İlgi göstermiyorsun diye terk eden kadın döner mi?

4 senelik bi ilişki ilgi göstermiyosun diyerek bitirildi çevresindeki insanlar gezip tozup bizim normal rutin şeyleri yapmamız yetmedi kafe normal buluşmalar birbirinde kalmalar vs. Kendi doğum günü haftasında planlar yapıp yüzük aldığım ve evlenmeyi düşündüğüm halde hiçbi şey yokmuş gibi davrandı aynı hafta çalışma listemi istedi beraber kalabiliceğimiz güne bakıcam diyip sonrasında 15 gündür buluşmuyoduk buluşup kahve içtik yine bi sorun gözükmüyodu sonrasında günaydın aşkım mesajı aradan 6 7 saat geçtikten sonra mesajla ayrılık.4 senelik ilişkiye ve kişiye verilen değer bu mudur? bi erkek olarak herkesin hata yapma şansı yok mudur ya da sevgi dediğimiz şey sevdiğini olduğu gibi kabul etmek değil midir? Ayrılık sonrası defalarca zorla da olsa yüzyüze konuşmak için buluştum ve istemiyorum dedi ilk buluşmada seviyorum ama diyip 2. buluşmada sevmiyorum dedi 3. bulusmada sevmiyorum istemiyorum inanmıyorum dedi. Gerçekten değer veren birinin bi insanın psikolojisiyle bu kadar oynaması ne kadar doğru? Aldatmadım tek kötü sözüm yok kullanmadım onun sevgisini belli edebildiği kadar ben edemedim ama her zaman sadıktım saf temiz sevdim. İlla gösterilen sevginin aynı şekilde size gelmesi mi lazım kızlar ya da çevrenizdeki insanların gezip tozması sizin sevdiğiniz adamla bi kahve içmenizden daha mı kıymetli? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için ve durum böyleyken bu kadar söz söylenmişken bütün suç bendeymiş gibi bi pişmanlık durumuna girdim ister istemez psikolojim alt üst oldu. Kendimi bunları yapan bi kadın için gerçekten gezip tozmadım buluşmalarımız çok sık olmadı onun gösterdiği gibi sevgisini ben gösteremedim diye perişan etmeli miyim? Ve bu durumda ondan geri dönüş olur mu beklemek istemiyorum fakat…

İlgi göstermiyorsun diye terk eden kadın döner mi?