birşey yok bu kadar abartma kız eklemiş sonuçta izle bakalım napıcak yani
:D oo enişte aşmış çizgiyi boş ver ya bu kadar gitme üstüne
Napayim sence
bir süre konuş ama tavır şeklinde mesela buluştuğunuzda aynı şekil konuş ama kırgın gibi anlaşılıyo ki sevgilin pek lafını anlamıyo bir kaç gün böyle dene bence erkekler sıkıya asla gelmez
Sevgilimle ayni sehirde degiliz
hım o zaman kırgın gibi konuş eskisinden biraz kırgın gibi olsun tavırların falan
Gereksiz kıskançlık, uzatma silmesin. Artık en ufak bir şeyde bunu kullanır kıskandırmak için...
Üleyn Hüseyin. O kızı msnden sileceksin.!
:D :D :D :D
Hüseyin kırma şu kızı odunluğu bırak kız gelmiş burada bize ağlıyor yapma etme :D bak yazık kıza sil gitsin nolcak sanki
Sen haklısın bir insan sevdiği için neleri silmezki. Bunu silmesin o arkadaş ne sis yansın ne kebap
Yinede şanslı yokki söyle bir sevenimiz 😭😭😭
İyiki karalamişsin ya hüseyinin ismi gözükmüyor mesela.
Ya of bosver onu napayim
Sen resmen adama benmi o mu demişsin o da tabi ki o demiş. Bu heriften bişey olmaz.
aynısını yapardım ki yaptım da boşuna tehdit etme çocuk haklı anlamsız kıskançlık yapma
Ekli kalmasini istemiyorum ama
kalsın bırak sanane güvenmeyi öğren sevgiline
Kizlara guvenmiyorum
sen kendine güvenmiyorsun ya da sevgiline
Biri hayatındaki karşı cinsleri nasıl bir anda silip çıkarsın mantığın alıyor mu?
Bir denge kurun zıtlaşmayın.
Not:Şeye bayıldım ya "siliceksin onu lütfen" sert giriş nazik bitiriş tebrikler.
Bence senle sevgiliyken dinlemesi lazm yani senden onmli olmadigini disunmeli ama arkads belliki onu da el altinda tutmak istiyo ne sisi ne kebabi yakiyo :)
Belki sen fazla üstüne düştüğün için sana inat yapıp silmicem diyor olabilir veya diğer kızın kalbini kırmakta istemiyor olabilir sonuçta eski okul arkadaşı.
ağzını burnunu kırarım seni yok sayıyor resmen ya ben sinirlendm benim erkek arkdsm böyle yapacak deli oldum
silmicem demiş daha ne..
hiçbişey yapma. . sende ekle bir kaç okul arkadaşını
hüseyin in yaptığı yanlış bişey yok bence nolmuş eklemişse.
Kizlarla konusmasini istemiyorum
kusura bakmada arkadasimi tercih ederim sevgililik gelip gecici arkadaslik kalicidir
Eski okul arkadasi ya. Aradan yillar gecmis ve hic konusmamislar bu zamana kadar
he o zaman isler degisir ben de 5 6 yillik iyi yakin arkadas sandim ama biraz abartmissin
Ya bak şimdi, o kızı sildi diyelim, fake hesaptan konuşamaz mı? Neden bı kadar saçma şeyleri kafanıza takıyorsunuz? Aldatan aldatır engelleyemezsin
bir kızla konuşurken ulan nedir nekadar rahatlar anasını satım böyle erkeklerin yüzüne bile bakılmaz
Tam olarak bilmesem de sunu diyebilirim ki kor kutuk asik olsaydi bunu yapmazdi
kıza gidip ''hüseyini meseneden sileeceesin !! '' de.
1 kere çocuğun ismi hüseyin onu anladık :D
:D helal olsun :D
@ecelzamanı yaaa of
Huseyin yazıyor orada ne zahmet ettin çok rahat okunuyor
Klasik kiz tribi. Sirf bu yuzden turk kizlarinin yuzune bakmiyoru. m biliyor musun?
Hüseyin yazısını hiç okuyamadım nasıl sildiysen 😀 bu arada sen haklısın
Yüz yüze bakıyorlar ve senden sonra da bakmaya devam edicekler. Havadan nem kapma derim.
Okul arkadaşı la , olum nerde yaşıyorsunuz siz ya :D
En ayar olduğum şey... Arkadaşıma saygısı olması lazım sevgilim olacak kişinin.
Benim sevgilim adi da huseyin bir huzursuz oldum 😂
Nereden 😂
O İstanbul ben Ankara 😂
Oha 😯
Bizimde oyle
Soyisminin bas harfini soyler misin ve nereli
Aslen ankarali. D yle baslio soyadi
Ailesi de ankarada
Aaay tamam tamam benim ki dyle baslamiyo 😂😂
:) :)
sonlara doğru sen yolu vermişsin onunda işine gelmiş tınlamıyo bile
haaaaaaaaa liselisiniz daha bende önemli konu sandım
az bile hemen erkeklerle konuşmaya başla baktın tepki yok ayrıl
güven eğer mesajlarını yakalarsan tavrını koyarsın ekli diye bu kadar büyütmene gerek yok
Bence iş inada binmiş :/ Kız meselenin ufak bir kısmında :/
ona hiç söylemeden kızı silcektin ya da engellicektin boşuna kavga çıkarmıssın
Umrunda değilsin gibi. Fazla zaman geçmeden yol ver derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar