Selam arkadaşlar benım 4 aylık bir ilişkim var sevgilimi gerçekten çok seviyorum onunda benı sevdıgıne eminim fakat son zamanlarda bir sogukluk olustu kız arkadasım unv. için baska bır sehıre gıttı işte sorun tamda burada başlıyor sevgilim gıdelı 25 gun oldu ve ben onu ılk 10 gun cok bosladım ılgılenmeden haklı olarak oda bana patladı haklısın dedım eskısı gıbı olacagm sana karsı dedım ama o son 15 gunde sevgılımde bana karsı cok degıstı ben onu cok kıskanıyorum ama bana attıgı her adımı haberir sureklı benı arar mesaj atar sadece soguk davranmaya basladı neden degıstın dıyorum benı degısıme sen ıtıyorsun dıyo ben burada bosluktayım dıyo onu çok sevıyorum aradı konustuk bundan sonra sana 1 adım gerıden gelcem kafam cok karısık gercek yuzunu yenı gormeye basladım falan dedı cok guzel seyler yasadık bayramda gelecek ve bana mesafelı olacak dıye cok korkuyorum gercekten onunda benı sevdıgını dusunuyorumşu anbıle ayrılık kelımesı gectıgınde sacmalama dıyor her ılıskıde kotu gunler oluyo atlatırız dıyor ama ben onun benden vazgectıgını sadece sevdıgı ıcın bırakamadıgını benden sogudugunu dusunmeye basladım kafam cok karısık bana bır yol gosterın ne olur :(
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar