Ben birine hoslandigimi soylemistim birkac ay once. Aramizda kotu birsey olmamasina ragmen konusmuyorduk
. Ama şu son 2 gundur iyi gibiydi. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum. Bende aramizin duzelmesini cok istiyorum ama cesaret edemiyorum. O da bende universite sinavina hazirlaniyoruz. Sinav olfugu icin simdi sevgili dusunmedigini soyledi. Bende sinavdan sonra dusunurmusun dedim belki dedi. Sinavdan sonra ona tekrar sormalimiyim? Sanki artik benle konusuyormus gibi geliyor yoksa yanlis mi dusunuyorum.
. Ama şu son 2 gundur iyi gibiydi. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum. Bende aramizin duzelmesini cok istiyorum ama cesaret edemiyorum. O da bende universite sinavina hazirlaniyoruz. Sinav olfugu icin simdi sevgili dusunmedigini soyledi. Bende sinavdan sonra dusunurmusun dedim belki dedi. Sinavdan sonra ona tekrar sormalimiyim? Sanki artik benle konusuyormus gibi geliyor yoksa yanlis mi dusunuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu durumu iyice düşünüp senin uygun biri olduğuna kanaat getirmiş olabilir, istiyorsan bir şans verebilirsin
Ona zaten en basindan beri şans vermek istiyorum
O zaman neden sordunki :))
Onu bende bilmiyorum
İnşallah gönlünüzce olur herşey
amin
:)
İnsanoğlu böyledir bir şeyi geri çevirince geri çevirmeseydim ne olurdu diye düşünüp durur. :D Pişman olmuş olabilir bilemiyorum.
onu görcez. Ona sınavdan sonra tekrar hatırlatmalımıyım sence
Bence bir şey yazma da sosyal medyadan istek at önce
sosyal medyası yok telefon numarası var zaten ayrıca dershanede aynı sınıftayız onu nerdeyse hergüün görüyorum
O zaman sınavdan sonra sınavın nasıl geçti diye mesaj atabilirsin
üniler farkl ilde de olabilir ve o zaman hiç konuşmayabilir eğer senden uzak duruyorsa ihtimal olarak seninle ilgili bir şey düşünmüyordur
Benle hic konusmuyorfu bend3 konusmuyodum selam bile vermiyodum * şu son iki gundur onda bi sicaklik seziyorum
o zaman gerçekten düşünecektir hatta enine boyuna durum düşünmüştür kararını da sınavdan sonra söyleyecektir hatırlamazsa sen hatırat
ona hatırlatıcam evet ama ne diycem ya üstüne gitmiş gibi olmasın
Tatlım zaten sınava ne kadar kaldı bir de söylicem demiş kendisi başlarken dede söyliyeceğini söylemiştim diye başla konuya gir aşk beklemeye gelmez
Bence şu an sınav olduğu için kafası karışık olabilir çok takma derim
Haklisin ama ona simdi nasil davranmaliyim şu son 2 gundur bi sicaklik seziyorum onda
Dediğim gibi kafası karışık olabilir şu ara anlıyorum seni. Sen ona iyi geldiğin için mesafe koymuyor bence yoksa eğer sınav olmasa sevgili bile olabilir ama hiçte belli olmaz
evet ama ona yakın olmayı o kadar çok istiyorumki. Ya ben onunla konuşmaya cesaret edemiyorum mesaj bile atmaktan çekiniyorum. İnsan birine mesaj atmaktan bile çekinir mi
Bu belki canınızı sıkacaktır ama ben böyle şeylerden de inanılmaz derecede nefret ediyorum.
Zamana bırak daha iyi anlarsın.